Blir bloggen min slettet?

Jeg logger inn på blogg.no i håp om å skrive et inspirerende innlegg med fine bilder. Men isteden forsvinner all inspirasjon og motivasjon. For det første jeg ser når jeg logger inn er at bloggen blir slettet. Hvorfor blir bloggen min slettet og hva kan jeg gjøre for å unngå det. Jeg trykker meg inn for å lese mer og sitter igjen som et spørsmålstegn. Jeg logger inn på en gammel epost som ikke har vært i bruk på lenge, så alle epostene er borte. Det var her jeg skulle ha fått en epost om jeg fikk beholde bloggen min. Men jeg har som sakt ingen der, så nå vet jeg ikke om jeg har en blogg neste år. Kan noen være så snill å forklare meg dette og svare på om alle bloggene blir slettet eller hva som skjer. Tror jeg må lese meg igjennom en gang til for midt i lesningen kom jeg innom en annen link. Må jeg flytte bloggen til en annen side? Kan jeg ikke beholde blogg.no? Tiden renner fra meg. Jeg har søkt om å beholde bloggen, men får nok ikke svar før om lenge på grunn av jul og da kan det være for sent.

Så jeg får si god jul og at jeg håper dere kan følge meg på Instagram i tilfelle denne bloggen forsvinner (noe jeg håper ikke skjer) Det var ikke sånn jeg håpet på å komme tilbake til etter jul. Men sånn er det dessverre. Jeg får fortsette å håpe på at jeg har misforstått eller noe haha. Lov å håpe. 

 

Vet du hva som skjer med bloggene?
Blogges!

 

2

Jo det som skjer er at blogg.no skal flyttes over til Wordpress som vil si at bloggsoft legges ned men ikke blogg.no. Den vil forsatt være tilengelig. mange blogg har blitt overført automatsk som våres topp bloggere og evt bloggere som ikke har blogget så alt for mye. siden det ikke tar så langt tid. Du og jeg har blogget her veldig lenge dermed mye jobb og da vil de nok at vi skal søke (teori)

Du må evt søke om å få beholde bloggen din her. hvis du vil ha mer hjekp kontakt meg på facebook så kan jeg hjelpe deg ang bilder

jeg har søkt men har ikke fått svar enda. har du fått svar?:) ang bilder? må man gjøre noe spesielt med bildene?

Skriv en ny kommentar