Foto lørdag - USA T-skjorteVært å tatt bilder i dag med Marianne.
Har designa en t-skjorte, ble usa flagget.
Malte på flagget. Så brukte den på bildene i dag.
Over er et lite utvalg av bildene vi tok.
Alle er tatt med Canon 70D.

Designa t-skjorte før?
Blogges.

 

#DIY #Photoshoot #Helg #Canon

Roadtrip til Tromsø del 2


Polarsirkelen

Nå er del 2 av Road trippen ute på youtube.
I del 2 så går turen blant annet til storbyen Trondheim
og Polarsirkelen. I Trondheim får vi problemer med å få
igjen bilen, se hvordan det gikk i filmen under del 2.

Her er del 2:

 
Se hvordan det gikk med bilen her:Slenger med noen flere bilder fra Polarsirkelen

Og noen fra Trondheim <3

Norges eneste sykkelheis


Savner Trondheim, likte meg så godt der så kommer til
å reise tilbake en gang jeg får muligheten.

Håper dere liker del 2.
Blogges!

Snø, parkeringshus drama igjen og adition

Det var en gang 3 folk som dro på adition. Når de var ferdige der så gikk de på cafe. Der satt de å snakket i flere timer. Da det begynte å bli sent så gikk de ut og skulle sette seg i bilen. Da vi kom ut kom en av oss på at bilen var parkert i et parkeringshus. Parkeringshuset var stengt når vi kom dit. Så ble flashback til Trondheim. Hahaha. Vi hadde klart det igjen, det ironiske er at vi var akkurat de samme folkene som sist. Bare en annen bil i en annen by. Så vi sto der og sa at nå må det vel være skjult kamera osv. Hahaha. Vi sto og tenkte og gikk litt unna. Plutselig åpner porten seg (noen kjører ut) så vi begynner å løpe mot parkeringshuset og to av oss rekker å komme innenfor porten. Så fikk vi ut bilen. Hehe. Da har jeg klart å gjøre det i år også. Lol.

Folkene som var med på dramaet hahaha

Ellers så snør det i dag så måtte selvsagt ut å ta noen bilder. Ble ganske kald på hendene! Får håpe det var verdt det haha. Her er et lite utvalg av bildene.

Dette er blogget på mobile så beklager eventuelle skrivefeil. Kommer stadig borti feil knapp. Har ikke tid til å rette opp da appen kan klikke når som helst.

Hva synes du om snø?
Vært ute i snøen i dag?
Blogges!

Kjære lesere!

Takk for at dere stikker innom, selv om jeg ikke har blogget så ofte som jeg pleide. Det er så mye jeg har lyst til å fortelle dere, ting som har skjedd på rodtrippen, hvordan årer 2014 var osv. Jeg har fortalt ganske lite for tiden rett å slett fordi jeg har ikke hatt lyst til å skrive så mye, eller har lyst men ombestemmer meg nesten alltid. Er ikke noen angreknapp på bloggen og noe holder jeg tilbake av hensyn til andre. Så bilder har blitt løsningen.. Poster bilder innimellom og noen filmer. Ganske lite tekst. Men så skal det sies at jeg må enten blogge på mobilen eller låne en pc og da blir ting litt mere begrensa.. Appen på mobilen har en tendens til å klikke under bloggingen også så jeg må ofte starte på nytt.
Som dere kanskje vet så har jeg mye uflaks, så håper jeg snart får mer flaks. Hehe lov å håpe. Noen flere der ute som har uflaks? Eller noen som vil gi meg litt flaks?

P.s. dette har blitt blogget fra appen på mobilen, så er sikkert en del skrivefeil da jeg ofte kommer borti feile knapper/bokstaver. Beklager, men gidder ikke å fikse det i farta da det er fare for at appen klikker vært øyeblikk.

Håper at dere forstår.
Jeg skal prøve å bli bedre på bloggen. Hva vil dere lese om? Hva vil dere se film om? Og ossen bilder vil dere se?
Venlig hilsen @Daftojenta
#Daftojenta

Slengte med et bilde fra instagram

2015 andre forsøk!

Godt nyttår!
Nå hadde jeg skrevet en del, men så klikka appen på mobilen. Er dere klar over hvor iriterenes det er å være en blogger uten en pc som funker? Det er sykt iriterende. Så må blogge på mobilen. Dette er da 2 forsøket på å blogge.

Nå er det 2015 og det er jeg glad for!
2014 var ikke et bra år.. Så håper 2015 blir mye bedre. I det siste har det blitt lite skrift på bloggen, jeg har rett å slett ikke hatt så mye å skrive om og har hatt lite motivasjon til å skrive. Er ikke så gøy å skrive så mye på mobilen heller. Men nå til poenget.

Nyttårsaften blr velykket, jeg startet året med kamera rundt halsen som vanlig. Slenger med noen bilder under.

I år så har jeg og Marianne 10 års jubeleum, vi har nemelig snart vært venner i 10 år.

Ellers så ønsker jeg dere forsatt et godt nyttår. Hvis dere vil følge meg på instagram så heter jeg der: Daftojenta. Hehe overaskende eller hva?

Blogges!