Turen igjenom Cairo sin mobil (del 3)

Turen igjenom Cairo sin mobil (del 3)

Da er det tid for å vise del 3 og jeg forsetter der jeg slapp i går nemlig Trollstigen. Så forsetter jeg med Atlanterhavsveien, Trondheim, Polarsirkelen og Lofotbåten. Håper innlegget ikke ble alt for langt.
Atlanterhavsveien


TrondheimDer sov vi ute.


Veien videre
Så en strand langs veien så stoppet der en tur

Leir plass


Polarsirkelen
Veien videre
Båt til Lofoten


Kjente du igjen noen av stedene?

Snapchat: Daftoblogg
Instagram: Daftojenta
Youtube: Daftojenta
Facebook: daftojenta.blog.no


Blogges!

Turen igjenom Cairo sin mobil (del 2)


Turen igjennom Cairo sin mobil (Del 2)

I går begynte jeg å legge ut bildene fra mobilen til Cairo fra bilturen vi hadde. Her kommer del 2 av bildene. Ingen av bildene er redigerte.

Fossevandring i Geiranger


Veien videreGudbrandsjuvet
Veien videre
Trollstigen


Kjente du igjen noen av stedene?

Snapchat: Daftoblogg
Instagram: Daftojenta
Youtube: Daftojenta
Facebook: daftojenta.blog.no


Blogges!

Turen igjenom Cairo sin mobil (del 1)

Turen igjenom Cairo sin mobil (del 1)

Jeg har som sagt vært så heldig å få bildene og noen film snutt av Cairo fra Nordkapp turen. Så jeg tenkte at jeg kunne dele noen med dere. Hvis dere vil se filmsnytt så er det på facebook på blogg siden min. Det er bare å søke på: daftojenta.blogg.no på facebook så får dere sett det. På youtube kan dere se hele turen klippet inn i en film. Der heter jeg daftojenta. Overasket? Uansett nå til saken her kommer bildene.

Første stopp på turen.

Veien videre
Første utsiktspunkt


Veien videre
Geiranger


Dette var da del 1. Tenkte jeg kunne dele det opp så det ikke ble alt for lange innlegg.
Kjente du igjen noen av stedene?

Snapchat: Daftoblogg
Instagram: Daftojenta
Youtube: Daftojenta
Facebook: daftojenta.blog.no


Blogges!

Husker duEnten du har fulgt bloggen lenge eller bare i en kort stund så har du kanskje sett noen av filmene jeg har på youtube. Men hvor mange av de husker du? Jeg så igjennom youtube og fant mange minner. Her er noen av filmene.

18 års bursdagen min.
For det første hvor mange feirer bursdagen sin på denne måten når de blir 18?
For det andre se hvor mye jeg feiler på kongen befaler. Haha!Når jeg hadde blogget i 4 år så laget jeg denne.

 Jakten på et profilbilde.
Tenk at vi tok så mange bilder og det ironiske er at jeg tror ikke jeg brukte noen av de som profilbilde hahaha.Parkeringshus drama i Trondheim.
Snakk om å være turist. Hahaha!

 Løpet.
Marius og Susanna ble slitene etter denne filmen, de måtte løpe og løpe. Vi slet med å avslutte filmen da det begynte å regne, men vi fikk det til.

 

VG show - Sandra LyngBiltur til Nordkapp.
Denne turen var helt topp og minnene bare strømmer til når jeg ser denne.
Dette er da noen av mine minner på youtube. Hvis du vil se mer så er det bare å søke på Daftojenta på youtube eller trykke deg inn på youtube på filmene. Ha en fin søndags kveld!

Har du noen gode minner på youtube?

Youtube: daftojenta
Snapchat: Daftoblogg
Facebook: daftojenta.blogg.no
Instagram: daftojenta

Blogges!

 

Innspilling

Denne lørdagen har jeg vært med disse jentene. Vi har spilt inn noe til youtube. De viste ikke hva de gikk til i dag. Det eneste de viste var at de skulle ha med sminke og at vi skulle spille inn noe til youtube. Mer en det får ikke dere vite heller før den er ute på youtube.


Snapchat: Daftoblogg
Instagram: Daftojenta
Youtube: Daftojenta
Facebook: daftojenta.blog.no


Hva har du gjort i dag?
Blogges!

Nesten lyktestolpen

Jeg husker når jeg gikk på barneskolen og hadde med akebrett på skolen. Jeg akte i friminuttene og når jeg skulle hjem så akte jeg ned gangfeltet haha. Så både i dag og her om dagen når jeg skulle på butikken så har jeg aket ned haha. Var gøy, men traff nesten en lyktestolpe og ble nesten kvelt.. Ja jeg glemte at jeg hadde en sånn snor som jeg har mobilen i rundt halsen og den havnet under ake madrasen. Men det gikk heldigvis bra så da husker jeg nok på å ta av den neste gang.Det var veldig gøy så anbefaler dere og ake til butikken også hvis dere har muligheten til det, og nedoverbakker da selvsagt. Bildene er fra snapchat. Jeg har en snapchat til bloggen også, men siden det ikke er så mange som har lagt meg til så har jeg ikke brukt den i det siste. Hvis flere legger meg til så skal jeg begynne å snappe der. Heter: Daftoblogg. Dere kan se et filmklipp fra akingen på instagram @daftojenta.

I morgen skal jeg filme inn noe nytt og legge ut på youtube. Kommer på bloggen også. Blir gøy.

Snapchat: Daftoblogg
Instagram: Daftojenta
Facebok: daftojenta.blogg.no

Blogges!

Er det bare meg?

Som fyller mobilen min flere ganger i året?Som tar bilder av raketter hvert år selv om jeg har x antall bilder av det fra før?


Er det bare meg som klarer å miste mobilen bak sofaen? Jeg klarte det nå nettopp.

Flere en meg som har bråvåknet av at man med et uhell har startet en youtube video i søvne?

Bare jeg som har prøvd å redde en stol?

Bare jeg som har klart å ringe til meg selv? Jeg lånte en jakke også skulle jeg ringe til eierens jakke og da lå mobilen i jakken jeg lånte haha.

Bare jeg som savner telefon bokser?Bare jeg som bytter bakgrunner på nettbrett, pcer osv. innimellom i butikker?
Bildet er fra Tromsø i august. Noen som så det? Haha.


Er det bare meg?
Blogges!

Canadians try Norwegian candy

Jeg snublet over denne filmen på youtube og tenkte at den må jeg dele med dere. Jeg synes det er gøy at folk i Canada prøver Norsk godteri. De likte Kvikk lunsjen best, hva mer de liker og ikke liker kan du se her.  Hva slags godteri liker du?
Hvis du kunne smakt på godteri fra et annet land, hvem land ville du ha valgt?
Blogges!

Jeg har ikke glemt

Altså jeg har ikke glemt at jeg har en blogg bare så det er sagt. Jeg vet bare ikke helt hva jeg skal skrive.. Så jeg tenkte jeg skulle stikke innom å si ifra at jeg ikke har glemt dere. Jeg tar gledelig imot tips om hva jeg kan skrive om og hva dere vil lese. Vil dere ha et tema eller noe i den duren?

Jeg hadde planer om å skrive oftere, men når jeg satte meg ved pcen så sto det helt stille jeg stirret i skjermen som om noe skulle skrive av seg selv. Som om det kom til å skje liksom haha. Nei jeg viste ikke hvem knapper jeg skulle trykke på så jeg bare stirret på de som om jeg var redd for at de skulle bite eller noe. Jeg vet at jeg fortsatt ikke har vist alle bildene fra turene, men de er dessverre ikke her på denne pcen. Men jeg har vært så heldig å fått bildene og filmene fra mobilen til Cairo fra turen så tenkte at jeg kunne lage et innlegg med de.

Jeg har faktisk noen youtube ider da som jeg tenkte jeg kunne gjøre.
Ellers så må jeg si takk til dere som er innom selv om jeg ikke har blogget så mye. Tussen takk!


Et av bildene fra mobilen til Cairo. Er henne som er på bildet også.


Noen ider?
Bogges!

Hvordan lage geleshot.

Hvordan lage geleshot.

Dette trenger du:
- Gele
- Shoteglass
- Alkehol
- Vann
- Kjele
- Måle beger
- Noe å røre medSlik gjør du det:

1: varm opp vannet til det koker, men ta 1 desiliter mindre en det som står på pakken.
2: Rør inn gelen.
3: La gelen bli kald. (Dette er viktig hvis ikke damper alkoholen vekk)
4: Held oppi 1 desiliter med alkohol (jeg bruker ofte banan likør i jordbær gele) Synes det blir godt. Men man kan selvsagt velge åssen alkohol man vil ha oppi selv.
5: Held gelen oppi shoteglass og sett dem i kjøleskapet.

Disse laget jeg på nyttårsaften. Du kan også lage dem uten alkohol, da dropper du rett å slett alkoholen og tar heller mer vann. Jeg hadde ikke så god tid så tok bildene med mobilen. Håper oppskriften faller i smak og vis meg gjerne bilde av de hvis du lager. Dere kan enten legge igjen link i kommentarfeltet til bildet eller bruke #daftojentablogg på instagram.

Smakt geleshot før?
Laget det før?
Blogges!

KRISE

KRISE

God morgen.


Bildene er fra nyttårsaften.
Jeg fant ut at det var litt krise.. For jeg har nemlig ikke blogget siden i fjord, altså 2015. Jeg klarte ikke å la være. Hehe.

Uansett nok tull. Jeg tenkte jeg skulle stikke innom og dele noen bilder fra nyttårsaften. Det var disse jeg fant i farten, jeg har nemlig ikke tatt over alle bildene enda, så jeg har bare overført noen fra kamera til mobilen også sendt de til pcen. Jeg har et par ider til noen innlegg som jeg tenkte jeg skulle blogge dette året, jeg tenkte også at det var på tide å faktisk skrive om reisetips.Jeg skrev et innlegg i fjord om at jeg kunne starte med reisetips. Så forslag til ting jeg kan tipse om innen reise motas med stor takknemlighet. Jeg tenkte jeg skulle skrive om bilturen i hvert fall ( hvordan man kan planlegge en slik tur og hva man bør ha med seg) Jeg skal også fortsette med å legge ut bilder fra bilturen. Jeg skal også legge ut en oppskrift på en ting som er godt og passer fint til fester.

Trenger du noen reisetips?
Noe du vil at jeg skal blogge om i 2016?
Godt Nyttår!
Blogges.