Høst i Januar?

Høst i Januar?
Så fant vi noen blader da i Januar av alle ting. Var det ikke vinter folk sa det var..

Men det passet jo fint når vi skulle lage den filmen.

I går ble det labyrinten igjen, når jeg nesten var ferdig og gått igjennom 16 etasjer (nesten, var på siste). Så skjedde det som jeg ikke ville skulle skje. Datt ut av serveren så måtte logge inn på nytt og starte på nytt i 1 etasje.. DA HADDE JEG LITT LEIA! Så jeg løp igjennom 16 etasjer som om jeg ble jaget av noen som prøvde å drepe meg eller noe. Det var jo faktisk monstre der som faktisk prøvde på det. Greia er at jeg prøvde å få en medalje og da hadde jeg hørt at jeg ikke kom til å få den hvis jeg datt ut og måtte logge inn på nytt. Heldigvis fikk jeg den til slutt.

Som om ikke dette var nok så tenkte jeg at i dag skal jeg lage film. Men da ville ikke programmet samarbeide og lokket seg hver gang jeg begynte å laste inn filene jeg skulle bruke. Nå når jeg skulle fikse 1 feil på skriften her nå så klikket den også å begynte å viske ut alt så jeg måtte skrive på nytt. Velkommen til min verden. Når skal jeg slutte å ha uflaks. Gleder meg til fredag den 13, da har jeg nemlig mindre uflaks haha. Føles i hvert fall sånn ut.

Nå logget jeg ikke på her for å fortelle dette, egentlig ville jeg si hei og legge igjen et bilde eller to. Ble et bilde denne gangen da jeg tenkte at jeg heller kunne vise dere flere senere. Håper dere har en bedre dag en meg.

Vi Blogges!

VIXEN Blog Awards

VIXEN Blog Awards

Mens en stor del av blogg Norge møtes i Oslo for VIXEN Blog Awards. Satt jeg i stuen hjemme. Mens de pyntet seg satt jeg i stuen hjemme i chille klær og følte null press. Ingen sommerfugler i magen. Mens de gikk på den røde løper så  kanskje jeg gikk en tur på kjøkkenet og når de festet etterpå satt jeg og spilte d3 på ps4. Mens de ble tatt bilder av, svarte på spm fra pressen og møtte andre bloggere. Spurte jeg typen om jeg burde selge den rustingen. Haha. Med andre ord jeg var ikke invitert og det er kanskje like greit selv om det hadde vært gøy å oppleve noe sånt. Mens de festet kom jeg meg igjennom en 16 etasjes labyrint. Haha tenkte det kunne være litt moro og sammenligne verden til en liten blogger med en stor en. Så der har dere forskjellen tilfelle noen skulle lure på det, noe jeg egentlig tviler på. Nå vet dere i hvert fall hvorfor jeg ikke blogget i går, jeg spilte hehe.

Hils på min nye venn.


Hahaha, neida.

Nå installeres d3 på pc så da blir det 16 etasjer til på meg i labyrinten. Det er nemlig et event og derfor ville jeg gjøre det på pc versjonen også siden det er der jeg begynte å spille det først.


Vi Blogges!

Linni blir - tv2 tabbe

Linni blir - tv2 tabbe.

På nettet nå sier folk at tv2 allerede har avslørt hvem som får bli i farmen kjendis. Grunnen er rett å slett at i reklamen på tv så ser man Linni sitte rundt bordet når første kjempen skal velges. Jeg har ikke tenkt over det selv men hvis dette er sant så er jo det veldig dumt av tv2 å avslører. Men man må tenke på at det kan være at de har klippet det sånn for at vi skal tro at det er Linni som får bli. Så hvem som egentlig får bli får vi vente noen minutter med å se. Men virker som om det er Marna som må gå.

På bildet ser du også at det ser ut som Marna skal gå, men det kan være tilfeldig. Legg merke til hva folk har kommentert.Hva tror du?
Blogges!

 

Ny Film

Ny Film.

Hei hei. Filmen har vært ute en stund allerede. Dere som føler med på youtube har kanskje sett det. Denne gangen ser dere bak kamra til et annet prosjekt blant annet. Haha hva synes dere om bildet som er før den starter?

Vi blogges!

 

God morgen - ny video snart

God morgen - ny video snart!

Hei hei.
I dag kommer det enda en video, denne er fra lørdagen og der ser dere litt bak et annet video prosjekt i tillegg til det andre jeg gjorde den dagen. Kommer også litt fra søndagen. Den kommer 15.30 på youtube. På snaphat har jeg delt en smakebit av filmen som kommer så hvis du vil se det så legg meg til som venn der. Heter daftoblogg på snapchat. På facebook legger jeg ut linker og annet innhold som ikke kommer på bloggen, er bare å søke på daftoblogg så finner du siden.
Var ikke meningen å høres ut som reklame altså jeg bare informerer. Stakk egentlig innom for å si at det kommer en ny film rett å slett.

Håper du får en fin dag!
Vi Blogges!

Nå er filmen her!

Nå er filmen her!
 
Advarsel trøtt i tryne.

Noen som vet hva som er galt med mobilen min når den lager sånn lyd?
Kommen enda en film i morgen. Halv 4 kommer den. Da får du se hva som skjedde på lørdag og søndag.
Vi Blogges!

 

Det kommer film i dag!

Det kommer film i dag!

Hei folkens!
Jeg har nå laget 2 filmer og den første kommer allerede i dag. Halv 4 så er den ute på youtube. Jeg har filmet helgen så jeg har hatt vlogg helg. Første er fra fredag og den andre fra lørdag og søndag. Jeg kommer på midt på natten at jeg vil lage en film og spør folk. Jeg får faktisk med folk også. Sporty venner. Men hva som skjer i hvem video får dere finne ut selv. 


Cairo har bursdag i dag.
 Legg igjen en gratulasjon til henne.


 Vi Blogges!

Minnene lever vidre på bildene

Jeg er så glad for at jeg tar bilde av så mye rart og spesielt på turer. Jeg kan sitte og se på bilder og minnene kommer tilbake. Turen til Paris, London, Italia, Roma, Skottland, bil turene, Gran Canaria, Barcelona, New York, Tyrkia, Danmark, Amsterdam, Tyskland osv. Jeg har bilder av at jeg har brekt en finger, at jeg feirer bursdagen min i Tromsø, at jeg endelig kom meg til New York, at jeg gikk på teater og mye mer. Minnene lever videre på bildene. Bildene jeg heldigvis tok. Året på folkehøyskole, året med en del turer, året Marianne laget suprise bursdagsfest for meg og mye mer! Jeg har så mange ting dokumenter og det er nok bloggen en stor grunn til, men også fordi jeg liker å ta bilder. Jeg kan oppsummere året i bilder og noen film klipp. De gode minnene lever videre, men også noen som ikke er så gode. Men de som ikke har så gode minner er de man lærer av. Jeg kan se hvordan jeg har forandret meg igjennom året og da mener jeg ikke bare utsende men også hvordan jeg tar bildene, hva jeg gjør og hva jeg har opplevd. Jeg anbefaler alle og ta flere bilder og dokumentere mer av livet sitt. Tenk om noen år så kan du sjekke bildene og finne ut hvor du feiret nyttårsaften for 3 år siden for eks. Veldig gøy. Synes jeg da og kanskje du også om noen år. Lyst til å slenge med en del bilder her, men får nok prøve å begrense meg litt.


DCIM\100GOPRO\GOPR0655.Blogges!
 

 

Selfie!

En selfie er et bilde man tar av seg selv. Men viste dere at det egentlig har eksistert i mange, mange år. Men først nå de siste årene har det blitt kjent og populært.

Vet du om en fakta som kanskje ikke så mange vet om?
Blogges!

 

Store øyeblikk

Jeg tenkte jeg kunne velge ut noen store øyeblikk fra 2016.

La oss starte med dette. Haha dette er litt av en historie som er litt latterlig faktisk. Jeg har ventet i flere år på å dytte på en bokhylle. Jepp du leste riktig. Denne står på en bar og jeg var rett å slett ikke gammel nok. Når jeg først var gammel nok så viste jeg ikke hvor den var haha. Så på bursdagen min dro jeg og 2 andre til Oslo og jeg fikk endelig dyttet på bokhyllen. For han ene viste hvor den var så han viste vei.Jeg løp igjennom Oslo for å rekke å møte Sophie Elise. Jeg ville nemlig ha signert bok og alt ble forsinket så eneste måten jeg hadde på å rekke det var å løpe. Og jeg rakk det akkurat i tide! Det morsomste var at hun kjente meg igjen.Endelig fikk jeg reist til London. Jeg har så sykt lyst til å reise tilbake! Reise i seg selv er et stort øyeblikk.


Pakke i posten.


Dette er da noen få øyeblikk fra 2016.

Hva er dine store øyeblikk i 2016?
Blogges!

2016 Del 1 Film

Først og fremst GODT NYTT ÅR!
Jeg har nå sittet i flere timer og klippet og redigert for harde livet. Jeg har først (før jul ) redigert en 2016 film for meg selv. Jeg lager 1 film hvert år som regel som viser mye av året som har gått. Jeg har dessverre ikke fått laget for 2015 enda fordi jeg satt så lenge med biltur filmen husker jeg. Dette er et prosjekt jeg som regel har hatt for meg selv og kun vist til venner på nyttårsaften. I år var jeg et annet sted og har da ikke vist den til noen. Ok kanskje M har sett litt da men dere skjønner. Uansett poenget var at jeg fant ut at jeg denne gangen skulle lage en youtube versjon. Jeg startet med et innlegg om 2016, men fant fort ut at det ble litt kjedelig med skrift. Så jeg tenkte jeg lager heller en film. Så jeg satte meg ned og klippet nok en gang. Mange timer senere er filmen klar. Endelig! Jeg har sittet store deler av dagen, hele kvelden og til natten for å bli ferdig. For pcen jeg redigerte på er så full pga dette prosjektet at alt tok såååå mye lengere tid! Men nå er den altså her!

 

I del 1 ser du mest fra reiser blant annet London og Italia. Jeg har ikke lagt ut så mye av dette før faktisk så mye av det er nytt. Her er del 1.


Del 2 kommer snart. Da kommer det litt av hvert og igjen mye dere ikke har sett før.  

Hva husker du best fra 2016?
Blogges!