Let it snow

Let it snow

Blogges! 

10 years challenge - youtube

 
Dette ble lagt ut for 10 år siden. Jeg tryna på ski og jeg faktisk ikke hvorfor. Som du ser på videoen så forsvinner bare skien under meg og jeg tryner. Jeg er usikker på hva som egentlig skjedde men så er det en stund siden også. Jeg har ingen videoer fra i år ute enda så da blir det ikke noen 10 år senere video. Men dere kan jo se de nyeste på youtube. En ting har i hvert fall forandret seg, jeg står ikke på ski lengere. Det er en stund siden sist. 

Blogges!


 

10 years challenge

Jeg har sett at dette har blitt en greie så når jeg ryddet i harddiskene mine og snublet over et bilde fra 2009 så tenkte jeg ar jeg kunne slenge meg på. Så her er meg for 10 år siden og i år. 

Blogges!

Hemmeligheten jeg endelig kunne avsløre

Jeg har vist en hemmelighet så lenge. Det har ikke noe med bloggen å gjøre, men noen venner. Ei har bursdag og dermed ble det bestilt tur. Så og si ingen viste hva eller hvor vi skulle. Kun datoer. Hun som har bursdag viste ikke noe. Verken dato eller at det i det hele tatt var noe som foregikk. Derfor var det ekstra gøy å avsløre det hele på nyttårsaften. Vi fant ut at for å være sikker på at folk har pass osv så måtte vi avsløre det. Vi er 8 stykker som skal ut på reise og det er ikke lenge til. Så nyttårsaften ble enda morsommere i år, å se reaksjonen til folk. Dere kan jo gjette hvor vi skal.

Når det gjelder bloggens fremtid så har jeg ikke fått svar enda. Spørs om jeg må bytte blogg plattform. I såfall kommer link på insta og snap.

Håper dere vil fortsette å lese selv om jeg evt må bytte plattform.

Blogges! Enten her eller der.