Foto: Russ som sloss?


Canon 550D
På bildene: Cairo og Veronika

Hvs synes du?
Blogges! 

Syk...

Nå ligger jeg i sengen og er syk. Jeg mistet stemmen min på søndag og siden har jeg ikke funnet den igjen. Så nå skjønner dere kanskje hvorfor jeg ikke har blogget så mye.

Flere som er syke?
Flere som har mistet stemmen?
Noen tips til hvordan jeg kan få igjen stemmen?
Blogges!

Bilder: bytur

Jeg ente opp på byen i natt og jeg tok faktisk noen bilder, så her er noen bilder.Blogges!

Foto: Russebilder!

Siden vi har fått russeklærene, så har jeg, Cairo og Veronika hatt en footoshoot med de. Her er noen av bildene vi tok: 

Cairo


Meg
Veronika
Veronika og Cairo
Veronika og Akita

Meg


Er du russ i år? 
Hvis ja, hvem farge er du?
Hva synes du om bildene?
Blogges!

Travel helg!

Hei hei,
Denne helgen har jeg ikke rekt å være så mye hjemme og jeg har derfor nesten ikke vært på pcen.. Var en liten stund på pcen på søndag og skypet med Cairo for å avtale caffe besøk. Ellers så har jeg ikke vært på pcen. Så hva har jeg drivi med?

Jo på fredag hadde jeg footoshoot med Cairo og Veronica (vi tok russebilder, de kommer senere fordi jeg ikke har rekt å tømme kamera) Så var jeg, Cairo og mange kjentfolk ute på byen. Så overnattet jeg hos Cairo.

På lørdag så dro jeg hjem og var der en liten tur før jeg dro videre til Endre. Så dro jeg hjem og la meg ikke så veldig lenge etterpå.

Søndag sov jeg lenge, så var jeg litt på skype og avtalte caffe besøk med Cairo, så vi tok bussen til byen. Møte på kjentfolk i byen også dro vi hjem. Siden det da var kvelden, så gadd jeg ikke å skru på pcen. Så jeg var bare på internett på mobilen. 

I dag fikk jeg vite at jeg egentlig ikke trengte å være her de 2 første timene, for vi har ikke lærer.. Dette sto på its learning og nei det hadde ikke hjulpet å sett på its learning før jeg dro på skolen fordi det var lakt ut etter at bussen min hadde gått.. Så da sitter jeg her da, når jeg egentlig kunne ha sovet i sengen min.. Jaja, sånn kan det gikk.

 Bilder kommer når jeg får tid til å tømme kamera og legge de ut!

Hva har du gjort i helgen?
Har du opplevd at du har fått vite at du ikke har lærer etter at du har kommet på skolen?

Blogges! 

Nytt Design!

Jeg trengte en forandring, så byttet header og litt sånt.Er ikke helt fornøyd, så kan hende jeg bytter igjen. Hehe.

Hva synes du?
Blogges!

Venter på buss!

Hei hei.
Siden jeg nok en gang sitter å venter på buss, så tenkte jeg at jeg kunne blogge litt.

Gårsdagen gikk med til skole, byen, caffe og FTG (filmatisert teatergalskap)

Først var det skole, så møtte jeg Bella i byen. Vi dro hjem til meg med tingene og hentet kamera. Så tok vi bussen ned til byen igjen og ente opp på en caffe. Der satt vi å drakk iscaffe og skravlet. Så måtte vi løpe til bussen fordi vi glemte bort tiden og vi rakk den heldigvis akkurat. Så kom vi oss på FTG møte og vips, så var den dagen over. 

Nå sitter jeg på skolen og venter på buss. Har forresten fått tak i russeklærene mine og russekortene. Kan sikkert legge ut bilder av det senere. 


Random bilde


Er du russ i år? Har du fått russekortene og buksa enda?
Blogges!

Foto: Plankingc

Sorry for at bildene kom ut så sent, men jeg glemte de nesten helt bort
Au, au.

Planka før?
Blogges!

Drikking, byen, kino, dansing O.S.V.

Hei hei.
Lørdagen gikk sykt fort.
Sikkert fordi jeg hadde så mye å gjøre.
Først shooping med Marianne (jeg kjøpte meg faktisk bare en fanta brus), så var jeg på kino og så pus med støvler, så tok jeg bussen til Cairo og var der litt. Så bestemte vi oss for å dra på byen. Så henne fikset seg, så gikk vi til meg så jeg kunne fikse meg også drakk vi litt og tok bussen til byen.

Der ble jeg tvunget til å danse med noen og litt sånt, haha. Hadde det veldig gøy, var på to steder og det siste stedet danset vi så mye på at jeg fant ut at jeg mestsannsynlig har danset hull i skoen min. Haha. 

Når utestedet stengte, så tenkte vi at vi kunne kjøpe oss en milkshake. Så vi sto i kø og når vi endelig kom frem fikk vi vite at de ikke rakk å lage milkshake siden det var så mye kø. Hehe, typisk. Så vi gikk å ventet på bussen og tok den hjem igjen.
 
På byen var det en som ville bli tatt bilde av med meg og Cairo. Fant bildet på face og hvis jeg ikke husker helt feil, så spurte de om jeg kunne legge det ut på bloggen, så her er bildet I dag har jeg sovet lenge også har jeg drivi med skole oppgave. Ja, alltid like gøy å gjøre skoleoppgaver i helgen, eller hva? (ja det var ironi) 

Hva har du gjort i helgen?
Blogges! 

Photoshoot!

Jeg og Marianne hadde footoshoot i dag, her er noen av bildene vi tok. Hva synes du?
Blogges!

Foto: Makro: USA øye!Hva synes du?
Blogges! 

RIP Solbriller - Våren kommer- filming med FTG!

Hei hei.
I dag våknet jeg før vekkekloken og jeg var lys våken. Det hjalp ikke at jeg hadde veldig lyst til å sove lenger, kroppen hadde bestemt seg for å holde seg våken. Så jeg ga til slutt opp og sto opp.

Ettervært gikk jeg til Cairo fordi FTG (filmatisert teatergalskap) skulle filme noen scener i dag. Så i dag har vi filmet en del scener til filmen vi lager. Etter det tok jeg bussen hjem og nå sitter jeg her.

I dag skinner solen, men mine kjære solbriller bestemste seg for å bli ødelagt :( Når jeg gikk over veien, så bestemte glasset seg for å hoppe av. Mitt i veien og greier og selvsakt kom det bil da. Men jeg rakk akkurat å "redde" den.

FØR


ETTER

RIP :(

Det var til og med fint vær forrigje helg, da satt jeg og Marianne på bryggen


Og det er fint vær i dag også, digger det! Våren kommer! 

Hva driver du med i dag?
Fint vær hos deg?

Dagens dilemma: Bare vinter eller bare sommer?
Blogges!