Sneak peakTenkte jeg kunne vise dere en liten titt av min lørdag. 
Skal vise dere mer senere altså. Men i mellomtiden
så kan dere se på disse bildene. Enda et hint er å gå
på youtube, på min kanal. Du kan komme dit ved å
trykke her. Der ser du enda litt mer fra lørdagen. Haha.

Hva du på lørdag og hva har du gjort i dag?
Blogges! 

Dagens antrekk - Crazy

Advarsel sterke bilder!

Dagens antrekk er inspirert av å drite i hva andre mener, crazy og farger.
Men den tørste grunnen til at  jeg ser sånn ut i dag er pga. bilder og Daftos
hemmelige prosjekt. Det var kun få som viste om hva som skulle skje i dag,
kun de som skule være med viste hva den stakkars byen skulle gjennomgå i dag.  
Men det viste seg at vi ikke var de eneste som hadde kledd oss ut i dag, men det
skal jeg komme tilbake til senere.

Jeg kjørte stilen: Lag på lag (som jeg kaller det)
Antrekket består av 3 skjørt, 1 langarma, 1 joggebukse, joggesko, sminke, hårfarger
og glitter.  


Hva har du hatt på deg i dag?
Blogges!

 #Mote #dagensantrekk #antrekk #canon #byen #crazy #farger #venner #prosjekt #hemmelig 


Kamera klubben - PortretterEn gang jeg var på kamera klubben så lekte vi oss med blitz lys. 
Så tenkte jeg kunne legge ut et par bilder.
Alle er tatt med Canon 70d.

Prøvd blitz lys før?
Blogges! 

Sverige - svart hvitt
En dagstur til Sverige i svart / hvitt.
Haha litt av noen bilder det ble.
Morsom dag i nabolandet. 

Hva gjorde du forrige helg? 
Blogges!


#Sverige #canon #venner #blogg #foto

Besøk fra BlogitI dag fikk vi besøk av Eirik Nereng fra bloggit.  Han er broren til Emilie Nereng, kjent som Voe. Han kom på kameraklubben og snakket om foto blogg og sosiale medier. Siden jeg har gledet meg til dette lenge, satt jeg klar med notatblokk og noterte ned. Haha følte meg så smart der jeg satt i mørket og noterte. Dere kan besøke siden hans her.


Men nå er det natta.
Blogges! 


#Blogit #Nereng #foto #kameraklubb 

Mitt perfekte soverom!?

Har fått et perfekt soverom som selvsagt er blått og med babyseng. Tv på veggen og flere blåe ting som nattbord osv.

Haha neida, er ikke mitt soverom. Begynte å lure nå? Har vært på ikea og der fant jeg et blått soverom. Ganske fint. Men ville ikke hatt det helt sånn. Men det er min smak. Likte ganske mye på rommet da. Hehe.

Nå er jeg sliten etter en lang dag, så orker ikke å blogge så mye. Blogger fra mobilen.

Hva har du gjort i dag?
Blogges!

På vei mot rekord, men så sa det pang!

Jeg har en tendens til å tryne hver vinter. Men denne gangen hadde jeg bestemt meg for at jeg ikke skulle tryne! Jeg klarte meg overraskende bra. Men så på slutten av vinteren, etter å ha balansert meg igjennom masse nesten uhell, eller kanskje ikke så mange til å være meg. MEN  så ente det til slutt opp med at jeg lå der, rett ut! Jeg hadde ikke sett at det var is under snøen og vips lå jeg der. Jeg sa ikke au, men det var den rekorden. Var mest opptatt av rekorden jeg prøvde å slå, eller kanskje det var mer et mål? Uansett så fant jeg ut etterpå at hodet gjorde vondt og det gjorde det i en god stund etterpå.Men de tryna man kan le av er mye bedre, de som er komiske eller der man lander mjukt i snø (uten is under) 

Haha.

 

Jaja, jeg kan prøve igjen neste år.

Har du satt deg noen mål i det siste?
Prøvd å slå noen rekorder i det siste?
Blogges! 
 

Vandrende ladestasjon!

Lørdagen startet med å være med Marianne på en bil tur, vi dro på shopping. Etter det var vi hjemme en tur også dro vi på cafe. Ut på kvelden fant jeg ut at jeg kanskje skulle ta meg en tur på byen. Hadde lite strøm på mobilen, så var glad jeg hadde med nød lader, haha så ut som en vandrende lade stasjon.På søndag dro jeg på kino, på filmen Focus. Filmen er bra så anbefaler dere å se den.  Men først noen bilder fra bil turen: 

Marianne og hennes nye bilMeg med de nye solbrillene og Urge, lenge siden jeg har drukket det. Så var godt. Var linedansere på det ene senteret vi var på


noen som har laget flaggene i lego 
Freppe <3


Haha, snapchat 


Hva gjorde du i helgen?
Blogges! 

Chasing the Sun

Husker jeg var så fan av Hilary duff, begynte til og med å skrive brev til henne, men fikk dessverre aldri sendt det. Skreiv om henne på hjemmesider, så på filmene av henne og hørte på musikken. Jo laget t-skjorte med bilde av henne også. Haha ungdomskolen ass.  

I det siste synes jeg det har vært ganske "stille" rund henne, men kan hende det bare et jeg som ikke har fulgt med så nøye. Men så kom det endelig nye sanger! Som jeg tenkte at jeg ville dele med dere. (ja jeg vet de kom i fjor) 

 

 

Nå skal det sies at hun har fått unge osv. i det siste. 
Noe annet jeg har gått glipp av på Hilary Duff fronten? 
Blogges!

Min mening om fredag den 13


Folk sier at fredag de 13 er ulykkesdag, andre sier det bare er tull og overtro mens jeg sier at det er en av de beste dagene. Jeg har mer flaks på fredag den 13 en jeg har på alle andre dager. Har som regel en del uflaks og da er fredag den 13 en bra dag å ha. Jeg er ikke alene om å like fredag den 13. For meg er det en av de få dagene jeg har flaks.

Nå har jeg vært så heldig og fått 2 fredager den 13 etter hverandre. Snakk om flaks. Både februar og mars har hatt fredag den 13. Jippi! Høres sikkert rart ut for noen å håpe på fredag den 13, men så har jeg aldri sagt at jeg ikke er rar heller.
Nå er det lenge til neste gang, ikke før i november er det fredag den 13 igjen. så nyt det for de som liker dagen og hold ut til dere som ikke liker dagen. 

Har dessverre ikke merket så mye flaks enda, men dagen er forsatt ung (som dem sier?) Så får se hva som skjer, det vet ingen uansett. 

Hva er ditt syn på fredag den 13?
Uflaks/flaks?
Blogges!

Sommeren nærmer segNå som sommeren nærmer seg så har du kanskje tenkt deg til noen av stedene jeg har vært? Skal du innom Daftö land, bø sommerland, på roadtrip eller kanskje du skal løpe en tur? Her er ihvertfall noen filmer som kan gi deg litt sommer stemning mens vi venter på sommeren. Klar for sommeren nå?
Blogges! 

Farvel vinter!

Snøen smelter og våren er her. Nå kan vi feire at solen er nær. 

Flere som er glade for at våren er her?
Blogges! 

Push it to the limit!

Simene har trent for harde livet i det siste for å skaffe poengene (husker aldri hva de poengene heter) Irriterende. Noen som husker eller skjønner hva jeg mener? 

 

Spiller du sims 4?
Blogges!

 

Første måltid utenfor nytt hus

Familiens første måltid i sitt nye hus, ble utenfor sitt nye hus. 

Grillet kylling spiste dem.
Lenge siden jeg har hatt et sims 4 innlegg på bloggen. Det er rett å slett fordi det er lenge siden jeg har spilt det, men nå har jeg da startet igjen. Ble litt demotivert da familiemedelemer døde med engang jeg skrudde på pga. Marius hadde laget en annen familie på samme spill, så tiden gikk på min familie også. Men jeg fikk reddet noen og familien eksisterer enda. Heldigvis for har ikke brukt koder, så har lagt mye jobb inn i å tjene penger osv. Men nå til saken jeg hadde tenkt til å blogge om.  

Min sims familie har kjøpt en ny og større tomt som jeg har bygget opp et hus, basseng og en hage med litt av hvert. Jeg har ikke brukt koder på denne familien, har ikke brukt koder i det hele tatt på sims 4 enda. Noe som er litt rart til å være meg for jeg vil som regel prøve ut alt nytt og for å få råd til det så må jeg som regel bruke koder. Men bestemte meg for å ikke gjøre det denne gangen og jeg angrer ikke. For familien startet med et lite hus og har nå bygget seg opp til et hus med basseng, piano og mye hjemmelaget pynt. En haug med tegninger som de tegnet når de var små. Noen malerier (resten er solgt) Også har dem gitt ut en haug med bøker vær seg. Men så skal det sies at hele 3 familie medlemmer har dødd før de rakk å se det nye huset dem har nå. De alle døde av alderdom (hvis jeg ikke husker feil) Så har brukt en del tid på å skaffe pengene. Og han ene er holdt i livet med å drikke sånne eliksirer eller hva dem heter (dem man kan skaffe for poenger) Han har drikket 2 stykker nå.

Dette er han som jeg prøver å holde i live lengst så mulig. 


 Noen tips til å holde han i live??
Blogges! 

 

 

Tromsø del 2

Blogges!

Påske morgen

Sola  skinner og påskeeggene er kjøp inn. 

Våren er her og påsken nærmer seg. 
Så fikk en ide om å ta påske egg bilder.
Jeg synes disse eggene er så gode!
Noen som er enige?
Hva gjør du i dag/skal gjøre i dag? 

P.S. Kommer flere bilder fra Roadtrippen senere i dag.

Tromsø del 1

Peppes pizza tror jeg bildet ble tattRorbua


Veldig god stemmning der


Lekeplass 
Sjakk


Del 2 kommer i morgen.

Vært i Tromsø før?
Blogges! 

MidnattsolSett midnattsol før?
Blogges! 

Harstad

Utsikten fra telt plassen våres i Harstad


Vi hadde så bra vær at vi var å badet ute og greier.


Siden jeg la ut del 3 på youtube i går og et av stedene var Harstad, så tenkte jeg at jeg kunne legge ut noen bilder derifra også. 
Dette var da siste teltplass før Tromsø.  
Vi fikk en fin teltplass med en fin utsikt over vannet, som dere ser lengre opp her. Jeg var veldig fornøyd med utsikten og været. Kun litt regn på kvelden, men innen vi fikk på regntøyet så sluttet det. haha.   

Vært i Harstad før?
Blogges! 

Roadrip del 3 Tromsø

Nå kommer endelig del 3!
Den har vært klar ganske lenge, men det er først nå jeg har lastet den opp på youtube. I del 3 så kommer vi frem til Tromsø, et sted jeg savner og vil reise tilbake til.
Se den gjerne i HD. 

 

Vært i Tromsø før?

Me in red?

Min favoritt farge er egentlig blå, men nå har jeg funnet et bilde av meg i røde klær faktisk. Bildet er fra en Italia tur, enten på vei til eller fra.
Tipper på vei fra for har på aqulandia t-skjorte. 


Hva er din favorittfarge?
Blogges! 

Et par høstbilder..
Høsten er en av de fineste årstidene for oss som tar bilder, spesielt for oss som er glad i farger. Derfor tenkte jeg at jeg kunne legge ut et par høst bilder. Nå er det ikke så lenge til våren og da blir det bedre å ta bilder, rett å slett pga lys og temperatur. Jeg er en frysepinne så å ta bilder ute om vinteren kan fort bli en kald opplevelse for meg. Den ene gangen ble jeg til og med syk rett etterpå. Men det går som regel bra, for hva gjør man ikke for bilder!?

 

En bloggers verste mareritt!

1. Tregt nett! Når det går så tregt å laste opp bilder og i hele tatt logge inn så er det et mareritt å være blogger. Vi er avhengig av at nettet funker som det skal når vi skal blogge! Hvis ikke blir vi irritert og i dårlig humør. Men når det da ordner seg igjen så er vi glade og puster lettet ut. 

 

2. Kamera problemer! Vi hater kameraproblemer, spesielt hvis man har en fotoblogg eller ofte bruker bilder. Blir kamera ødelagt så står vi der med mobilen og knipser eller evt. reserve kamera. Men da savner vi kamera for det er som regel våres beste venn.


Ikke så lett å knipse bilder med en brekt finger og flakse i andre hånden.  Italia 2013
 

3. Tekniske feil. Vi hater når teknologien går mot oss og ødelegger alt, For eks. fotoprogram som klikker, film redigering som klikker osv!

 

4. Harddisker som blir ødelagt. Dette er mitt største maretitt å miste mange bilder, jeg har opplevd det er par ganger og det er noe av det værste jeg vet! Bildene og minnene får jeg aldri igjen. 

 

5. Bloggsperre. Når man bare sitter der og stirrer inn i skjermen uten å vite hva man skal skrive.. noe av det kjedeligste en blogger opplever.

 

6. Starte på nytt. Når man har brukt lang tid på ett innlegg også klikker det så man må starte på nytt. Det er utrolig kjedelig og demotiverende. Samme er det hvis man har brukt lang tid på å redigere en film/ett bilde og alt klikker. Heldigvis lærer man seg å lagre ofte.

 

7. Tidspress. Når vi vet at vi burde ha blogget, men egentlig ikke har tid til det. Det kan være stressende, heldigvis er det ikke alle som blir like stresset av den tanken. 

 

8. Dokumentere alt! Mange bloggere synes det er stressende å drasse med seg kamera overalt for å dokumentere dagen sin. Heldigvis har ikke jeg noen problemer med å ha med kamera, men jeg må innrømme at jeg ikke gidder å dokumentere alt, for har et liv uten bloggen også. Men vet at det er en del som dokumenterer det meste og sånn kan det se ut:

 

9. Å finne bilder til innleggene. Dette er noe jeg sliter med nå for er ikke på min pc. Men ofte er det vanskelig å finne bilder som passer til det man skriver om, så man må som regel ta nye bilder til hvert innlegg. 

 

Enig/Uenig?
Noen flere mareritt vi bloggere har?
Blogges! 

 

street art

Snublet over disse så knipset dem med kamera. 
Noen som vet om kule steder med street art (gate kunst) ??
Hadde vært kult å knipse mer street art så alle tips blir tatt imot med stor takk.

Blogges!