Jakten på et profilbilde - film

Jakten på et profilbildet.

Nå er endelig filmen her. Jeg har valgt å drøye den litt fordi jeg laget vlogger av det også. Nå kan dere endelig se hvordan filmen ble. Hvis dere ikke har sett vloggen så kan dere se den lengere ned. Dere kan også se en lignende video som jeg laget for en del år siden lengere ned.
 0IZNrlHiMP8

 

Vi blogges!

 

hintStikker innom for å gi et hint. Dere husker mitt prosjekt, ikke lenge til det kommer nå.
Blogges snart!

 

 

PANIKK

Jeg merker at pulsen stiger, at noe er galt. Begynner å stresse. Nei dette kan ikke stemme. Dette skjer ikke. Jeg prøver å holde hodet kaldt og fokusere. Dette er en drøm eller kanskje jeg husker feil. Jeg håper jeg husker feil, for drøm kan det vel ikke være. Eller kan man være sliten og trøtt i en drøm. Jeg tenker etter, men kan ikke huske å ha gjort det. Jeg googler av alle ting. Som om Google vet hva jeg har gjort. Noe de sikkert vet men ikke kommer til å si til meg, neida. Men fokuser nå Carina! Bildene kan være borte, borte for alltid! Dette kan ikke skje igjen. NEI. Bildene var på Google i hvert fall så jeg husker ikke feil. Men hvor er dem nå! Jeg tenker etter. Fokuser nå. Hvor er dem. Jeg merker at panikken vokser inni meg, vet ikke hva jeg skal gjøre. Alt jeg klarer å si er: HENT EN HARDISK, DEN DU TROR DU SÅ SIST. Må høres helt latterlig ut. Men dette er et prosjekt jeg har jobbet lenge med og hvis det da er borte så føles det så bortkastet. Der kommer den, harddisken. Jeg venter med hjertet i halsen, jeg sjekker men ingen mapper fra 2017. Dette skjer virkelig ikke. Vent det er en til. Så krysser jeg fingere og alt i det jeg sjekker harddisk nummer 2. Nei ikke her heller, dette skjer ikke. Hva nå. Hvor kan dem være.

Det tar litt tid før jeg tenker at nå er det bare en mulighet igjen. Så jeg kaster meg i bilen og kjører. På radioen synges det Don't give up. Det passer bra nå tenker jeg og synger med. Så kommer ventingen. Jeg stopper bilen, han løp inn til seg selv for å se om bildene kanskje kan finnes der. På en harddisk eller kanskje en pc. Jeg sitter i noe som føles ut som evigheter og skriver dette for å prøve å fokusere på noe annet. Men å skrive om det er jo egentlig ironisk når man prøver å tenke på noe annet. Men allikevel hjelper det å skrive. Så jeg forsetter å hamre løs på den stakkarslige mobilen min. Den som har vært igjennom en del. Den som ofte blir full og nesten alltid stiller opp. Apper som popper opp når jeg spiller pokemon go. Skrittelleren som jeg aldri aktiverte som maser aktiver meg nå. Så skjer det. Mobilen ringer, bare det i seg selv er ikke verst. Den har ikke vært så flink til å ringe i dag, sendt meg meldinger om at nå har noen ringt, men ikke så mye ringing. Så jeg tar mobilen, sannhetens time har kommet. Nå eller aldri. Det tar litt tid før han sier at bildene er funnet. Jeg synes det føles lenge ut i hvert fall, men er sikkert ikke det. Tiden gikk så sakte som om noen hadde tatt en slow motion kode for å pine meg enda mer. Jeg puster lettet ut. Bildene mine er funnet. Så kom ventingen igjen, denne gangen ventet jeg på en harddisk. Ikke dett med den nå. Klarer ikke helt å slappe av enda. Det kan ikke være normalt å få panikk for sånt. Bilder. Men de betyr så mye. Minnene. Prosjektet. Alle timene bak. Jeg tar en pause fra skrivingen og puster lettet ut.

Nå har jeg kommet inn døren og startet å kopiere bildene over, mens jeg skrev resten av dette (notatet fra mobilen) så har bildene kommet på plass. Jeg er så glad for at det ordnet seg til slutt. Planen var å legge ut en film, men siden alt dette skjedde så rakk jeg ikke det. Jeg må straks legge meg siden jeg må tidlig opp, så dette passet dårlig. Men dårlig timing skjer dessverre ganske ofte her. Til slutt vil jeg si at hvis du har lest helt hit så må jeg si Takk. Jo og jeg slenger med ett av bildene jeg fant igjen, synes dette passet så bra. God natt så blogges vi! 

 

SMINKE SNAKK

Rundt påske tider i fjor tenkte jeg på å blogge mine favoritter, så jeg tok noen bilder. Men innlegget ble ikke laget og her kan du da se hva som var mine favoritter på den tiden.
Aloe vera krem til ansiktet, denne brukte jeg før jeg tok på sminke og vet dere hva. Jeg gjør det enda. Den er drøy i bruk, men nå er den straks tom. Jeg har også åpnet en annen (selv om jeg vet at man burde bruke opp den man har åpnet først) Men til mitt forsvar så var den ene nesten tom og jeg trengte en der og da og siden jeg ikke hadde med den som var åpen så åpnet jeg en ny. Dessuten så var det ikke så mye igjen så den er straks tom uansett.

Lip Power fra Makup revelutin. Husker jeg brukte denne en del før, nå er det en stund siden jeg har brukt den. Rett å slett fordi jeg bruker andre farger for tiden. Jeg liker den fortsatt og spesielt fordi det er 2 i 1. Altså leppestift og lipgloss.

Baby lips. denne husker jeg at jeg brukte ofte før. Jeg liker den fortsatt godt da den ikke gir alt for mye farge og da er fint til hverdags bruk. Men jeg bruker ikke så mye sminke i hverdagen og dermed så har jeg ikke brukt den så mye i det siste dessverre. Synes fortsatt den er fin og tenker at jeg burde bruke den mer.

Makup Mekka primer til øynene. Denne brukte jeg før jeg tar på øyenskygge for å få den til å holde lengere. Jeg brukte den de gangene jeg hadde tid/ville at sminken skulle sitte lengere. Jeg bruker faktisk også denne i dag. Ikke vær gang, men ofte.

Siste er en øyenskygge som jeg husker at jeg brukte mye i en periode. Jeg liker den fortsatt, men fant ut at jeg skulle prøve andre farger også. Jeg bruker den innimellom, men ikke like ofte som før. Nå for tiden er det ett sjokolade pallett fra Makup Revelution som er min favoritt. Peach pallettet altså.


Sånn da har jeg skrevet om sminke også, er dette noe dere vil lese mer av så let me know. Hvis jeg skulle tatt et sånt bilde i dag så hadde fortsatt aloe vera kremen vært med og den fra makup mekka. kanskje ikke så mye av der andre siden jeg har noen nye favoritter selv om jeg fortsatt liker det på bildet. Jeg vil høre om deres favoritter også, kommenter under så jeg kan se. Håper dere har en fin dag så Blogges vi!
 


 

 
 

High School Musical

God morgen.
Kvelden i går brukte jeg premien min, så da var jeg på premiere. Jeg må si jeg ble imponert, så flinke folk! Jeg tok noen bilder, men ikke så lett når jeg satt så langt bak og en del hoder i veien.


GO WILDCATS!

Har du vunnet noe lignende?
Blogges!


#HighSchoolMusical #Musical #premiere #Foto #vant #moro #flinke

 

Crash Bandicoot og jeg vant!

Jeg vant jippi. Det er ikke til å tro, er ikke så ofte jeg vinner ting, kanskje flaksen er i ferd med å snu. Lov å håpe. Jeg har da altså vunnet billetter til High school musikal. Det blir moro.

Nå kommer endelig et spill jeg har ventet på, nemlig Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.. Det er remake av de gamle spillene. Men blir så gøy å spille det igjen. Så jeg har forhåndsbestilt det på Cdon (annonse lenke) Akkurat nå er det fri frakt på cdon hvis du handler for over 100 kr med koden FREESHIP. Gleder meg til jeg får det i posten.   

 


Åhhh minner!

Har du spilt det før?
Skal du skaffe deg det?
Blogges!

 

Streets of Rome

 

Streets of Rome

 

 

Hva synes du?
Blogges!

#StreetsofRome #streets #streetsphotography #photography #Rome #Roma #bilder #folkehøyskole #fhs #Canon

 

Blir våt av dette

Jeg må innrømme at jeg var i tvil om jeg skulle dele dette med dere. Men siden jeg på en måte har lovet det så får jeg gjøre det. Her kommer da altså del 2 av 2016 filmen. Bedre sent en aldri eller. Jeg var i tvil fordi dette har vært et prosjekt jeg alltid har hatt for meg selv og kun blitt sett av noen venner før. Men i år gjør jeg motsatt. Så tenker dere sikkert hva i al verden har dette med overskriften å gjøre. Jo se filmen så skjønner du. Lik videoen hvis du vil at jeg skal gjøre det samme med 2017.
 


Hva synes dere, skal jeg fortsette med dette?
Blogges!

Vår i går, vinter i dag

Været i Norge er som det pleier. Går fra vår til vinter på null komma niks. Så jeg som var så glad for vår kan du pakke meg under teppe og forran peisen igjen. Hehe neida. Jeg tenkte meg at det kom til å komme snø igjen, derfor jeg løp ut første vår dag hehe. Vet aldri åssen været er neste dag (med mindre du sjekker været da, noe jeg skjeldent gjør) Liker bedre å titte ut vinduet neste dag. Er det snø, regn, torden eller noe spesielt så holder det å sjekke snap, insta, face eller lignende. Normenn elsker å snakke om været. Men nok om vær og vind, ikke derfor jeg blogger. Eller er det?

Jeg gleder meg til i kveld! Blir spennende, morsomt og koselig. Kan komme tilbake til hva senere må starte å faktisk gjøre noe nå haha. En Iskaffe er drukket og da er det bare å starte.

Hva skal du i dag?
Pleier du å sjekke været, vinduet eller sosiale medier?
Blogges!

Første vårdag


Første vårdag

I går var det første vår dag så gikk en tur ut i det som var fint vær med sol og hele pakken. Men når jeg kom meg ut var det ikke så mye sol lengere, den gjemte seg. Men tittet litt frem igjen etter hvert. Satt ute på tepper med brus, te, musikk, is osv. En fin start på våren.

 

Hva gjorde du i går?
Blogges!