Foto: Friends and fun - Black and whiteVært på min første fotballkamp!

Hei hei.
I dag ente jeg opp på en fotballkamp. HBK vant 3-1. Ikke værst! Hadde ikke trodd at jeg skulle bli så iverig som jeg ble, hehe. Det var gøy, spesiellt gøy var det at HBK vant! Jeg glemte kamera hjemme også ble jeg så iverig at jeg glemte å ta bilder med mobilen. Så har ingen bilder fra kampen, desverre..

 

Hva har du gjort i dag?
Blogges! 

Russetiden er i gang!

Hei hei.
Dagen startet med at jeg husket at jeg har drømt om edderkopper.. Haha. Ellers så  satt jeg på en buss med gratis internett, desverre måtte jeg bytte buss så da var det slutt på den morroa. Hehe. Jeg måtte stå opp tidlig i dag (selv om jeg vanligvis kan sove lengere på torsdager) rett å slett fordi jeg hadde engelsk heldags. På heldagsen så måtte jeg lege mobilen bakerst i klasserommet og sekken forrest.. haha, veldig praktisk når du skal ut av klassserommet på en mest så mulig stille måte så man ikke forstryrrer de andre.. (ja det var ironi)

Ellers så er russetiden igang, så jeg går rundt i russebukse og gjør russeknuter og sånt. Hvem knuter jeg har tatt skriver jeg ikke her fordi foreldrene mine leser bloggen min.. Haha, neida er ikke så ille (ihvertfall ikke enda) haha. Bare tuller jeg. 

Senere skal jeg ut å gjøre flere knuter, gleder meg!Er du russ i år?
Hatt engels heldags enda?
Blogges! 

Foto: Farger eller svarthvitt?

Hva liker du best?
Blogges!

Foto: Oslo med Bella
Det øse regna hele dagen, så ble klissvåt..

Vært i Oslo før?
Blogges!

Foto: Kiel tur del 3

Det blåste ute! 


Crazy and I love it
Blogges!

Foto: Kiel tur del 2


Flere kommer snart!
Blogges! 

Foto: Kiel tur


 

Haha, vi måtte lage noe tull ut av det


Badeland


ææææ, vi drar forbiFlere kommer senere
Blogges! 

Hjelp nytt design!

Hei hei.
Ja jeg vet, dårlig blogger for tiden. Hva min grunn er? Jo, jeg har jo vært ganske opptatt, har vært på turer og sånt (bilder kommer senere)

Når jeg logget inn, så hadde det plutselig blitt en stor forandring. Så vidt jeg husker, så har blogg.no vært ganske likt så lenge jeg har blogget (over 4 år) og nå har de plutselig forandret helt. De har sikkert hatt noen små forandringer innimellom, men nå var det plutselig veldig foradret. Forandring fryder, er det ikke det man sier a?

Men nok om det.
Jeg tenkte jeg skulle si at jeg kommer tilbake, jeg har ikke sluttet å blogge. Bare vært opptatt ;)


Takk for tolmodigheten!
Og i mellomtiden: ikke gjør noe uvanlig dumt ;)
Blogges! 

Ny headerSiden det er sånn cirka snart 1 år siden jeg var i New York, så tenkte jeg at jeg kunne ha et bilde fra New York som header. Dette bildet er tatt i Time squere. 

Hva synes dere?
Vært i New York før?
Blogges!