På nye eventyr

Så satt vi i bilen på vei til nye eventyr. Lite viste vi hva som ventet oss. Men det er det som er gøy med nye eventyr. Vi hadde ikke med så mye for vi skulle jo bare bort å se en tur. Lite viste vi da at det ikke skulle være så lett å finne frem. Det var ikke så veldig vanskelig heller så sånn passe. Men det som ventet oss når vi kom frem hadde vi ikke forventet. I hvert fall ikke så mye. Vi måtte vasse i snø for å komme frem, men det er jo sånt det blir minner og historier av. Husker du den gangen vi vasset i snø i april. Nei det var ikke midt oppå ett fjell heller. Så ja litt av en eventyr.

Har du vært med på noe lignede? 

Blogges!

God Morgen

 

Mornings like this.Blogges!

Starbucks

Satt på Starbucks her om dagen og drakk denne. Nam nam. Det er så bra at vi har fått det til Norge. Dessverre må jeg reise litt for å komme dit men vi har det her i Norge i hvert fall. Det var ikke en selvfølge for noen år siden. Husker at jeg var på Starbucks i USA også, moro. På den tiden hadde vi ikke Starbucks her i Norge heller så da var det ekstra stas. Første Starbucksen jeg var på var i USA. Moro og tenke på. Siden har jeg vært der i flere land og nå endelig i Norge. Ja det har vært her noen år allerede, til min store glede. Haha da har jeg klart å lage et helt innlegg om en cafe, får finne ett passende dilemma da. 

Dagens dilemma: Bare drikke Starbucks kaffe eller aldri drikke kaffe igjen?

Blogges!

15 spørsmål med svar - Bli bedre kjent med meg

Har du tatoveringer?
Nei.


Hva var det siste du drakk?
Iskaffe


Hva hører du på akkurat nå?
Ed Sheeran - Perfect.


Favorittfarge?
Blå.


Hvem snakket du med sist?
Marius.


Hva ønsker du deg mest akkurat nå?
Å reise på tur enten til USA eller en biltur rundt i Norge.

Bilde fra sist jeg var i USA. New York. 

Hva var det siste du kjøpte?

Iskaffe


Drømmereisemål?
Orlando i USA.


Hvilken TV-serie følger du med på nå?
Bloggerne og camp Kulinaris.


Hvilken bok leste du i sist?
#branok


Hvilken dessert er din favoritt?
Sjokolademousse.


Hva er den største premien du har vunnet?
Tur til Tyrkia, gjett om jeg ble glad!

Haha klipp fra Tyrkia. 

Liker du kaffe?

Ja, spesielt frappe og iskaffe.


Hva drikker du helst til frokost?
Iskaffe


Hva bruker du helst penger på?
Reiser, opplevelser og kamra utstyr. Med andre ord ting som gir meg gode minner, opplevelser og inspirerer meg.

Bilde fra biltur til Nord Norge. 


Blogges!
 

Skjerpings Ikea

Her om dagen fløy tiden av sted mellom madrasser og kopper. Mellom to etasjer, en del avdelinger og en haug med ting. Jeg fikk lyst på en stol. Men den ble aldri med meg hjem. Ikke plass i bil og ikke viste jeg hvor jeg skulle ha den. Men farger hadde den og hjul. Minnet meg om Kiel ferja og det var nok en av grunnene at jeg fikk lyst på den. Men esken var stor. Så jeg droppet det hele. De har også fotolamper som står å håner meg, de er nemlig kun utstilling og ikke til salgs. Hvordan våger dem. Hva med å begynne å selge sånt istedenfor å lure folk på den måten. Så fant jeg noen glass. Noen glass i en fin farge som jeg egentlig ikke trenger, men som jeg ikke hadde hjerte til å gå ifra. Nei vet du hva Ikea, skjerp deg. Duftlys som lukter så godt at du bare må ha en eller to eller kanskje til og med tre. For hvem duft skal man velge når det er flere som lukter så godt. Vi kom oss til kafeteria eller hva jeg skal kalle stedet midt i bygget med mat og drikke. Der ble det pause og påfyll. Jeg fant en fin sofa med en fin farge. Igjen Ikea skjerp deg, jeg trenger ikke sofa. I hvert fall ikke nå, så vis meg heller sånt når jeg trenger det. Vi kom oss til slutt ut av fristelsene og noen var med. Ikke alle kunne unnslippes. De er som kleggen. Jeg har blant annet pcen min nå på en ting fra Ikea. Ganske kjekt egentlig og den trengte jeg så den var innafor eller hva. Bra jobbet Ikea. Jeg fant endelig en ting som hadde en nydelig blåfarge, men den hørte til på badet. Så typisk. Nei Ikea, skjerpings. Vi kom oss som sakt ut. Noen med flere ting en andre. Kleggen er som myggen, mer ivrige på noen en andre. Vi kom oss i bil og kom ikke så langt før vi parkerte og gikk inn. Mat tid. Et par butikker senere og noen stappfulle mager senere dro vi hjemover. Blogges!