Ny headerHva synes du?
Blogges! 

Smakebit fra Fotoshooten i dag!

Hei hei.
I dag har jeg og Marianne hatt Fotoshoot og jeg har sett på fotballkamp.
Tenkte jeg kunne legge ut noen av bildene, men orker ikke å legge ut så mange nå. Så flere kommer senere, kanskje allerede i morgen hvis jeg får tid. Er eksamen og FTG møte, så får se hva jeg rekker. Uansett, her er en smakebit: Mer kommer senere.

Hva synes du?
Blogges! 

Foto: Farger i håret!

Hva synes du?
Blogges!

Love it!!!!

Hei hei.
Lenge siden sist.
Jeg har vært opptatt med eksamen, venner og sånne ting. Så da har jeg ikke fått blogget så mye. De gangene jeg er på internett, så er det som regel på telefonen siden jeg som regel bare sjekker facebok og lignende i farten. 

De siste dagene så har sola skinni og det er sydenvær! Det liker jeg svært godt! De gangene jeg har vært ute i byen om natta, så kunne jeg faktisk gå i t-sjorte midt på  natta/mårran. Det er digg det, nå slepper jeg å drasse med meg en stor jakke for å dra på byen.  

Desverre har jeg ikke tatt så mange bilder i det siste, jeg har rett å slett glemt det litt bort fordi jeg har vært så mye opptatt.. Men jeg og Marianne snakker om å ha en footoshoot snart, så da kommer det snart nye bilder. 

Bilder fra en annen footoshoot 


Jeg tenkte at kjole bildene passet bra nå siden det er kjole vær ute


 Jeg skal prøve å bli flinkere til å blogge, har noen ider til nye ting på bloggen.

Er det fint vær hos deg?
Blogges! 

Siste dag som russ også kalt 17 mai

17 mai var siste dag som russ. Jeg har vært syk og sengeligende de siste dagene, så jeg var egentlig mest glad for at jeg klarte å komme meg ut. Jeg har også gått på medisiner mot ørebetennelse i 10 dager, så jeg kunne ikke drikke alkehol de 10 siste dagene av russetiden. Siden jeg ikke kunne drikke og siden jeg var sengeligende, så var liksom hele russetiden min ødelagt. Men den siste dagen så kom meg meg ut og ble med i russetoget. 

Haha, så sikkert smart ut, der jeg gikk med en scooterhjelm


 meg & Cairo


Bella & Meg


Marianne & meg


Bella & Marianne


Meg, Vilde & Cairo


Jeg blåser i fløyta, haha


Russekortene mine


Så nå er russetiden over :(
Synd jeg var syk de siste dagene, føler jeg har gått glipp av mye..
Men jaja, sånn kan det gikk.

Jeg fikk foresten resten av russeklærene mine i dag, ja det er typisk min flaks å få de etter russetiden. Haha. Men jeg bestilte de litt sent, så er nok litt min skyld også. Og i dag kan jeg drikke alkehol igjen. Merkelig hvordan det meste ordner seg etter russetiden, når det helst skulle ha ordnet seg i russetiden.. Jaja, sånn kan det gikk (som jeg pleier å si)

Har du vært russ før?
Blogges! 

Mobbing dreper!

Hei hei.
Det er en ting som er viktig for meg og det er å prøve å få slutt på mobbing! Jeg vet nemelig hva som kan skje med mobbeoffere. Ikke nok med at de blir mobbet, men de kan få sykdummer eller prøve  ta selvmord. Man merker det som regel ikke før det er for sent at mobbingen faktisk har fått følger. Vedbekommende kan ha fått sykdummer.. For eks. så kan offeret tro at alle er ute etter han/henne og at alle er slemme, eller så kan spiseforstyrelser dukke opp, eller selvmordstanker. Og det værste er vel når alt sammen dukker opp etterværandre. Noen slutter å spise, nekter å gjøre noe annet en å ligge i sengen. Andre spiser og kaster opp. Mens noen tar selvmord..

Så jeg ber dere om å tenke nøye igjennom åssen dere behandler folk, ikke mobb! Da kan du bli medskyldig i mord! Ser du noen som blir mobbet, så hjelp dem hvis du tør og ihvertfall ikke mobb dem mer! Si heller i fra til en voksen, en som faktisk gjør noe med det! drit i om du blir kaldt en sladrehank, for du finner ettervært ut at du gjorde det riktige. 

Når jeg gikk på folkehøyskole, så fikk vi besøk av en som fortalte sin historie. Han hadde vært igjenom masse dritt, men i dag hadde han klart å skaffe seg familie og var nesten normal igjen. Han er forsatt litt syk og kan av og til få tilbakefall, men nå har han en familie som støtter han og ting går mye bedre. Han var et mobbeoffer.

Så jeg ber dere om å tenke, hjelpe og respektere andre folk. Alle er forrskjelige og det er bra. Tenk hvor kjedelig det hadde vært hvis alle var like.


Så ja, mobbing dreper!
Slutt med mobbing, mobbing er ut!

Hva synes du om mobbing?
Blogges! 

Foto: Flower in the RainHva synes du?
Blogges!

Svart og grønn russ!Jeg er den kjedelige rødrussen, mens Cairo er svart og Juni er grnn. Når jeg går med de så vil barna selvsakt ha grøndt og svart russekort før de spør etter rødt. Men fordelen er at da maser ikke ungene så mye på meg : ) For av og til blir man litt lei av unger som løper etter deg for å få russekoert. Barneskoler og lignende prøver jeg å ungå, forrigje gang kom en haug med unger ut for å få russekort.

Er du russ?
Hvem farge er du?
Blogges! 

Tekniske problemer!

Hei hei.
De gangene jeg har tid/lyst til å blogge, så har jeg som regel ikke fått logget meg inn. Blogg.no har stadig opplevd angrep eller noe sånt, så da har jeg ikke fått logget meg inn. Men nå har jeg endelig fått logget meg på, så da blir det blogging.

i det siste har jeg vært opptatt med å ta russeknuter, jeg har et håp om å klare 50 stykker og nå er jeg sånn cirka halveis.Så jeg må egentlig bare sjappe meg med å ta en haug med russeknuter, så jeg rekker å ta 50!  

Jeg har blandt anet vært i en møbelbutikk for å spørre etter faenskap, vært guid på en buss, fisket i komlokk, snakket med en lyktestolpe, tygget 3 pakker huba buba, spist masse is, drikki sjokolademelk, gått med hjelm på skolen, sitti under pulten, klappet for læreren og mye mer.
 

Fant igjen et bilde fra Skjeberg.
 
Har ikke så mange bilder, siden jeg er på skole pcen.

Er du russ?
Tatt mange knuter?
Blogges! 

Byen

Ikke værdens mest kreative overskrift, men 10 poeng til den som finner en bedre.

Uansett. I dag et det fint vær, så jeg bare blogger fort fra mobilen. Så tenkte jeg at jeg kunne legge med et par bilder fra helgen.

Blogges!