Søndags chill

Da ble det ikke tusenfryd i dag, var ikke alle som kunne så tar det en annen dag. Da kan jeg heller begynne å spille sims 4 igjen. Hehe. Har sånne spille perioder og nå var det sims jeg fikk lyst til å spille. Ellers så er det søndag, en chill dag, så har ikke akkurat gjort så mye spennende.

Har ikke så mye å skrive om nå og skal spille. Så Blogges!

Har du spillt sims 4 før?
Hva er det du liker best med sims 4?
Hva skal du i dag?

Skal/skal ikke???

Med sesongkort i lomma så er det fort å havne på tusenfryd. Jeg har vært der x antall ganger allerede og i morgen drar jeg kanskje igjen. Problemet er bare det at 2 av mine favoritt karuseller har forsatt ikke åpnet enda! Det er så utrolig kjipt! Spinspider og thundercoaster har ikke åpnet enda selv om folk har sagt at thundercoaster skal være oppe å gå, ihvertfall 1 vogn. Men neida stengt vær gang jeg er der. Det er en ting men hadde med kamera (goprohero4) som var festet godt, men fikk ikke lov til å bruke det. I Bonbonland i Danmark var dette ikke et problem i det hele tatt. Det ironiske er at de nå låner ut goprohero kamerar på tusenfryd. Så skjønner ikke en dritt! Får prøve igjen, kanskje vi møtte på feil folk? Som ikke dette er nok så sneik voksene folk i køa på speed monster så jeg ble klemt i den porten som lukkes igjen. Og nå til maten! Vi var flere som bestilte rett etter hverandre. De andre fikk maten, men jeg måtte vente og vente i noe som føltes som evigheter. Jeg kunne brukt den tiden på karuseller og morro men ble heller sittende å vente der. Til slutt etterlyste vi maten og de viste ikke engang hva jeg skulle ha, de hadde glemt meg!

Nå skal det sies at mye av dette er typisk min "flaks" Altså at jeg har en del uflaks. Men alikavel så er det måte på hvor uheldig man skal være.

Ikke misforstå meg nå. Det er moro og være der, men synes det liksom skjer så mye som ødelegger litt av dagen. For eks så er det ofte stopp på Thors hammer og speed monster har stoppet noen ganger. Men mye morro er det og nå har jeg vel vært så uheldig at nå er det vel på tide at jeg får litt flaks!???

Bilde fra Bonbonland. Samme som spinspider, bare at den blir kaldt svingearmen isteden. Så har heldigvis fått tatt den noen ganger i  Danmark så lenge. Hehe

Ellers så håper jeg ikke at dere synes jeg er negativ eller noe sånt. Jeg ville bare fortelle mine ærlige opplevelser istedenfor å juge til dere. Håper dere er enige i det?

Hva er dine erfaringer fra tusenfryd???
Er det flere som er like uheldig som meg???
Blogges!

Aldri si aldri!

Er det en ting jeg har lært så er det at jeg aldri skal si aldri.

Jeg liker ikke blåbær. Men en dag oppdaget jeg at imsdal vann med blåbærsmak er syk god, faktisk favoritten min og jeg er ikke noe spesiell fan av vann heller. Og sånne ting skjer stadig. Ikke nok med det men jeg har sagt før at jeg aldri skal dit og aldri datt. At jeg aldri kommer til å ta de karusellene som jeg kaller høydeskrekken (Altså japp spaceshot ) på tusenfryd for eks. Jeg har nemlig tatt en sånn 1 gang før og jeg likte det ikke. Jeg var yngre og jeg har høydeskrekk. Så jeg sa at jeg aldri kom til å ta en slik igjen. Men i fjord så hoppet jeg i det og tok den igjen og i år dro jeg tilbake til samme sted jeg tok den første gang og hoppet i det. Det skal sies at jeg skjeldent er redd for karuseller. Det ironiske var at jeg likte den og tok den flere ganger. Så aldri si aldri! Jeg har forresten en veldig rar form for høydeskrekk, men det kan jeg forklare senere.

Jeg har foresten vært på revy og forlanget livet mitt med en god latter i dag. Anbefaller dere å se sommerrevyen i år. Kom på en kul plass, nemelig helt ved scenen så ble offer for noe av tullet haha.

Har dere noen gang gjort noe dere har sagt dere aldri skal gjøre?

Vært på revy i det siste?

Blogges!

Sun

Wow så kreativ jeg var med overskrifter i dag. Haha veldig.

Uansett i dag skinner solen itilfelle du ikke har fått det med deg av overskriften eller sett ut. Eller hvis du bor et sted det ikke er sol i dag. Ja jeg har bittelitt skrivespærre i dag, men prøver å blogge alkiavel.

Jeg sitter ute og nyter solen, har nettopp drukket en Starbucks iscafe, namnam.

Ellers så klarte jeg nok en gang å surre til ting. Skjeldent kjedelig rundt meg, må liksom skje noe nesten hele tiden. Vet ikke om det er mest uflaks eller surrehode. Men satser på en god blanding selv om jeg ofte sier jeg er uheldig.

Nok om snikk snakk. Har liksom ikke så mye nytt å si, så har forsatt skrivespærre. Beklager kjedelig og litt tullette innlegg i dag, men jeg prøvde i det minste å blogge.

Hva gjør du i  dag?
Blogges!

Vann sa du?

Bildene er tatt med kamera til Marius, han har et zoome objektiv så fikk tatt bilder av ting som var litt lengre unna.  Bildene er fra Danmarks turen. Flere bilder kommer senere, men tenkte jeg kunne legge ut disse så lenge. Tatt båten til København før?
Blogges! 

Litt kaos må man lage på tur!

Hei jeg beklager fraværet fra bloggen, men dere som følger meg på instagram @Daftojenta vet at jeg har vært på tur. Jeg startet på et innlegg i går men ble ikke publisert så jeg prøver igjen i dag.

Jeg har vært på tur. Jeg har hatt så lyst til å dra tilbake til bonbonland så lenge at nå bestemte jeg meg bare for å gjøre det og vips dit dro jeg. Vi hadde en helt utrolig tur, vi tok snarveien med båt til kjøbenhavn. Båten var fin og vi trivdes veldig der. Vi sov på lugar 1 natt og kom til kjøbenhavn dagen etter. Vi koste oss på båten med Italiensk pizza (som smakte overraskende likt italiensk pizza) så var sykt godt! Jeg drakk brus og en alkoholfri drink på kvelden. Blue moon, anbefaler den. Men midt på natta ble vi vekt av et skikkelig bråk. Holdt på en liten stund også. Men med en gang det ga seg så sovna vi igjen.

Men dagen etter når vi skulle finne bilen så fant vi den ikke. Vi stresset rundt fra dør til dør, men fant den ikke. Dette er da første gangen jeg kjører bilen på båten (bare så det er sagt) haha. Bilen var nemmelig på heisedekk. Vi fikk beskjed av noen at heisedekk var der vi sto, men dørene var låst så vi tenkte at de sikkert heiser dekket eller noe. Det sto jo flere å ventet der så regnet med at det gikk bra. Men så viste det seg at de dørene var låst fordi de ikke skulle brukes. Det sto ved dørene men tydlighvis så hadde ingen sett det! Vi så det ikke fordi det var så mye folk der at vi tenkte ikke over å sjekke engang. Så vi måtte løpe videre med bagasjen på slep. Et sted så vi opp på heisedekk. Vi surret rundt men til slutt fant jeg bilen. Jeg løp inn dekket under heisedekk og opp en bakke. Jeg ropte: jeg fant bilen. Haha de som jobbet der fikk sikkert seg en god latter der vi kom løpende så lettet fordi vi endelig fant bilen. Den sto helt alene der fremmest for sikkerhetskyld. De stoppet bilene så vi kunne løpe til bilen (følte meg så smart ) der jeg stresset alle tingene inn i bilen og fikk stappet alle inn. De smilte og vinket da vi dro og vi følte oss da så smarte så ga et uskyldig vink og smil tilbake (vi har ikke gjort noe) haha. Da vi kom av båten så var det å finne frem I kjøbenhavn. Vi hadde gps, men hadde ikke forventet å kjøre så mye i  byen. Det var stengt et sted som Gps en ikke hadde fått med seg og ikke fant den en ny rute så måtte finne en vei rundt selv. Noe som gikk overraskende bra og vi kom oss til slutt ut av byen og på motorveien. Første gang jeg kjører i Danmark og jeg likte det. Synes det var bedre flyt osv i  trafikken så trivdes veldig godt med å kjøre der. Vi bestemte oss for å stoppe et sted å spise siden vi ikke hadde rukket å spise noe. Så etter vi hadde spist dro vi videre til stedet vi skulle overnatte og sjekket inn. Vi fikk en fin lelighet med 2 bad, 2 tver (som aldri ble brukt,drar ikke på tur for å se tv), kjøkken, soverom, stue/spisestue/soverom i ett, gang og lite ute område. Jo og bare noen meter til bassengene. Der vi overnatta lå cirka 1 og en halv time unna kaia og cirka en halv time fra bonbonland.

Vi brukte dagen på å bli kjent med stedet, gikk blant annet på stranda (som bare var et par minutter gangavstand unna) Handla i butikken som forresten bare lå noen meter unna. Der fant vi til min store glede mars is!

Det var det meste av de første dagene av turen, beklager for mye tekst og lite bilder men er på mobilen.

Et bilde fra leiligheten.


Tenkte jeg kunne ta et innlegg med bilder og mer om turen senere. 

Vært i Danmark?
Vært i Bonbon land før?
Blogges! 

Instagram it

@Daftojenta
En stund siden jeg har laget et instagram innlegg. Jeg er ganske aktiv på instagram og synes det er lettere å oppdatere der. Derfor laster jeg opp bilder fra der jeg er, hva jeg gjør eller har gjort. Hender det kommer ting jeg spiser/drikker eller bare bilder jeg har tatt. Hender også det kommer filmer og noe tull innimellom. Ofte kommer bilder/filmer dagen etter siden jeg ikke alltid har lyst til å si hvor jeg er hele tiden/ikke har tid eller ikke har mulighet osv. Men sånn er det vel med alle?

Uansett til poenget, nemlig å vise noen av de siste bildene på insta.

@Daftojenta på insta for å se mer fra tusenfryd (er filmer der også) og andre bilder/filmer jeg har tatt /laget.

Om et par dager kommer mest sannsynlig noe fra nye steder også.

Hva heter du på instagram?
Blogges!

Mens vi venter på sommer
Jeg tipper det er noen som venter på sommeren og tenkte da at jeg kunne dele noen
sommerlige bilder mens vi venter. Bildene er tatt forskjellige steder: Barcelona,
Gran Canaria, Italia og Norge. Dere kan jo prøve å gjette hvem som er tatt hvor. 
Ellers så kan dere jo se filmer fra min sommerferie i fjord på youtube, for de som
er interessert. Er bare å søke: daftojenta. Ellers så håper jeg dere får en super dag!
Si ifra hvis der er noe dere vil lese om.

Venter du på sommeren?
Vært noen av stedene bildene er tatt?
Blogges! 

Rett ut

God morgen!
Jeg har noen dager ligget rett ut Nei ikke oppe på handlevogner, men det var det bildet jeg fant i farta haha.

Jeg har vært forkjøla (er forsatt litt som henger igjen), men er bedre nå. 
Jeg orket ikke å blogge, så tok meg pause. Jeg la ut et bilde på insta
om at jeg var syk og må bare si takk til dere som sa god bedring. Det
var veldig hyggelig og gjorde dagen min mye bedre!

Jeg vet liksom ikke helt hva mer jeg skal skrive, for har ikke akkurat skjedd
så mye mens jeg har vært syk. Ihvertfall ikke i "min" verden. Har sett ferdig
en serie da. Ble så skuffa over slutten at jeg følte at jeg hadde kastet bort
tiden min. Men sånn kan det gikk, sa hun og gikk.  

Men jeg har da tenkt på å skrive litt om sminke. Wow det hadde jeg aldri
trodd jeg skulle skrive på bloggen. Tenkte på å skrive litt om hva jeg bruker,
favoritter osv. Noen som vil at jeg skal starte med det? Håper det for har 
allerede tatt noen bilder til det haha. Vi får se hva som skjer. 

Ellers så har jeg et par ting å glede meg til, men deler ikke det med dere
før det nærmer seg mer. Kan si et hint da, det er at jeg har vunnet noe.
Gleder meg! Men nå kommer jeg ikke på så mye mer å skrive om, så
da blogges vi senere. P.S. Kom gjerne med tips til hva jeg skal skrive om
eller hva du vil lese på denne bloggen. 

Blogges!