Forbilde til en rimelig pris

Jeg har lest Forbilde av Sophie Elise og vil anbefale den videre. Jeg så at de har tilbud på boken på cdon så tenkte at det passet fint. Jeg kjøpte min i Oslo når hun signerte så jeg har med signatur. Når man har lest den boken så skjønner man mer hvorfor hun gjorde som hun gjorde og hvordan hun egentlig har hatt det. Jeg synes den gir et bra innblikk i livet til en av Norges største blogger. På cdon koster den nå 149 kr pluss frakt. Du kan bestille den HER.

Har du lest boken?
Bloges!


#SophieElise #sophie #Elise #forbilde #bok #bloger #Cdon
 

 

TUSENFRYD MED YOUTUBE

Jepp nå nærmer det seg den dagen igjen. Den dagen en haug med youtubere møtes på Tusenfryd. Nordic Screen skal ha meet up på Tusenfryd nå på lørdag. Jeg har en kode dere kan bruke for å få billigere billetter nemlig Nordic2017 da koster billetten 249. Dette må bestilles på nett hvis ikke blir det full pris ved inngangen. Jeg skal dit, skal du?


Blogges!

 

Sommeren er ferdig!

Så satt man her da. I kalde Norge. Sommeren kom og gikk like fort. Så kom snøen igjen før det rakk å bli høst. Tiden flyr. Hvor ble sommeren av og høsten. De fine bladene, de fine bildene. Nei nå er det vinter igjen. Glem sol og sommer. Høst og vår. Det er vinter igjen. Og igjen. Og igjen. Men snø på julaften var for mye å be om. Folk må slutte å be om vær og heller ta det dem får. Ikke at vi har noe valg men. Eller jo kan jo reise vekk fra været da, til et som passer bedre.

Viste dere at Nordmenn er ekstremt mye opptatt av vær. Det er nok fordi vi har så mye vær. Sommer her om dagen også vinter rett etterpå. Snø, regn, sol, torden, hagel, sludd. Alt på et sted. Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å snakke om været, det bare skjedde. Sannheten er at jeg ikke viste hva jeg skulle skrive, så jeg bare startet. Da ble det vist været at alle ting. Kan være fordi det snødde i går kveld.

Nå kom jeg på noe ja. Men det tar jeg i et annet innlegg. Yes hjalp å starte å skrive. Ikke alltid det hjelper men i dag funket det. Hvis det er noe dere vil at jeg skal skrive om så kommenter det under. Jeg vil gjerne forsete med reisetips og youtube. Kan også være andre ting. Vi blogges igjen senere i dag/kveld.

Legger med et bilde fra fjor sommer siden vi fleste vil ha sol nå.