For en varme <3

For en herlig varme. Jeg tar gledelig imot varmerekorden her jeg sitter med solkrem og en kald klut på hodet. Is er tingen i dag.

Jeg har lite strøm på mobilen, 15 prosent. Så jeg får blogge sjapt. Jeg er tilbake fra Bergen og hadde aldri trodd at jeg skulle bli solbrent der. Men det ble vi altså. Til og med på 17 mai og greier. 17 mai uten regn også i Bergen da. Vi var heldig med været. Vi hadde en fin tur og jeg er godt i gang med å legge ut bilder fra Bergen på Instagram.

Jeg vil forresten se deres bilder fra Norge bruk: #opplevnorgerundt på Instagram eller blogg om det og skriv #opplevnorgerundt i blogg innlegget.

Nå er jeg straks tom for strøm så Blogges!

Bergen!

Vi har reist til Bergen. Jeg stikker fort innom før jeg må gå igjen. Men jeg har oppdatert reisen både på snapchat @daftoblogg og Instagram @daftojenta

Vi har vært på farten lenge og vært innom steder osv så nå skal vi slappe litt av før vi skal ut igjen.

Blogges!

Oppklaring IKEA innlegg

Vet ikke om alle tok IKEA innlegget med humor. Det virker ihvertfall ikke sånn. Det var ment som humør og var sarkastisk. Så jeg mente ikke bokstavelig at Ikea skulle skjerpe seg. Jeg mente heller ikke at folk ikke skulle handle der. Det var ment som humør hele greia. Fått noen tilbakemeldinger på det så tenkte det var lurt å oppklare saken en gang for alle. Jeg liker forsatt Ikea og det var ikke noe kritikk rettet mot Ikea. Sånn da var den saken ute av verden.

Blogges!