Thing Pink! (Bilder)

I dag har jeg hatt besøk av Marianne og vi har tatt bilder, filmet og sånt. Siden det var Marianne som fikset hår, sminke og klær så endte jeg opp med rosa klær, ja du leste riktig. Her er noen av de Rosa bildene:Mitt nye hus og trillebård

Haha, neida
Var ikke alle bildene som ble rosa da, vi tok også disse:


Hva har du gjort i dag?
Hva synes du om bildene?
Blogges!

Bilder fra Erik og Kriss konserten!Hva synes du?
Blogges!

TvBlogges!

De 2 siste dagene

Torsdag:
Da lånte jeg en sykkel og sykklet ned til byen og stakk innom bibloteket og litt sånnt. Så var det Erik og Kriss konsert og der sto jeg med et kamera i vær hånd og to poser mellom beinene. Haha, så sikkert veldig smart ut. Jeg fikk akkurat filmet hele konserten, men vet ikke helt om den ble så bra siden jeg tokk bilder samtidlig med det andre kamera. Så får se senere om jeg legger ut både bilder og film. Så sto jeg i en lang kø sammen med Marianne og Lone for å få autografen på cden. Og la ikke merke til at det både regnet og tordnet ute (eller det er ihvertfall det folk sa, det gjorde) Jeg vet jo ikke siden jeg sto inne i en kø.. Jeg rakk ikke alle tingene jeg hadde tenkt til den dagen, siden køen tokk litt lengere tid en jeg hadde tenkt, så rakk ikke å se på de danse. Så var jeg litt med Marianne og Lone før jeg sykklet hjem igjen. 

Cd coveretFredag:
I dag fikk jeg besøk av Ida og vi spillte Nintendo wii og litt sånt. Hun sa også at jeg måtte begynne å følge mere med på youtube, hehe. Siden jeg ikke kunne navnet på så mange youtubere og sånt. Jo også har henne vist meg noen kule youtube filmer (som lett gjør deg hekta)

Ellers så er det vondt å løfte hendene (tror jeg brukte hendene mer en jeg pleier i går siden jeg drasset rundt på disse tunge posene og holdte et kamera i vær hånd igjenom konserten O.S.V.)

Vært med venner i dag?
Har du sommerferie?
Blogges!

Hva skjer for tiden?

En liten opptatering fra de siste dagene. Jeg har ikke vært så flink til å blogge. Men i går sykklet jeg til byen og opp igjen, jeg stoppet og snakket med Aliya og jeg fant igjen lånekortet mitt. Så planen var egentlig å dra på bibloteket i dag, men da blir det heller i morgen. Jo også er det konsert i morgen med Erik og Kriss. Gleder meg! Egentlig ikke så lenge siden jeg var på vg lista, men denne gangen kan jeg ta bilder med mitt speilrefleks kamera (eller blinke som jeg kaller det) :) Jeg skal kanskje være med Marianne i morgen og på fredag skal jeg være med Ida :) Har ikke fått vært så mye med de i det siste på grunn av skole/jobb og sånne ting. Så skal bli bra å være med de igjen! :)

Marianne, Ida, Saya, MegEllers så har jeg blitt hektet på en tv serie, nemelig: How i meet you mother. Har kommet til sesong 2. Jo også driver jeg å ser en anime.

Også har jeg noen film ider, så kanskje det blir en ny film snart.

Hva skjer for tiden hos deg?
Skal du på konsert?
Blogges!


Noen gode minner, andre ikke så gode minner.. (FILMER)

Haha, så igjenom noen av youtube filmene mine og kom på alt det rare jeg har gjort. Mange gode minner og noen som ikke er så gode. Uansett, her er noen av de.

Dette her husker jeg godt! Det er nok første og siste gang jeg spiser kanel på denne måten. Anbefales ikke å gjøre hjemme!Men hvis du abselutt må prøve det så lov meg 1 ting, IKKE pust inn!
Jeg lover deg du kommer til å angre noe sykt!


Musikkvidioen som har fått over 1000 visninger.


Og noen stygge kommentarer, men hvis du virkelig synes den er så dorlig. Hvorfor trykker du ikke bare på stopp?


Jeg har også hatt en del uflaks og denne gangen sto det noen nederst i bakken og filmet det..
Dette er da den nyste vidioen jeg har lakt utHva synes du?
Blogges!

Når er senere?

Det er mye jeg drømmer om. Blandt annet å reise igjenom alle statene i U.S.A, bli med i en kino film og reise rundt i hele verden. Det finnes mange ting jeg har lyst til, både store og små ting. Desverre er jeg ikke så flink til å gjøre noe av det, jeg tenker at jeg kan gjøre det senere. Men når er egentlig senere? Jeg har lyst til å prøve nye ting og tro det eller ei men jeg har lyst til å prøve både hip hop dansing og street dansing. Jeg tviler egentlig på at det går bra, men av og til må jeg bare prøve ting og finne ut at det ikke er noe for meg. Jeg har prøvd meg på skating før og da knuste jeg en mp3 spiller. Jeg prøvde meg i korpset, men gikk der ikke lenge. Jeg var også drillpike, men også dette sluttet jeg med. Jeg har gått på bowling, men fant ut at det ble litt kjedelig i lengen og siden har jeg nesten ikke bowlet. Jeg startet også på teater, noe av det beste jeg har startet på og jeg hadde håpet på å forsette, men det er sommerferie og det er ikke sikkert det starter opp igjen.. Så vi får se hva som skjer. La meg se... er det noe mer jeg har prøvd? Jo jeg var på et slaks danse kurs for noen år siden? (husker ikke når det var, men det var en stund siden)

Men jeg har klart å være i 3 staret i U.S.A. Nemelig New York, New yersey og pennsylvania :)

Dette bildet er fra Brooklyn i New York


Jeg kom meg også endelig til vg listen topp 20 i Oslo!


Og da kom jeg meg jo endelig til Oslo også, 2 fluer i en smekk der.

Jeg har også endelig vært i Roma også.Men når er senere? Når skal jeg rote meg til å ta bilteorien, når skal jeg prøve ut street dance og allt annet jeg har lyst til å prøve? Når skal jeg få laget alle de filmene jeg har lyst til og få mine ider ut til virkeligheten? Det er på tide å få ting gjort! Skal prøve å gjøre minst 1 ting vær dag som jeg skulle ha gjort eller noe som jeg har hatt lyst til lenge.
Og dette skal jeg gjøre i hele sommerferien (jeg skal ihvertfall prøve..)

Er det mye du har lyst til?
Tenker du også at du kan gjøre ting senere?
Blogges!Vg lista film!

Jeg filmet litt på vg lista topp 20 i Oslo med mobilen min, så jeg tenkte jeg kunne mikse en liten film og legge den ut.
Her er den:Hva synes du?
Var du der?
Blogges!

Dette var ikke været jeg bestillte!

Hei hei.
Jeg har hatt sommerferie en stund nå, men jeg har forsatt ikke fått det været jeg bestillte. Jeg tenkte at i år rekker jeg nok litt sol siden solen alltid skinner de siste ukene man går på skolen.. Men desverre så skjedde det samme i år selv om jeg fikk sommerferie sånn cirka 1 måned før en jeg pleier! Nå regner det og tordner sikkelig! Og begyner å bli lei av været ute!Åssen er været hos deg?
Blogges!

Tiden etter vg lista!

Når jeg da på lørdag endelig kom meg hjem så orket/gad jeg egentlig ikke å gjøre så mye. Men jeg ente opp med å te en liten tur til byen og der ente jeg opp med 2 nye gensere. Ellers så la jeg meg egentlig ganske tidlig. I dag har jeg vært å spist på Gjestegrden og bare slappet av.Hva har du gjort i helgen?
Blogges!


Vg lista og div

Hei hei.
Vg lista var konge, var sikkelig gøy og det begynte ikke å regne før på slutten. Men når det først startet så øset det ned! Først sto vi på siden, men fat ut af vi skulle på mitten så stelte oss i den lange køen. Så kom vi oss på mitten der, men der dyttet folk så veldig mye og man fikk nesten ikke puste der så flere gikk. Tror også at det begynte å brenne eller noe sånt siden det så ut som noen flammer, det var ikke så langt unna der vi sto. Men siden det var så mange i veien så, så jeg ikke helt hva det var. Så bare noe som lignet på flammer som stakk opp og og hørte folk skrike og rygge unna. Så vi gikk ettervært litt lengere bak og det første vi sa var: her kan man puste! Og da var det noen som sa at det var det første de sa når de kom dit også. Men så fant vi en perfekt plass der vi så skjermene og hørte mye bedre. Så da sto vi der resten av konserten, borsettfra at vi gikk lengere fram på de siste sangene siden da var det mere plass der.

 Men jeg rakk ikke siste buss hjem, så satt fast i Oslo... Jeg i Oslo alene med min retningsans er ikke helt bra. Men jeg holdt meg like ved der bussen gikk. Neste buss gikk ikke før ved 8 tiden neste morgen..  Var litt gøy å se på folk som satt å halvsov. Noen som våknet akkurat i det de holdt på å dette på sidemannen og sånt, haha.

Noen bilder jeg tok med mobilen:Tommel opp for et sted man kan puste, haha
Når det regnet


Dagen etter var jeg ganske sliten ja..


Var du på vg lista?
Sittet fast i Oslo før?
Blogges!


Skummelt å ha god tid

I dag har jeg faktisk god tid, eller jeg tror ihvertfall det. Men vær gang jeg tror jeg har god tid så ender jeg opp med å stresse. Hvorfor? Jo fordi når jeg har god tid så tenker jeg at jeg kan ta de små tingene etterpå og at jeg kan gjøre noe mens jeg venter (for eks. spille, blogge eller noe sånnt) Så plutselig finner jeg ut hvor mye klokken er og stresser mange runder rundt i huset før jeg til slutt kommer meg ut døren. Noen som kjenner seg igjen?

I dag har jeg god tid (ihvertfall nå) Skal prøve å gjøre alt klart før jeg sier at jeg har god tid (fillern da har jeg jukset) Fordi alt er ikke klart. Jeg må spise, ta ut penger, greie håret, ha alle tingene jeg skal ha med meg fremme (så jeg husker de) Ok, kanskje jeg ikke har så god tid alikavel da... Eller det spørs jo hvor raskt jeg fikser allt (O.S.V.)

Har på nesten de samme klærene i dag (borsett fra et par ting som er anderleres)

Men jeg regner med at jeg må ta med meg en ganser og jakke.. Vet bare ikke hvem genser enda.

Ender du med å ha dorlig tid når du har hatt god tid?
Hva skal du i dag?
Blogges!Dance, Dance

Ja da har jeg startet med en annen familie, blått hår og greier :P

Ellers så har jeg funnet en som kan bli med på vg listen i morgen, nemelig Marlene :)

Blogges!

vg lista?

Sitter å vurderer om jeg skal dra til vg lista i morgen, men det virker ikke ut som om noen andre kan/gidder å bli med. Så spørs om jeg må dra alene. Jaja, det kan jo bli spennende, haha. Ellers så skjer det ikke så mye, jeg begynte å spille sims i går men plutselig skrudde pcen seg av og på. (på grunn av opptateringer) Så mest sannsynlig så ble ikke noe av det lagret, så jeg skrudde av pcen og gikk å la meg. Men bildene jeg tok er lagret på pcen et sted. Jeg fant de nå.
Her er noen av de:

Skal du på vg lista?
Spiller du sims 3?
Blogges!


helt på trynet!

I dag har jeg først sett Bella, så har jeg vert hos Kairo også var jeg på Revyen som heter: helt på trynet. Så jeg har hatt det gøy i dag med både Nintendo wii og revy! :)

Kairo og Bella :)Starten av revyenHva har du gjort i dag?
Blogges!

Mobil it! (HTC)

Nå har jeg også fått over bildene fra Htc mobilen min også, siden jeg ikke har hatt den så lenge så er det ikke like mange som Iphonen. Men noen bilder er det:

En av de første bildene jeg tok med mobilen


Witheboard


Gåtur


Fugler


Dragekjøring


Vennefesten


Marlene i byen


Trampeline soving


Enda en gåtur?


Blomster
Sykkeltur


Sauer vi møtte på sykkelturen


The big bang theori :)


Mitt siste påskegg i år


Marianne


Meg


Slush


Marianne og hennes nye mobil


Bruttern tester seng


En kul greie jeg så i butikken


Kursbeviset fra Skjeberg

Uff, da er skolen virkelig over :(

Solbrillerbilde


Sykkeltur
Tester efekter
Ja, det var noen av de bildene jeg har rukket å ta med mobilen enda.

Hva synes du?
Blogges!Iphon it!

Jeg har tatt over bildene fra Iphonen på pcen og der fant jeg mange minner, her er noen av de.

Meg og Marianne


Marlene


En av de mange aplikasjonene jeg hadde/har


Min hund <3

Shave ice <33d briller


Marlene


Iphonen spiste opp alle pengene jeg hadde på kortet, så fant ut at jeg like godt kunne la være å fylle det igjen.


Urge <3


Kino bursdag


Giutarhero eller band hero (husker ikke helt)


Bowling


Husker ikke når dett ble tatt eller hvor, haha


Bella


Kairo og en som tydligvis ikke vil være med på bildet :P


En kvikk lunsj


Haha, husker at jeg noen ganger tegnet et hjerte på hånden


Isbiter <3
Tydligvis utenfor der vi hadde teater (kjenner igjen veggen)


Briller


Haha, tror jeg tok det bort før jeg gikk


Daftö (ser ihvertfall sånn ut)


Rebel gel på Daftö


På kino?


En aplikasjon igjen


På skolen forskjølet, så har skjerf


Den dagen jeg og Bella satt på i en russebil


Tydligvis 17 mai eller noe sånt


Internettproblemer


Haha


Ja der gikk jeg faktisk flere ganger og jeg slapp å svømme tilbake :)


Meg og Bella igjen


Husker ikke når dette var


Daftö
Skjeberg


Ida


Saya


Marianne, Saya, meg og Ida
Min første flytur
Den dagen vi fikk sjokolade på skolen


Der jeg bodde på Skjeberg


Starbucks <3
Metroen/Subwayen i New York


Snapple


U.S.A


Den siste kvelden i U.S.A.


Kakoset når jeg skulle flytte


Jeg gadd ikke å snu alle bildene, sorry.

Har du tatt mange bilder med din mobil/Iphone?
Blogges!Ut å ta nye bilder?

Jippi det er sol ute, men hvem vet hvor lenge det varer? Rekker jeg akkurat å ta frem kamera og knipse noen bilder før det øser ned igjen? Eller kanskje jeg rekker å sette meg på scooteren og komme meg 100 meter neddi veien før det øser ned igjen? Lurer på om jeg skal ta sjansjen og heller eventuelt bli litt våt. Det er kamera jeg er mest redd for at skal bli våt, bryr meg ikke så mye om jeg blir våt. Hehe.Åssen er været hos deg?
Blogges!


Eventyrlig fossHva synes du om bildene?
Blogges!

Drømmehagen, hvem liker du best?Hvem liker du best?
Blogges!

Redigerte bilder
Hva synes du?
Blogges!

Musikkvidior som jeg liker!

Det finnes veldig mange musikkvidior og det er skjeldent at jeg faktisk liker de.. Vet ikke hvorfor men jeg er ikke så stor fand av musikkvidioene som blir laget i dag. De som kjente artister har liker jeg veldig skjeldent, jeg liker faktisk bedre de som youtubere lager. Jeg har en favoritt youtuber, nemelig davedays. Er innom den nesten dagelig i håp om at det kanskje er en ny musikkvidio der. Her er den nyeste han har lakt ut:


Nei vent.. Mens jeg skrev dette så la han ut en ny film, nemelig denne:


Her er en musikkvidio som er eldre som handler om Ikea, haha.Det finnes også mange Norske musikkvidioer, her er det en youtuber som har laget et par filmer. Her er den ene filmen:Og her er en annen Norsk, men han rapper på Engelsk.Og her har vi faktisk en musikkvidio som Bruno Mars har. Skjeldent jeg liker musikkvidior som bare er laget av et klipp. Men denne synes jeg faktisk er bra og jeg tror at den bare er laget av et klipp.Her er noen diverse musikkvidioer jeg liker litt:
 

 Noen av de fant jeg faktisk nå.

Hvem musikkvidior liker du?
Blogges!

Jeg prøver!

Hei hei.
Nok en gang prøver jeg å opptatere denne bloggen, hva jeg har gjort i dag? Jo jeg har vært på besøk og litt sånnt. Og på butikken i dag fikk vi ikke akkurat service. Langt i fra, virket ut som om vi hadde fornærmet han/henne når vi bare spurte om de hadde noe.. Jaja, kanskje han/henne hadde en dorlig dag? Jaja, sånn kan det gå. Ellers så er jeg glad jeg har netcom og ikke telenor siden da hadde jeg sikkert værken fått ringt eller sendt meldinger i dag.. Ikke at jeg egentlig har ringt å sendt så mange meldinger i dag da, men alikavel.

Ellers så har jeg funnet ut at jeg har glemt bort hele utfordringen og jeg må innrømme at jeg halveis gjorde det med vilje. Rett å slett fordi jeg ikke gadd å forsette på den og siden ingen har savnet den, så driter jeg i hele greia. Hehe. Ellers så har min vanlige uflaks vært med meg i dag (klarte nemelig å få litt av hvert i fanget mitt i sta og litt sånt) Haha, uff. Håper jeg får flaks i morgen ihvertfall da. Ikke at jeg egentlig skal noe spesielt (så vidt jeg vet..) Haha, grunen til at jeg ikke vet er rett å slett at jeg ikke har noen planer og da kan egentlig det meste skje.Og nå begyner jeg å bli litt lei av regn og sånt.. Jeg har sommerferie, men været oppfører seg som om det ikke er sommer i det hele tatt... Jaja, sånn kan det gå... Skjer vel nesten vær sommerferie, så hvorfor er jeg overasket?

Hva skjer hos deg for tiden?
Dorlig vær hos deg?
Blogges!

Diverse bilder fra de siste dagene

Fant ut at jeg hadde noen bilder fra en gåtur og litt sånt som jeg helt hadde glemt bort. Her er noen av de.Hva synes du?
Blogges!

Bilder fra 8 Juni

Du har sikkert fått med deg de to siste mobilblogg-innleggene. Jeg fant ut at jeg kunne prøve det siden jeg ikke har vært på en pc de siste dagene. Hvorfor ikke? Jo, mobilen og sånt er mye rarskere å sjekke facebook og sånt. Også har jeg nærdet et teit spill på Ipaden til pappa. Det går ut på å drive en frisørsalong for dyr også skal man komme opp i level og opptatere frisørsalongen. Grunen til at jeg kaler det teit er fordi at man egentlig gjør det samme hele tiden og man blir avheng av det. Med andre ord et typisk facebook spill (som jeg kaller det) Overasker meg ikke hvis det spillet er på facebook også.. Men nok om det, forje gang jeg blogget så var jeg og Marianne på mix og spiste is. Etter det tok vi sjansjen på å ta noen bilder og rak det heldigvis før det begynte å regne igjen. Så her er noen av bildene vi tok.

Og nok en gang er bildene i tilfeldig rekkefølge (på grunn av opplasteren på blogg.no)Snø i Juni


Hva synes du om bildene?
Har du spillt et spill i det siste?
Blogges!


En liten uskyldig scootertur ble fort litt lengre!

Hei hei.
I går kjedet jeg meg så jeg tok meg en scootertur. Jeg kjørte rundt og rundt, både her og der. Plutselig kjørte det en bil forbi meg som sprutet etterelannet på meg. Jeg vet ikke hva det var, men vått var det ihvertfall.. Kanskje det var spyleveske eller kanskje de helte noe ut av vinduet? Men jeg kjørte vidre og håpet på at det ikke var så ille det som hadde blitt sprutet på meg. Men så kom jeg på at det kanskje var Relax, så jeg stakk innom sjonslund. Der møtte jeg Marlene og hun skulle bade. Først vasset vi litt men så fikk hun plutselig lyst til å sette seg ned i vannet, så hun satte seg nedi vannet med klær på og ble klissvåt i rompa. Etter sjonslund gikk Marlene og jeg kjørte bort til en vennefest (eller noe sånt) Det var noen Marlene kjente vi skulle til og jeg kjente egentlig ikke så mange som var der. Men det var gøy forde og jeg og Marlene fikk stadig kommenteren: Dere og dissa kameraene. Haha, begge satt i sofaen og knipset i vei.
Etter vennefesten så gikk vi rundt i byen og surret. Der traff vi på flere, noen spurte om å bytte kaps, andre bedde meg på frokost. Jeg  svarte nei til begge deler, hehe. Noen hadde også lakt merke til at jeg ikke har blogget så mye i det siste O.S.V. Ettervært ble vi sultene så vi kjøpte oss pomfritt. Men til slutt så tenkte jeg at nå må eg hjem, kan ikke surre rundt her i hele natt. Så jeg kjørte hjem og Marlene gikk. Så gikk jeg ned igjen og møtte henne på veien også la vi oss ute på trampolinen. Var ganske digg å sove ute, men ettervært ble det litt kaldt. Men jeg var faktisk på trampolinen helt til solen kom og lengere etter det. Marlene hadde stukket inn og lakt seg på sofen. Utpå dagen la jeg med inn i sengen siden jeg ikke ville få vondt i hue av å ligge i solen hele dagen.

Her er noen bilder som ble tatt i løpet av gårsdagen/natta (i tilfeldig rekkefølge)

Jeg har ofte kjørt forbi her og tenkt: her må jeg ta bilde. I går fikk jeg endelig tatt dette bildet:


Bildekrig
Marlene leker ved vannet


Snø :O
Vennefesten
Trampoline soving
Marlene i byenHva gjorde du i går/natt?
Blogges!

Drage kjøring!

I dag har jeg prøvd å få en drage til å fly, det blåste egentlig ikke
så mye. Så det var ikke så lett, men etter mye om og menn så fikk
jeg den faktisk langt opp. Faktisk så langt at jeg ikke hadde trå
igjen. Så lot jeg den fly der litt også tok jeg den ned igjen.

Bildet av dragen


Hva har du gjort i dag?
Blogges!


Filmanbefalinger

I det siste så har jeg nesten bare kommet over brae filmer
og komedier som faktisk er morrsome. Det er ikke sikkert du
har samme film smak som meg da, men her er ihvertfall noen
jeg anbefaller.

- Street Dance:
Dette er for deg som liker dansefilmer som innerholder streetdance/hip hop eller
ballet og lignende. Hvis du liker Step up 3, så kommer du nesten garantert til å
digge denne for jeg synes egentlig at denne er litt bedre.
Her er traileren:


- When in Rome:
En komedie som jeg faktisk fant i matbutikken når jeg gikk på Skjeberg. Jeg hadde sett traileren før og synes den så morrsom ut også så jeg at den var filmet i Roma og New York. Nemelig 2 steder jeg hadde vært det skoleåret. Men nok om det. Jeg synes filmen var var morrsom og ble faktisk litt overasket over at den var morrsom fordi det er så skjeldent at komedier er morrsome. Det høres sikkert rart ut, men komedier er ikke alltid komedier (ihvertfal synes ikke jeg det) Så dette er en film jeg har sett er par ganger også har jeg lyst til å se den igjen. Liker spesielt den scenen med bilen i heisen, haha. Her er traileren:
- Hangover 2:
Dette er en film som for tiden går på kino, hvis du synes 1-ern var morrsom så kommer du garantert til å synes at 2-ern er enda morrsomere. Det synes ihvertall jeg og jeg lo igjenom hele filmen. Jeg vet ikke helt hva mere jeg skal si om denne filmen annet en at de klarer nok en gang og ikke huske en dritt av hva som skjedde dagen før og enda en gang har de klart å miste en person. Her er traileren:Enig/uenig?
Har du noen anbefalinger?
Blogges!

En heldig eier av en ny mobil

Sist jeg blogget snakket jeg om å ta bilder, desverre begynte det å regne
også var det ingen som hadde tid til å være model så droppet det hele.
Jeg snakket også om å anbefaller filmer, men har ikke fått rotet meg til
å blogge i det siste. Sanheten er den at jeg rett å slett ikke har vært så
mye på pcer i det siste, hvorfor ikke? Jo jeg har jo kjøpt ny mobil, så
mestparten av min våkne tid har gått til den. Hvorfor jeg ikke har blogget
med den? Jo fordi det tydligvis ikke funket, så da måtte jeg ha sendt
en mms og betalt 5kr. Men jeg har ikke fått rotet meg til å ta sim kort i
den heller fordi jeg må skrive opp telefonnummerer og sånnt først.
Ja jeg vet at jeg bare kan lagre de på sim kortet og copiere de over
på den nye mobilen, men det er litt kakos i kontaktene mine på mobilen,
så velger heller å ikke copiere dem. Før jeg kjøpte ny mobil så stakk
jeg heller innom internett igjenom Iphonen/Ipad og lignende, gad liksom
ikke å skru på pcen for å sjekke face og lignende. Så jeg bare brukte
det jeg fant. Ellers så har jeg jo vært på kino i det siste og sett på
Hangover 2, sykt bra film så jeg har egentlig litt lyst til å se den igjen.
Men kan prøve å vente på dvden, hehe.

Her er forresten min nye mobil, jeg fikk lyst til å prøve et nytt merke
og fant ut at denne så kul ut.

Bildet er tatt med den nye mobilen.

Og jeg er fornøyd med mobilen og har brukt den ganske masse,
har faktisk ikke prøvd å ringe med den enda da. Haha, har heller
ikke sendt sms/mms med den. På tide å få satt inn sim kort kanskje? :P

Har du ny mobil?
Åssen mobil har du?
Blogges!