Sommer?

Ja jeg vet at det er lenge siden, ja jeg vet ikke lagt ut bilder fra Danmark enda og ja jeg vet. Hehe. Jeg er opptatt med å planlegge noe for tiden (som jeg skal skrive mer om når det nærmer seg. ) Jeg gleder meg som en liten unge til å fortelle dere det jeg skal og håper dere vil hjelpe meg med tips osv. Det hadde vært suppert! Jeg vil ikke gå inn på detaljer enda for skal andre ting før det og vil rett å slett holde det litt hemmelig til jeg vet mer. Krysser fingerene for at alt går etter planen. Når det gjelder Danmarks bildene så er de klare, jeg fikset de litt sent en kveld så tenkte jeg skulle publisere senere. Men har ikke vært på så mye pc, så har ikke fått gjort det enda. Nå er jeg på mobilen. Er så mye enklere å bare ta opp mobilen å skrive. Uansett jeg kan jo nevne noe av det som har skjedd siden sist.

Jeg har badet i basenget i hagen et par ganger.

Jeg har vært på bø sommerland 1 gang

Jeg har gått en tur. Var ganske bratt men den fine utsikten på toppen.

Kjørt Ikea taxi på Ikea haha

Samlet noen venner og sittet rundt et bål. Vi grilla marsmelows, pinnebrød og pølser. Var veldig koselig. Ble også et kveldsbad i basenget. Hehe

Teltet igjen. Jeg synes det er så godt å sove i telt. Så har allerede overnattet 2 netter i telt i sommer. Hehe.

Vært på SAS museumet.

Noen av bildene har jeg på instagram, følg meg gjerne der heter: @Daftojenta

Der kommer det også bilder oftere.

Hva gjør du i sommer?
Har du teltet i sommer?
Vært på bø sommerland?

Blogges!

#telt #sommer #instagram #bading #bøsommerland #tur #natur #daftojenta #blogg #bål #venner #ikea #SAS

Koden er løst

Jeg løste koden.
Jeg laget et par test innlegg (som jeg slettet rett etterpå) Da fant jeg ut at når jeg laster opp bilde blir det tydlighvis automatisk det største. Det vil si at det ikke er plass til hele bildet på bloggen og da blir det sånn rart som på thundercoaster innlegget. Så koden er å velge max 600. Så hvis flere har hatt samme problem, så kan dere velge 600 i steden. Dette viste jeg på en måte fra før. Men før har man fått velge. Nå må man gjøre om vært eneste bilde manuelt. Så tar litt lengere tid. Men da får jeg ihvertfall blogget bilder igjen. Jippi!

Nam nam <3

Flere som har opplevd det samme?
Blogges!

Ånei!

Jeg håper virkelig det var et engangs tilfelle. Sist jeg blogget så blogget jeg på blogg appen på mobilen. Den ble selvsagt oppdatert mens jeg blogget så måtte starte på nytt. Det var greit nok for sånnt begynner jeg å bli vant til ( så uheldig jeg er på sånne ting,  så skulle det bare mangle) Så jeg starter på nytt. Appen hadde forandret seg litt, men tenkte at det ikke var noe problem. Så skulle jeg publisere og det gikk fint, men når jeg sjekket innlegget i nettleseren så var bildene helt feil! Var bare den ene siden som synes. Håper virkelig det var et engangstilfelle, hvis ikke blir det veldig dumt i sommer og til høsten.

Så jeg tenkte jeg skulle prøve meg litt frem (kan foresten gjøre det I neste innlegg så slipper dere sånnt tull her.) Da vet dere det at hvis det kommer et litt rart innlegg så er det mest sannsynlig en test. Hehe.

Siden jeg er usikker på åsen bildene blir så må jeg desverre droppe å legge på bilde nå.

Har du opplevd lignende?
Eller er det bare meg?
Blogges!

Thundercoaster

I dag var en stor dag for alle oss som digger karuseller /bergodanbaner for i dag hadde thundercoaster endelig åpnet igjen. Så da klarer dere sikkert å gjette hvor jeg har vært i dag.

Det var lange køer så jeg synes synd på de som evt hadde glemt igjen tålmodigheten sin hjemme for å si det sånn. For å komme inn var det kø og thundercoaster hadde kø før den åpna. Så i dag har jeg desverre ikke rekt å ta så mange karuseller. Men jeg fikk endelig filmet, men kun på 2 eller 3 stykker.. men så rakk jeg ikke så mange flere heller. Thundercoaster hadde noen drift problemer osv. Så tok lang tid bare der. Også glemte dem bort maten min igjen.. så tok lang tid der også.. Men ellers var det en fin dag, sola skinte og vi fikk gratis is  (is snaksprøve)

Det var noen bilder fra i dag. Men nå må jeg nesten løpe så vi rekker butikken.

Hva har du gjort i dag?

Blogges!

Nådde skrittmålet i bilen.

Hei hei kjære lesere.
I dag var jeg ute og gikk tur i skog og mark. Solen skinte og alt var bra.  Da jeg kjørte ned igjen og slapp av ei så kom det en lyd fra mobilen.  Det viste seg at jeg hadde klart skrittmålet mitt når jeg satt i bilen. Det ga jo så mye mening? Haha. Da har jeg fått til det også. Hva blir det neste?

Eller så har jeg spillt Minecraft på playstation. Jeg er nybegynner så hvis noen har noen tips så tar jeg gledelig imot.

Noen flere som har fått til noe lignende med skritteller ?

Noen som spiller minecraft?
Noen tips?

Blogges!

Jente 22 nyter sola

Jeg vet jeg hermer litt etter Emilie, når jeg skriver som en nyhet. Men det hun skreiv på bloggen sin stemmer. Det er skjeldent man får lese positive/gode nyheter, man hører ikke det så ofte på tv heller. Mest nagetive ting, krig, sladder (som mest sannsynlig ikke er sant) osv.

I går var det sol, hurra! Så jeg satte meg ut i sola og sola meg. Det var varmt og godt med litt vind (men det var bare godt å få litt vind) Jeg har hørt så mye negativt om været i år. Spesiellt i sommer.. Det skal vist være dårlig vær frem til august osv. De gjør jo om værmeldingen hele tiden så i morgen sier de sikkert noe annet.  Hva med å bare titte ut av vinduet for å sjekke været?

Uansett jeg sola meg og sola må ha tatt sikkelig for plutselig begynte det å svi.. det viste seg at jeg hadde klart å bli sikkelig solbrent. Så nå går jeg rundt som en rød tomat. Haha. Har ihvertfall fått en farge da. Hehe.

Foto privat.

Var I tvil om jeg skulle legge ut bildet.  For ser jo ikke akkurat så pent ut.. Men tenkte jeg skulle bryte "trenden" (nemelig å bare legge ut fine bilde av seg selv) glansbilde kaller jeg det fenomenet. Hehe.

Noen flere som har blitt solbrente? 
Hva synes du om nyhetene for tiden?
Blogges!

Telte

Jeg savnet å sove ute, i fjord var jeg på roadtrip og da sov vi i telt.  Jeg merket at jeg savna å sove i telt så prøvde å arangere noe, men desverre var det ikke nok interesse for det så måtte avlyse. Det skal sies at dette var et spontant arangement.

Men jeg ga meg ikke så lett. Jeg teltet alikavel og angrer ikke et sekund. Der var så godt å sove ute. Jeg har skaffet en varm og god sovepose så ble rett å slett litt i det varmeste laget. Men bedre for varmt en for kaldt. Jeg er til tider frysepinne så tenkte det var best med varm sovepose. Så det gjorde jeg i helgen.
Jo og sola meg og chilla max.

Jeg må beklage lite blogging, men jeg har prioritert solen og diverse andre ting. Jeg har liksom ikke så mye å blogge om for øyeblikket, men vet at det blir mer å skrive om fremover. Har forsatt en hemmelighet som jeg glede meg til!

Hva vil dere lese om/ se bilde av?
Hva har dere gjort i helgen?
Blogges!