Jeg møtte på skogens konge!

 
Dette er en liten stund siden, men kom på at jeg ikke har blogget om det. Jeg var i en gym på pokemon go som var under angrep og de andre ble kastet ut. Men jeg rakk å redde min. Så da tenkte jeg at vi kunne kjøre til gymen og sette de andre inn igjen. På veien dit møtte jeg da altså skogens konge. Mitt i veien sto den. Jeg stoppet bilen og knipset bilde av den der den sto. Den sto der noen sekunder og så seg både til høyre og venstre før den løp over veien og hoppet over autovernet. Så den har tydeligvis vært i trafikken før haha. 
 

Har du opplevd noe lignende?
Blogges!
 

#skogenskonge #elg #trafikk #opplevelse #blog #blogg #Norway #Norge 
 

Dag 1 i Bergen i bilder

Da fortsetter jeg der vi slapp i går. Nemlig når vi ankom hotellet i Bergen. En litt komisk historie er at vi parkerte ved butikken for der var det gratis i 15 min eller noe sånt. Vi så ikke skiltet der vi kunne parkere for å sjekke inn på hotellet. Det er en ting men når vi skulle sjekke inn på hotellet så fikk vi noen spørsmål om bilen som ingen av oss eide. Vi hadde lånt bil, så vi viste ikke skilt nummer, størrelse eller noe av det han spurte om. Så en var ute og sjekket skiltet og siden vi ikke kunne svare på de andre spørsmålene så tittet han til slutt på overvåkingskamra og så selv. Da så han nok også at vi sto hos naboen, nemlig butikken. Hahaha. Dissa er virkelig turister tenkte han sikkert. Han anbefalte oss ikke å kjøre i byen, men dette viste vi allerede så vi hadde planer om at den skulle stå parkert til vi skulle reise hjem igjen. 

Utsikt fra hotellrommet. 

Dette var det første vi snublet over i Bergen, en fin fontene med noe som lignet på sklie. Tipper noen har sklidd der før. Tror det  var pokemon stopp eller gym så tror det var litt derfor vi ente opp der. Eller så var et tilfeldig, det husker jeg faktisk ikke. 


Vi tok banen inn til byen og fikk øye på masse fine blomster. Så da måtte jeg jo bare knipse masse bilder.


Vi ble sultene og da gikk vi på Fridays og spiste. Samme sted vi spiste på i Trondheim. 

Og så ble det kvelden og vi gikk å la oss. 

Vært i Bergen før?
Blogges!


#opplevnorgerundt #Bergen #photo #bilder #Norway #Norge #reise #travel #reisebilder #reisefoto 

På vei til Bergen i bilder

Vi var en gjeng som reiste til Bergen, på veien tok vi ett par stopp for å se/ta bilder og oppleve mer en bare en kjøretur. Første stedet vi stoppet ved var denne hengebruen som dere kanskje allerede har sett på Instagram. 

Vi kjørte igjennom verdens lengste tunnel og der stoppet vi inni og jeg knipset ett par bilder. Ikke hver dag man er inni en så lang tunnel med så kule lys inni. 

Vi kjørte også opp til ett utsiktspunkt. Det var trangt å kjøre opp, men for en utsikt det var på toppen. Det var også en liten omvei, ikke store omveien så det var virkelig vært turen opp. 

Chillern på toppen. Det var noen av bildene som ble tatt på vei til Bergen. Vi var også innom Voss og spiste og spilte litt pokemon go. Vi reiste om natten for å få mest ut av dagen. Når vi kom til Bergen fikk vi et kult hotellrom med fin utsikt. 

P.S. Jeg vil se deres bilder som er tatt i Norge. Bruk #Opplevnorgerundt på instagram så jeg kan se dem. 

Har du vært i Bergen før?
Blogges!

#reise #opplevnorgerundt #opplevnorge  #travel #travelblog #reiseblogg #photo #bilder 

#Opplevnorgerundt

Jeg vil se deres bilder som er tatt i Norge. Bruk #Opplevnorgerundt på instagram så jeg kan se dem. 

Greia er at jeg vil inspirere flere til å reise rundt i Norge. Jeg deler en del bilder der og vil gjerne se flere bilder fra Norge. Da kan du også være med på å inspirere andre til å reise rundt i Norge. Håper dere vil være med på dette prosjektet. Jeg liker bildene som bruker #opplevnorgerundt selvsagt. 

Snart som i løpet av dagen kommer det bilder fra Bergen turen. 
 

Reiser du mye rundt i Norge?
Blogges!