Fint i Bergen

Vi var tydeligvis i Bergen på et fint tidspunkt. Det var så mye fine busker og blomster. For ikke å snakke om det fine været vi hadde og den kule folkefesten vi fikk oppleve. For en opplevelse! De har en vakker bypark.Noen har lurt på hvorfor jeg dro til Bergen og svaret er ganske enkelt. Jeg har reist igjennom hele Norge så og si 2 ganger også hadde jeg aldri vært i Bergen. Nei dette måtte jeg gjøre noe med for det er nesten litt flaut med tanke på at det ikke er sånn veldig langt unna. Så vi dro til Bergen og hvorfor ikke like så godt være der på 17 mai så vi fikk med oss den i samme slengen. Noe jeg er veldig glad for at vi gjorde med tanke på vær, feiringen og blomstringen. 

Blogges!

Tilbake

 

Jeg er tilbake.
Jeg tok meg en LANG pause, jeg har vært på tur blant annet. Dere har sikkert sett det på instagram, Jeg tenkte jeg skulle fortsette der jeg slapp men det var lettere sakt en gjort. Jeg fikk i hvert fall fikset dette bildet som er fra dag 2 i Bergen. Mener å huske at det er et pokestopp eller tar jeg feil? Uansett så prøver jeg å fikse flere bilder, det tar bare lang tid.Vi har hatt og har en usedvanlig fin sommer og jeg hører mange klager at det er for varmt. Her en kveld kom det regn og folk jublet, jeg gikk ut i regnet og spilte av singing in the rain i noen sekunder før jeg gikk inn igjen. Bare fordi jeg fikk lyst og fordi det var litt gøy å gjøre på snapchat. 2018..

Så hvor har jeg vært.
Jeg har vært i Tyskland, Nederland og Frankrike. Jeg har også vært i flere land som vi har kjørt igjennom. Europa Park og Heide park. Det var også gøy å være i Amsterdam igjen og sprøtt å møte på kjentfolk der. I Amsterdam av alle steder. Det var også gøy å være tilbake i Frankrike, noen år siden sist og denne gangen en annen del. 


Hvor har dere vært i sommer?
Blogges!