Venter på bussen som vanlig..

Hei hei.
Nå sitter jeg nok engang å venter på bussen, hva mer kan jeg si?
Jo det virker ut som om det i Drammen kanskje har blitt avlyst eller noe sånt..
Er ikke helt sikker siden jeg ikke har fått melding om det, men det er vist kanskje
en som har trekt seg eller noe... Vet ikke helt jeg, men isåfall så har jeg plutselig
god tid til helgen.. Jaja, vi får se. Begynner å bli lei av at alt blir avlyst for tiden..

Men nå får jeg forsette å vente på  bussen.

Venter du mye på buss?
Tips til ting jeg kan gjøre når jeg venter?
Blogges!

Skolebilder og neste lørdag står jeg på en scene i drammen!

Hei hei.
I dag har vi tatt skolebilder og sånt, eller så har jeg ventet på en buss som var forsinket (som vanlig..) Ellers har pcen blitt sykt treg etter at den ble tanket om.. Og jeg hadde tydligvis ikke riktig kalkolator, selv om den ble kjøpt til vgs for omtrent 1 eller 2 år siden.. Men jaja, får bruke programmet på den trege pcen da..

Men jo, neste lørdag stikker jeg og resten av gjengen til drammen for å ha siste forestillingen sammen. Ja du leste riktig, det blir den siste :( Hvorfor? Jo fordi kommunen våres har lakt ned hele gruppen! :( Altså, det jeg gledet meg til å komme tilbake til blir lakt ned... Typisk! Så på lørdag blir det både gøy og litt trist.. Siste gang vi står på scenen sammen.. Noen som vet om noen andre teatergrupper i nærheten? Eller en måte å opprette gruppen igjen? Tar gjerne imot tips, for teatergruppen betyr utrolig mye for oss! Dere skulle bare ha vist.. Det er teit at den blir lakt ned, sykt uretferdig! Endelig fant noe gøy å gjøre, noe man ikke blir lei av også legger de det ned! :(

Random bilde, har nesten ingen på pcen...


Opplevd lignende?
Noen tips?
Blogges!

Rare/morrsomme lover!Hei hei.
Jeg kom over noen rare og noen morrsomme lover..
Vet dere at fargetv egentlig ikke er orgentlig lov i Norge? Farge tvene er nemelig bare på prøve, rart at de ikke har fikset den loven. Dette fikk jeg vite av en lærer på skolen og etter dette fikk jeg lyst til å google lover og det finnes mange rare ja.

For eks:
I New York er det ikke lov til å kaste en ball i hodet på noen, ikke engang for morroskyld. Så da blir det litt risikabelt å spille kanonball og lignende der.. Haha, bra at jeg ikke spillte det der da.

Og i Washington er det ikke lov til å late som om man har rike foreldre.

På Hawaii hadde jeg nok hatt litt problemer siden det ikke er lov til å le etter 22.00. (ikke stedet for å døgne ihvertfall, siden man da kan bli overtrøtt å risikere å begyne å le..)

Dette var bare noen av de jeg fant på google, du kan jo google frem noen du også å dele de med meg? :)

Viste du om disse lovene?
Kan du noen rare/morrsomme lover?
Blogges!

Teaterøvelse

Hei hei.
Helgens planer er å øve på teaterstykket, har vært på øvelse i dag og skal det i morgen også :)
Ellers har jeg vært å kjøpt noe skoleting og ellers har jeg egentlig ikke gjort så mye. Eller jeg var jo en liten tur hos Cairo i går :) Nå skal jeg google rare/morrsomme lover, kan sikkert legge ut noen her ;)

Hva er dine planer for helgen?
Vet du om noen rare lover?
Blogges!

Brukt over 10 timer i buss!

Hei hei.
Hva som skjer siden jeg ikke blogger?
Jo det er egentlig ganske lite, rekker ikke så mye..
Fordi jeg må stå opp tidlig, ta en buss/bli kjørt, så bytte buss og sitte på den en time.
Så er det skole og det går ikke buss før ved 4 tiden, så tar det en time på bussen igjen også er det å bytte buss igjen.
Og først da er jeg hjemme.. Og da orker jeg ikke å skru på pcen og blogge, jeg bruker heller tiden på å være med venner i noen timer før jeg må legge meg, spise og sånne ting. Men nå kommer jeg forhåpentligvis inn på internett på skolen snart og da skal jeg prøve å blogger mere. Og hva jeg gjør mens jeg sitter på bussen? Jo jeg leser og hører på musikk.

Jo også fant jeg ut at jeg har sittet til sammen over 10 timer i buss alerede! Lurer på hvor mange timer jeg har sittet på bussen når skoleåret er over. Men nå har jeg ikke regnet med all den tiden jeg har brukt på å vente på busser da og det er jo noen timer det også. Og nei jeg har ikke fått tatt noen nye bilder..

Hvor mannge timer bruker du på bussen?
Hva gjør du på bussen?
Blogges!

Da var helgen over!

Hei hei.
Denne helgen startet med å stå å vente på buss hjem og på lørdag gikk jeg og Marianne ut på byen for å feire bursdagen min. Der danset vi og sjekket utelivet. Ellers har jeg ikke gjort så mye annet en spille playstatium, Nintendo 3ds og litt sånnt.

Bilder fra bloggen til Marianne:

Marianne på byen                                      Meg på byen
 


Antrekket til Marianne                             Mitt antrekk 
 Hva har du gjort denne helgen?
Blogges!

"BLOGG" Mobilblogg: venter på bussen. Nærmer meg sånn cirka 2 timer eller noe sånt, men det har fors

346183-1-1313750562553.jpg
"BLOGG" Mobilblogg: venter på bussen. Nærmer meg sånn cirka 2 timer eller noe sånt, men det har forsatt ikke kommet buss.. Så jeg står her uten jakke i regnevær. Har alerede hatt helg i snart 2 timer. Men nå er det nok ikke så lange til bussen kommer, da skal jeg sitte å lese i boken jeg fikk i går, har alerede startet på den på vei til skolen. Og forresten sorry at jeg ikke har Blogger så mye, men jeg har vært opptatt med skole og å ta busser at og frem. Og i går fikk jeg besøk av Marianne :) Jo også må jeg takke alle som har gratulert meg på face, bloggen, mobilen og de som har kommet bort til meg og gratulert meg :) Jeg konmer meg ikke på face eller internett i det hele tatt på skolen enda. Jo også fant jeg faktisk frem til skolen og jeg kom meg hjem igjen første skoledag, ikke værst. haha på bildet ser du hvor jeg har sitti :p Blogges mere senere!

Ny skole, nye muligheter!

Hei hei.
I morgen har jeg bursdag og i morgen er det første skoledag. Med andre ord jeg skal bruke bursdagen min til å sitte på busser og prøve å finne frem. Jeg skal nemelig starte på en ny skole som ligger et stykke unna, så med min rettningsans så kan dette bli veldig spennende. Haha. Men jeg har ihvertfall fått skaffet meg et busskort :)
Men nå må jeg gå, har et par ting jeg må fikse.

Har du startet på skolen enda?
Ønsk meg lykke til!
Blogges!

Bilder fra Daftö land

Her er noen bilder fa Daftö Land/Eventyr parken
Kommer kanskje mere senere når jeg har gått igjenom alle.

Vært der før?
Blogges!


Hjemme igjen!

Hei hei.
Nå har jeg kommet hjem igjen, jeg har nemelig vært på Daftö :) Så nå har jeg blandt annet testet det nye landet dems og sånt. Jeg har også sett på et slaks rocke show O.S.V. Jo og jeg har kjørt mest sannsynlig værdens våteste tømmerene, forklaringen kommer snart! Så nå vet du hvorfor jeg ikke har blogget så mye i det siste.

Bilder og kanskje noen filmer kommer snart!

Vært på Daftö før?
Blogges snart!

Fordi jeg kjeder meg akkurat nå..

Hei hei.
Jeg tok disse bildene fordi jeg kjedet meg.
Haha, uff.

Noen flere som kjeder seg?
Blogges!

Monstertruck live show!

Hei hei.
Siden sist har jeg vært på monstertruck live show for første gang i mitt liv, en gang må være den første. Dette året har jeg vist gjort litt av vært for første gang. Tatt fly for første gang, vært i U.S.A. for første gang O.S.V. Men tilbake til monstertruckene. Grunen til at jeg i det hele tatt viste om at det var et sånnt show var at det var plakater over alt om det. Så det var ikke akkurat så vanskelig å legge merke til. Det eneste dumme med de plakatene var at det ikke sto pris... Plakater med all informasjon utenom pris... Hvorfor sto ikke prisen der? Jaja, uansett. Bilder fra showet kommer senere.

Ellers så har jeg fått skaffet meg alle Harry potter lyd bøker. Jeg tenkte at siden jeg har lest alle bøkene og sett filmene, hvorfor ikke høre de på lydbok også? Jo også kom jeg over et tilbud på alle sammen, så hvorfor ikke slå til? Så nå har jeg startet på cd 1, altså Harry Potter og de vises stein :) Fant ut at noen av de varer i et døgn, så hvis du skal døgne en gang så vet du hva du kan finne på.

Ellers så kommer jeg ikke på så mye i farten og pcen har forrsatt ikke så mange bilder, så da dropper jeg bilde.

Vært på et sånnt show før?
Lest bøkene, sett filmene eller hørt lydbøkene før?
Blogges!


Chil søndag

Hei hei.
Nå tester jeg blogging fra en IPad fordi jeg ikke gidder å skru på pcen fordi jeg tenkte jeg skulle legge meg. Siden sist har jeg vært og overnattet hos Cairo, der spillte vi mye Nintendo Wii også tapte jeg mot alle. Både Cairo og guttene som som var på besøk. Så det frister å kjøpe spillet og trene noe sikkelig så jeg kan vinne over Cairo, haha. Neida. Jeg har også vært en liten tur innom Bella :) I dag regnet det, så jeg tenkte at jeg skulle få testet det nye badet som har kommet, så i dag har jeg svømt og sklidd på vannsklie og sånt :) Sikkelig chill søndag egentlig :) Men nå skal jeg legge meg, skal prøve å snu døgnet og late som jeg er normal. Haha, neida. Men jeg skal snu døgnet og jeg er faktisk trøtt. Så går å legger meg.

- Hva har du gjort i dag?
- Badet i baseng i det siste?
- Natta, blogges!

God natt/morgen

Nå sover sikkert de fleste og noen står snart opp for å jobbe. Jeg er forsatt våken og lurer forsatt på hva jeg skal blogge om. For min bloggelyst er ikke akkurat på topp for tiden.. Så hva gjør man når man ikke vet hva man skal blogge om? Jo man starter å blogge mye random og plutselig løser det seg. Det samme gjelder når man har skrivesperre, det gjelder å bare skrive noe som man får startet og snart er du i gang. Ihvertfall så pleier det å funke på meg, bare se hvor mange ord jeg alerede har skrevet.. :P Jaja, ellers så skjer det ikke så mye annet en at jeg ofte lurer på om hvis jeg ikke hadde flyttet og startet på folkehøyskole, hadde alt vært som før da? Jeg mener når jeg kom igjen, så var ikke alt som det var når jeg dro.. Teatergruppen er kanskje til og med lakt ned og det var en av de tingene jeg gledet meg til å komme tilbake til.. Men jeg skal være med på en siste ting, skal stå på en scene i Drammen eller noe sånt (hvis jeg ikke har missforstått/ eller husker feil) Så det blir gøy! :) Ellers så  har jeg snart bursdg og lurer på hva jeg da skal finne på.. Vil gjøre noe morrsomt, men vet ikke hva. Noen forslag? Men nå må jeg nok sove, skal prøve å ikke sove bort hele dagen i morgen. Ønsk meg lykke til.

Natta/god morgen!

Ny film!


Film fra den dagen jeg og Marianne tok bilder.
Se den i HdGjort noe lignende før?

Blogges!

Skatespill!

Hei hei.
I det siste har jeg ikke hatt så lyst til å blogge, så jeg har latt være. Men nå fant jeg ut at det var på tide med en liten opptatering, så jeg driver å lager en film. Ellers så har jeg spillt playstatium 2 av alle ting, fikk plutselig lyst til å spille noen spill som jeg har på 2ern og ikke 3ern. Så da har jeg nærdet det. Hehe. Men ettervært ble jeg så lei av å stå fast på et skatespill, så jeg gikk på interett å fant en kode, så jeg fikk åpnet alle banene. Men da ble det egentlig kjedelig, så glad jeg ikke lageret. Så nå er det bare å vente til filmen blir lastet opp, så blogges vi da.


Kilde google


Hva har du gjort i det siste?
Blogges!