Hva skjedde!??

Jeg titter innom blogger og ser at ting har forandret seg. Men jeg tenker at det er de som har gjort om på designet sitt og at detta har blitt en trend eller noe sånt. Men så ser jeg til min store forskrekkelse at det er sånn på min blogg også. Det er kun på mobil versonen da (tror jeg)? Jeg er nå på mobilen og her ser jeg ikke hederen min. Håper den fortsatt er der på pc versonen!??? Hederen har blitt byttet med reklame og det er ikke jeg som har gjort det altså! Jeg synes det er synd hvis hederen ikke skal synes på mobilen. Det er jo en stor del av bloggen synes jeg. Er det flere som har oppdaget dette eller er det kun min mobil som er sånn?? Flere som synes dette er dumt eller er det bare meg?

Beklager ingen bilder (tømt mobilen) ,men du kan heller se noen bilder på Instagram @Daftojenta

Håper dere får en fin uke!
Blogges!

Geiranger Bilder Del 2

Fortsetter der jeg slapp. Ikke se ned!

Ops så ned. Angret LITT da!

Jeg overlevde.


Dette var de skumle bildene jeg skrev om. Jeg synes det var ganske ekkelt å stå der, men jeg ville jo ha bilder. Så da gjaldt det å ikke se ned, men jeg klarte ikke å la være heller. Haha typisk meg. Ellers var det første et felles bilde av alle som var med, det ble tatt med selvutløser på et stativ. Morsomt med slike bilder synes jeg da. Dette stedet fant jeg kun fordi jeg hadde sett det på bilder før og sjekket derfor ut hvordan man kunne finne det, så får takke youtube for hjelp, hadde nok ikke funnet det på egenhånd da dette lå litt "gjemtbort" 

Har du tatt bilder der før?
Hva synes du om Geiranger? 
Blogges!


#Geiranger #Bilder #Reise #Norway #Norge #Biltur #Cartrip #Turister #Canon 

Geiranger Bilder del 1Her er noen av de bildene som ble tatt første dagen. Vi var på flere steder som det var fint å ta bilder så ble en del for å si det sånn. Så Geiranger var midt i blinken for meg og jeg har sykt lyst til å dra tilbake dit! Stolen vi sitter på er forresten veldig behagelig å sitte på (det hadde jeg aldri trodd) Vi var heldige for var ikke så mange folk der når vi kom, men etter hvert laget vi kø haha. I del 2 tar vi bilder på et skummelt sted, ihvertfall for meg som har høydeskrekk. Jeg ble plutselig redd for å dette ned da vi kom litt nærme kanten. Men bilder ble det.

Tips.
Hvis du skal til Geiranger vil jeg anbefale og være der flere netter. Vi var der kun 1 natt så vi dro tidlig (ved halv 4 - 5 tiden om natta/morgen) Husker ikke nøyaktig når akkurat nå, men tidlig! Det ble en lang dag med utsikter, fossvandring O.S.V. Jo og hvis dere skal sove i telt der så sov i en varm sovepose, for blir kaldt om natten der. Jeg hadde heldigvis en god og varm sovepose så for meg var ikke det et problem, men noen av de andre Frøys om natta. Det var det kaldeste stedet vi sov også, ble varmere og varmere jo lenger vi kjørte tror jeg (unntak av noen få steder kanskje) Jeg merket som sagt ikke noe til det så jeg vet ikke helt. Bare hørte av de andre. Uansett nok om det. Hvis dere lurer på noe angående turen (eks. campinger osv. ) så er det bare å spørre. 

Har du vært i Geiranger før?
Flere med høydeskrekk?
Blogges!

 

#Geiranger #Bilder #Reise #Norway #Norge #Biltur #Cartrip #Turister #Canon 

Veien videre

Vi dro videre fra første utsiktspunkt til neste. Fortsatt bare på første dag haha. Tok ikke like mange bilder hver dag altså, så blir ikke like mange innlegg om de andre dagene. Jeg ville dele de opp litt siden det ble så mange den dagen. Det kommer flere bilder fra vakre Geiranger senere i dag/kveld.

Har du vært på en lignende tur?
Kjenner du igjen noe av stedene på bildene?
Blogges!

Lego by? Dalsnibba

Dalsnibba var helt sykt! Det var den utsikten og det så ut som en liten lego by der nede. Det ble også en del skyer der og selvsagt kom det når vi tok bilder. Men sånn er det bare hehe. Skyene fløy forbi stadigvekk så det gjaldt å knipse bilder i riktig sekund. Dette er et kul utsiktspunkt, så hvis du skal til Geiranger eller i nærheten så anbefaler jeg deg å stikke innom. Det er bratt og svingete å kjøre opp dit, men en sykt kul utsikt på toppen! De første dagene av turen tok jeg ganske mange bilder, så bare etter noen dager var det første minnekortet fullt. Vi så så mye kult at det var så mye å knipse bilder av, sånt liker jeg. Er allerede bare på 1 dag, dette var det første utsiktspunktet vi var på så håper dere ikke er lei av området enda. Flere bilder kommer og noen av de var faktisk veldig skumle å ta. 

Har du vært på Dalsnibba før?
Blogges!

#Dalsnibba #Geiranger #Biltur #Tur #Norge #Norway #Canon #Travel #Fun #Bilder 

Trollisk

Er det et ord forresten? 
På tide å legge ut bilder fra turen fra speilrefleksen. Disse bildene ble tatt på våres første stopp. Dette stoppet ble jeg tipset om av Marianne. Det var troll og skulpturer der og jeg synes det var et kult sted, så kult at vi allerede da tok det første felles bilde. Til og med doen der er full av troll. Tok en del bilder der som dere kanskje skjønte. (ikke av doen altså haha) Etter dette stoppet gikk turen videre til Dalsnibba, dere får se de bildene senere. Tenkte jeg skulle dele de opp litt, så det blir lettere og se hva som er fra hvor. Anbefaler dere å stoppe her hvis dere kjører forbi. Er langs E6. Google: Sjoa mat og bensin. Stedet ligger i Otta.

Har du vært der før?
Er Trollisk et ord?
Vært i Otta før?
Sett Troll før?
Blogges!

#Troll #biltur #Norge #Otta #Sjoa #Canon #Bilder #Reise #Blogg #daftojenta #Travel #Norway

SplayDay

Jeg var på Tusenfryd på lørdag og møtte youtubere, samlet autografer osv. (Sto i kø i over 2 timer!) Så ble ikke så mange karuseller som jeg vanligvis tar. Men gøy var det alikavel.

Var du på Tusenfryd den dagen?

Blogges!

#splayday #tusenfryd #dagenerdin

Tusenfryd film og youtube dag på tusenfryd
Hei hei alle sammen i skrivende øyeblikk har jeg det veldig gøy med teknologi. Nettet klikker og jeg klarte å lage filmen i feil format så må begynne på nytt. Jippi. Så mens jeg venter på at filmen skal bli i riktig format så startet jeg med innlegget. 

NY film.

Jeg har laget en ny film, nemlig fra Tusenfryd (endelig) Jeg trodde det var filmet i 4k, men så viste det seg at det var i HD og da kunne jeg faktisk redigere filmen allikevel haha. Jeg har nemlig ikke noen programmer til å redigere 4k filmer i. Så da ble det en ny film og det passet veldig bra nå siden i morgen er en spesiell dag.

Se den i HD.

Youtubere på Tusenfryd.

På Tusenfryd i morgen kan du møte youtubere fra Norge. Så gjett hvor jeg skal i morgen. Jepp jeg skal til Tusenfryd igjen. Dagen heter egentlig noe annet (Splay day), men kaller det bare youtube dagen jeg haha. Enkelt og greit. Så hvis du vil møte youtubere så vet du hvor du skal dra i morgen. Du kan lese mer om dagen på Tusenfryd sin side på facebook. Eller se denne:

 

Skal du på Tusenfrud?
Blogges!


#Tusenfryd #splayday #youtube 

Siste dagen

Den siste dagen på turen ble brukt til kjøring. Vi sa Hade og dro fra campingen. Vi hadde en lang vei foran oss så ble noen stopp og vi dro litt utpå dagen så var ikke hjemme før sent. På veien smakte jeg noe nytt som har kommet, nemelig det her.

Nam nam, var veldig godt.
Ellers var det som sagt mye kjøring og noen stopp.  På kvelden stoppet vi på mc donalds og spiste litt før vi dro hjem.

Etter mat spisingen gikk turen hjem. Da jeg hadde sluppet av alle og alle tingene så ble det litt surring på nettet før jeg la meg.

Har du vært på en lignende tur?
Blogges!