Lørdags tanker

Nei nå er det nok. Jeg gidder ikke å ligge lenger, ihvertfall ikke så mye.

Jeg føler meg heldighvis bedre nå og har bestemt meg for at jeg skal få gjort unna noen ting før jeg drar.

Jeg må tømme bilder fra kamra og mobil. Tømme film kamra og finne frem pass og alt som trengs.

Sende avgårde noen pokemon. Fange og snurre dagens bonus.

Kanskje være med på et raid, hvis timingen er bra.

Jeg kom nemlig på at det er lørdag og derfor vil jeg ha noe ut av dagen.

Så rar blogging i dag tenker du kanskje. Jo jeg tenkte jeg skulle holde liv i bloggen da.

Ingen bilder nå siden jeg er på mobil. Litt rart å blogge uten bilder.

Men for å være ærlig så blir det nok ikke pakking med det første.

Jeg har ventet på noen bilder i snart 1 måned på Elkjøp. Alle andre som bestille på samme tid har fått dem for lengst.

Jeg tipper de ligger der men ikke sendt melding om det. Igjen.

Kanskje stikke innom å høre da.

Blogges!

Alltid syk før tur?

Så lå jeg her da. Igjen har jeg klart å bli syk rett før jeg skal på tur. Så har liggi rett ut i håp om å bli bedre før jeg skal reise. Reise tilbake til et sted jeg har savnet. Et sted som satte sine spor. Jeg har et håp om at jeg blir bedre. Bra nok til å fly. Jeg hater å være tett på fly fordi jeg vet hvor vondt det er. Skikkelig press i hodet.

Men blir godt å komme tilbake. Blir ikke så lenge men blir fortsatt gøy, å besøke et sted på en ny årstid blir spennende. Håper på mange fine farger.

Pakkingen står for tur. Den delen av turer jeg liker minst. Vet ikke hvorfor jeg bare synes det er så kjedelig. Men det må til. Trenger heldighvis ikke så mye. Så jeg utsetter det litt til.

På pokemon har det startet et event, typisk det nå. Men samtidig litt flaks. Håper på å få litt ut av det på tur (mye gåing = egge klekking) bare synd at jeg ikke har plass til så mange pokemon. Blir fullt hele tiden.

Nå skal jeg slappe litt av igjen også begynne å pakke etter hvert. Ihvertfall tømme mobil osv. Men tar det rolig vil ikke bli værre.

Blogges!

Ukens bilde # 2London eye. Hvorfor dette er ukens bilde skjønner dere etter hvert. Dere kan jo alltids gjette så lenge. Jeg husker jeg tok dette når jeg var i London. Jeg fikk fin utsikt fra London eye. Husker også at jeg var syk og at objektivet på kamra ble slitt og ville ikke fokusere. Så typisk. 

Blogges!

 

Komentarfelt er fasinerende

Sitter du å kjeder deg en dag så oppsøk et kommentarfelt, ikke for å kommentere men for å lese. Det er utrolig mye rart som står i ett kommentarfelt. Jeg var egentlig dritt lei av hele Facebook, men så oppdaget jeg alle de rare kommentarfeltene. Ikke de med stygge kommentarer, men de med så mange rare meninger. Ikke misforstå meg nå, alle meninger er lov. Men når det egentlig er snakk om en Shampo for eks og det hele ender med en diskusjon om fotball. HVA SKJEDDE. Altså det er så fascinerende å se at folk klarer å bytte om temaet helt og få det til å bli noe helt annet. Det er også spennende å lese om erfaringer folk har om ting og hva folk mener. Men når det går over til stygge kommentarer, da er det ikke gøy lengere. Facebook har blitt et diskusjons forum, det blir skrevet så mye rart. På blogger også er det mye rart, men der er det også mange som tror de er anonyme og dermed er det enda mer underholdning. For som blogger selv vet jeg at alle legger igjen spor etter seg og at man fint kan finne dem. Derfor er det fascinerende hva folk legger igjen i en blogg. Spesielt på toppbloggerene, Mye spennende der. Men dessverre også mye dritt. Nå lurer dere sikkert på hva jeg skal frem til med dette innlegget og det er rett å slett oppfør dere i kommentarfeltet, hvis ikke blir dere noen andres underholdning.Blogges!

Plutselig satt jeg i mørket


Jeg satt å skrev på ei lita tavle. Neida jeg satt å hamret løs på tastene og er det en ting jeg er glad for så er at jeg ikke trenger å se på tastaturet når jeg skriver. Men samtidig så hadde jeg da kanskje oppdaget det litt før. Jeg titter en sjelden gang ned på autopilot eller at jeg kom ut av det eller rett å slett håper på at det skal dukke opp noe inspirasjon. Uansett så var det egentlig ikke tastene som var poenget her, jeg skrev innlegget en forklaring og brukte en del tid på det, da jeg postet det oppdager jeg at jeg plutselig satt i mørket. Jeg hadde ikke merker at det hadde mørknet ute såpass mye at det er ganske mørkt rundt meg. Skjermen lyser opp så var først da jeg publiserte og så meg rundt at jeg oppdaget at det er mørkt. En ting som er litt komisk nå er at det fortsatt er mørt fordi jeg tenkte jeg skulle skrive dette først og derfor kom jeg meg ikke til lysbryteren haha. Merker at det begynner å bli høst ute. 

Blogges! 

En forklaring


Hei hei, 
Jeg vet jeg ikke er sånn veldig flink for tiden og her er en liten forklaring. Noen mennesker får mest ider om natten når man skal sove. jeg for eks kommer på ting jeg kunne ha skrevet om når jeg skal sove. Så jeg tenker at jeg kan tenke på det i morgen og legger meg til å sove. Neste dag kommer og iden er borte vekk. Jeg har kanskje til og med glemt at jeg hadde en ide. Så setter jeg meg med en pc på fanget og prøver å starte å skrive noe, Helt tomt. Så kommer jeg på, hadde ikke jeg en ide. Hva var det igjen. Vips borte. Sånt skjer alt for ofte. Så setter jeg meg ned og prøver, men alt føles teit og dumt ut. Jeg liker ikke å skrive for å bare ha noe å poste, jeg vil gjerne ha litt innhold. Dessverre er det ikke alltid jeg har så mye valg, det er litt eller ikke noe. Noen ganger blir det litt, andre ganger ikke noe. Og da skjønner dere kanskje at det ikke blir like ofte som før. 

Før blogget jeg om ting jeg skulle, gjorde og hadde gjort. I dag prøver jeg å ha litt mer en i dag spiste jeg indisk og tok noen bilder av blomster. Dere skjønner vel hva jeg mener, Jeg vil fortsatt ha litt fra hverdagen også, så ikke misforstå. Men jeg vil gjerne ha mer en det. Noe mer interessant for folk. Noen temaer, erfaringer, tips og triks osv. Jeg vil gjerne forsette med vlogg som jeg hadde et par av for en stund tilbake. For jeg synes det er mer spennende å se det i en film en å lese det. Og da tenker jeg at det sikkert er flere som synes det og derfor testet jeg det for en stund siden og det var faktisk litt gøy, er bare det der å huske å dra opp kamra hele tiden. 

Dere kan jo se den ene og si hva dere mener, vil dere ha flere sånne. Jeg vil gjerne høres deres mening. 


Den dagen laget jeg også en annen film.

6Ab6xOEgFfw
 

Så jeg tenker ofte at jeg heller vil ha litt innhold en å blogge for å blogge. Jeg håper dere skjønner og lurer på om dere er enige. Eller liker dere å lese selv om det ikke er så mye å lese. Eller vil dere ha mer innhold. Eller blir mye innhold for mye. Eller en mellomting og hva er en mellomting. Jeg vil gjerne høre deres mening rett å slett fordi jeg lurer på åssen jeg skal ha det her på bloggen. Jeg er litt usikker selv så er åpen for forslag. Nå skjønner dere også hvorfor det er så stille her i perioder, men jeg prøver å holde liv i denne. Var tross alt her jeg startet. Jeg er forresten mer aktiv på instagram som regel, så du kan jo se der hva jeg holder på med. @Daftojenta. 

Blogges! Og kommenter gjerne deres meninger. 
 

Nakne bloggere

Jepp da har vi kommet til det punktet der bloggere legger ut nakenbilder av seg selv. Jeg hadde aldri trodd at det skulle skje, men det har vist skjedd. Den ene etter den andre poster bilder jeg aldri hadde trodd skulle bli postet på en blogg. Men samtidig så er jeg ikke overasket heller, er tross alt 2017 vi lever i. Men jeg kommer ikke til å slenge meg på denne trenden så ikke forvent noen bilder her. 

Det ble mye diskusjon rundt det og tenkte at jeg må vel skrive noe om dette jeg også. For min del så for dem drive på sånn som dem vil. Jeg synes hver enkel blogger for velge selv, det er tross alt derfor man blogger. For å kunne bestemme selv hva man skal legge ut. Så ikke overasket og ikke sjokkert. Utrolig nok. Men sånn er det i 2017.

Nå er jeg forresten endelig på pc-en. Tok minst 1 og en halv time og nesten 2 timer! Jepp moro. Jeg tenkte å skrive om dette, men mistet mye av det jeg skulle skrive i ventetiden. Altså jeg hadde en ide, men den glapp. Sånn kan det gå. Nå har jeg i hvert fall utalt meg om saken, men hva mener dere.

Hva synes dere om de nakne bloggerne?
Ville du ha gjort det selv?
Blogges!


 

Bare meg?

Når jeg bestemmer meg for å blogge og skrur på pcen. Jo hva tror du skjer. Opptatering. Når det står at dette tar litt tid og at pc-en vil starte på nytt flere ganger, da skjønner man at her blir man sittende en stund. Så da tenkte jeg at jeg blogger på mobilen så lenge. Så her er jeg, på mobilen. Nå har den kommet til 5 prosent. 5! Jada bare å slappe av og lese en bok, male eller se en episode eller 2. Jeg var i det kreative hjørnet i går og begynte å male. Jepp male.

Bare meg sånt skjer med? At når jeg skal blogge så er det oppdatering, når jeg skal redigere så er det problemer med det og nesten uansett hva jeg skal så må det være noe. Skal jeg ta bilder så er mobilen full (heldighvis ikke skjedd enda med den nye, bank i bordet). Altså det må liksom skje noe. Hvor mange prøver å redde en stol og ender opp under den. Hvor mange tryner på ski i en barnebakke. Hvor mange klarer å låse en bil inne inne i et parkeringshus. Hvor mange klarer å få til så mye rart. Hvor mange får til ting som ingen kommer til å tro på fordi det høres alt for usannsynlig ut. Av og til bare gir jeg opp å forklare fordi ingen kommer til å tro på det uansett. Er det bare meg?

Nå har den kommet til 9 prosent. Jada bare å begynne å lese bok. Dette tar sin tid.

Jeg skulle egentlig bare forklare at jeg prøver å blogge, men så kom det en oppdatering. Dette ble mye lengere en planlagt, sånn kan det gikk sa hun og gikk.

Blogges!

Sminkebilder på instagram


Prøvde meg på sminkebilder på instagram som du kanskje har sett hvis ikke ser du det over teksten her. Jeg tenkte å variere litt. Men hva er deres favoritt merke for tiden? og hva heter du på instagram? Jeg har ikke postet så mye sminke før, men tenkte det kanskje var på tide. Jeg vil jo gjerne ta bilder av mye forskjellig så det blir mer variert innhold.

Blogges!