Den kalde gode tiden?

Så har tiden nok en gang kommet for å finne frem lue, jakke og varme klær. Jeg er en frysepinne og har derfor allerede funnet frem lue og jakke. Er det litt tidlig eller er det innafor. Jeg måtte tross alt skrape is på bilen, så at det har begynt å bli kaldt er det ikke noe tvil om. Men er det fortsatt innafor å gå med lue enda. Jeg har en i jakke lommen klar til bruk for da jeg var ute og gikk her om dagen så savnet jeg lue. Det var rett å slett litt kjølig. Men kan ikke si at jeg har sett noen med lue enda. Jaja en må være den første. Hilsen frysepinnen.
 

Har du funnet frem en varmere jakke og lue?

Blogges!

Ukens bilde

Dette bildet er tatt i Bergen, et stort eventyr jeg ikke er i nærheten å være ferdig med selv nå mange måneder senere. Hvorfor lurer du kanskje på, er du virkelig så treg. Tenk deg at hver gang du prøver å komme ett hakk videre så vil ikke teknologien sammarbeide. Dette har jeg skrevet om alt for ofte i det siste, men det er sånn det er. Så hvorfor valgte jeg dette bildet som ukens bilde. Jo dette er et pokestopp og med tanke på at jeg har nevnt pokemon på bloggen pluss at jeg er på tv og spiller pokemon så tenkte jeg at det passet bra. Dette store tann hjulet er et pokestopp i Bergen. Så her tullet vi med at jeg måtte snurre det osv haha. Jeg har regne delen på kamera sekken ser jeg, det er jo tross alt Bergen. Utrolignok fikk jeg ikke bruk for det, snakk om å være heldig med været. 

Forresten rett etter 24.00 i natt når jeg kunne åpne pakker så gikk jeg selvsagt tom for pakker. Så når jeg sto opp i dag så fikk jeg kun åpnet en eller to før jeg hadde nådd max åpning av pakker igjen. Jeg fikk kun 4 egg og dette er siste dagen. Pokemon go har aldri vært rettferdig.

Blogges!

Snapchat og vennekoder i pokemon go

Når dette blir publisert så sitter vi en liten gjeng her, så jeg skriver dette på forhånd. Jeg tenkte jeg skulle minne dere på min Snapchat til bloggen. Følg den for å finne ut når jeg blogger, se ting jeg ikke blogger om OSV. Reiser også dukker opp der. Nå mens jeg skrev dette så klekket jeg noen egg i pokemon GO For tiden kan man få Tauros i egg, noe jeg har ventet lenge på. Jeg har vondt i beina for jeg har gått og gått i håp om å klekke en. Dette har vart en stund så nå som jeg hadde gitt opp og tenkte neivel da får jeg vel ingen da. Men på det siste eget jeg klekket så kom den endelig! Den har jeg ventet lenge på! Jeg får ikke lov til å åpne flere pakker i dag heller så må vente til i morgen med å få flere egg. Det er også siste dag med Tauros i egg mener jeg å huske så jeg må bare vente til klokken slår 24.00. Da håper jeg på egg. Hvis du ikke vet hva det er så er det en pokemon som kun er i USA. til vanlig og man kan egentlig ikke få den i egg til vanlig. 

Nå ble det plutslig om pokemon istedenfor, sånn kan det gå når man klekker egg midt i innlegget. Spiller du pokemon? I så fall så kan du gjerne slenge igjen vennekoden din i kommentarfeltet

Blogges!

whose line is it anyway - colin mochrie

Når man får høre at selveste Colin Mochrie kommer til Norge og skal ha inpro. ja da var det bare en ting å gjøre. Nemlig å skaffe billetter. Det var ikke lett og billettene solgte fort ut. Så det var flaks at jeg i det hele tatt fikk reist på det. Det var morsomt og etterpå fikk vi pratet med han og tatt bilder. Han er veldig hyggelig og tar seg tid til å prate med folk. Han er vel mest kjent fra whose line is it anyway. Noe vi på teateret ble anbefalt å se en gang i tiden mener jeg å huske. Det var på det andre teateret i Oslo og hvis dere har fulgt meg en stund så husker dere kanskje at jeg har vært der et par ganger før for noen år siden. Jeg satt klar med kamra så slenger med et lite bildedryss fra kvelden. 

Blogges!

#detandreteatret #oslo
#colinmochrie