Happy Halloween!

Hei hei.
I dag har jeg vært litt iritert på busser og sånnt.. Jeg spør bussjaføren om noe og de svarer noe som ikke stemmer.. Noe som skjer alt for ofte. Ikke nok  med det, men det var en buss som ikke stoppet.. Til slutt fikk vi stoppet bussn og  jeg måtte starte å gå tilbake.. Jippi. Som om ikke det var nok så er det så teit at de ikke samarbeider med skolene.. I det minste så kunne skolen ha sammarbeidet med de. Slutter rett etter at en buss har gått, så må vente nesten en time.. Også blir jeg kastet ut av skolen fordi de steger... Hva med å sammarbeide med bussene, så slepper dere å kaste meg ut! Og hvorfor ikke si i fra når jeg må bytte? Neida, bare la meg finne det ut i siste liten og la meg løpe over i neste buss.. Bare flaks at jeg kom meg på skolen i dag!

Jaja, nok om busser og slikt.
Det er Halloween i dag og ingen har ringt på her, nesten litt kjedelig. Hadde håpet at minst noen hadde ringt på.. Har jeg skremt dem bort? Haha. 

Jaja, ellers så er det jo møte i morgen :) Gleder meg, alltid like gøy å møte gjengen igjen :) 


Random bilde jeg redigerte i helgen (fikk ikke lastet det opp da)


 Jo også skal jeg hilse til Maria Tjøm og si at henne er en kul viking:D Sorry anonym, jeg har ikke hatt tid, men nå fikk jeg gjort det ;)

Liker du Halloween?
Hatt mye besøk?
Blogges! 

Redigerte bilder av HBK!

Hva synes du?
Blogges! 

HBK - Først på ballen, øverst på pallen!

Hei hei.
Da har jeg vært på togstasjonen og ønsket Hbk velkommen tilbake, de andre som satt på toget skjønte nok ikke en dritt. Haha, var gøy å se tryne på dem.

Det var masse folk der!


Haha, var noen som fikk sniket seg ut av toget og ut av mengden. Og det de sa da var: litt av en velkomstkomite. Haha!

Så ble det fyverkeri!


Også gikk vi til torvet!Fint bilde! Not!


Haha, en hoppet ned fra scenen!
Haha, uff, jeg ser ikke ut på dette bildet heller.


Hva har du gjort i dag!
Blogges!

Halloween party!

Hei hei.
Nå er det ikke så veldig lenge siden jeg kom hjem i fra Halloween partyet hos Cairo :) Der så vi bland annet på et par filmer, spiste blåe og grønne pizza stykker, spiste øyer og litt sånnt. I går var jeg også en tur hos Cairo. Og før partyet så sov jeg faktisk.. Sov allt for lenge i dag egentlig, men jeg var så trøtt og jeg hadde muligheten til å sove lenge, så jeg tok den. 

Dette ble tatt i går, Cairo danser.


Dette ble også tatt i går
 

Dette er Cairo, bildet er tatt på partyet

Dakkar

Prøvde ut noe greier med kamera og sånn ble resultattet

Mikael og Cairo som er på bildet

Og dette hadde jeg på meg
Vært på Halloween party?
Blogges!

In the dark alone!

Hei hei.
I dag etter skolen så logget jeg på skype og snakket med Cairo, men så måtte henne gjøre klart til Halloween. Så henne måtte gå, men jeg kunne komme til henne. Så jeg gikk til henne og så hvordan henne hadde pyntet og hun dreiv forsatt på. Så jeg tok noen bilder og filmet litt. Også tullet vi selvsakt mye og vips så var klokken mye og jeg fant  ut at jeg burde å gå. Så jeg gikk hjem igjen, alene i mørket.  Noe jeg ikke likte så godt, men det gikk greit.


Et mørgt bilde som jeg tok for en stund siden.

Hva har du gjort i kved?
Blogges!

Davedays!

Hei hei.
Nå er det bare denne dagen også er det helg, hva jeg skal i helgen? Tja, jeg vet ikke helt. Jeg skal ihvertfall på Haloween party! :) Ellers har jeg ikke så mye planer enda, finner sikkert på noe.

Ellers så har min favoritt youtuber lakt ut en ny film igjen! :D
Denne gangen rapper han :) Og vet dere hva? Han startet i en kjeller på en skole i Pennsylvania og der har jeg vært! :) Altså ikke i den kjelleren, men i den staten. Eller jeg har jo besøkt en skole der, så er ikke helt umulig at jeg faktisk har vært der. Uansett, han kaller seg Davedays på youtube og jeg har fulgt med i flere år, tror jeg nesten har fulgt med fra begynnelsen.. Ikke helt begynnelsen, men ikke så langt unna heller. Var ikke så mange filmer ute, første gangen jeg var å så på filmene hans. Uansett, her er de nye filmen hans!
 Og jeg har til og med kjøpt t-sjorten hans. Så etter den når jeg var i U.S.A. Men fant den ikke der, så måtte bestille på internett og når jeg bestilte den så trodde jeg den kom i posten, ikke på døren. Men joda, den kom på døren.

Har du en favoritt youtuber?
Blogges!

Prøvde å spre glede!

Hei hei.
Kom nettopp inn døren og vet dere hva vi gjorde i byen? Jo jeg kom nemelig på et eksperiment (kanskje sett litt for mye på the big bang theori?) Uansett. Jeg ville nemelig teste noe, så jeg fant ut en måte å gjøre det på. Så det vi gjorde var at vi sa hei til alle vi møtte, for å se åssen de reagerer. Grunnen til at jeg gjorde dette var at jeg har hørt at utlanske synes vi normen er "kalde" Altså at vi ikke er så hyggelige og sånt. Så for å både spre litt glede, være hyggelig og finne ut om det var sant, så sa vi hei til folk. De fleste så bare rart på oss (ble egentlig ikke så overasket) Men det var noen som faktisk sa hei tilbake, mens andre overså oss helt. Så da synes vel folk at det er rart at vi sier hei og de blir mere forvirret en glad. Så det finnes en enkel måte å forvirre oss normen på, bare si hei og vi skønner ikke en dritt! Det var ihvertfall det jeg erfarte på byen i dag. Men hvem vet, kanskje jeg gir dere en sjansje til, kan jo hende folk ikke er i så godt humør om høsten. Kanskje jeg skal prøve igjen til våren eller noe? 


Hei tre!
 

Jeg anbefaler dere å prøve å si hei til alle dere møter, så skjønner du hva jeg mener med at folk blir forrvirret.

Prøvd å si hei til fremende før?
Enig/uenig?

Prøvd noe lignende før?
Blogges!

Datt ned en trapp igjen!

Enda en natt der jeg har bråvåknet av at jeg har dettet ned en trapp. Liker det ikke, hater å bråvokne. Ellers så skal jeg møte Bella i dag, i byen. Snakket om at henne skulle ha Halloween kostyme. Det er jo ikke så lenge til Halloween party! :) Og nei, jeg vet ikke hva jeg skal kle meg ut som.. Men i år blir det nok litt lettere en i fjord, fordi i fjord var jeg jo på folkehøyskolen og da måtte jeg bruke ting jeg hadde der. Mens i år kan jeg bruke alle tingene jeg har. Jo og hva jeg gjør i dag? Jo jeg er på skolen, fordi jeg ikke fant en jobb.. Så da var det enten å gå på skolen eller få fravær. Så da gikk jeg på skolen. Eller jeg hadde et valg til, nemelig å betale 400 kr og få en fri dag, men jeg valgte heller skolen. For 400 kr er litt dyrt å betale ut av egen lomme, har jo bare stipend..

Jo og i går blogget jeg kanskje litt mye? Hva skal jeg si, jeg sluttet litt før og jeg var hjemme for en gangskyld og da blogget jeg. Hehe. Så også på the big bang Theori og litt sånt også, men innimellom var jeg å blogget. Noe du sikkert merket.

Men nå må jeg gå.

Hva gjør du på od dagen?
Blogges!

Og den nye hederen ble!Det var 2 - 2. Så jeg valgte denne.

Hva synes du?
Blogges! 

Et lite uhell!?Haha, vært borti lignende?
Blogges! 

Header hjelp!

Hvem synes dere jeg skal velge?
 
Denne?
 

Eller denne?


 Blogges!

Kriminell kunst?

Noen elsker det, noen hater det, andre bryr seg ikke og noen synes at det både er bra og dorlig. Det finnes mange av de, de går rundt og tagger, som folk kaller det. Ja jeg snakker om grafiti/tagging/kunst/hervært. Grunen til at jeg startet å skrive om det, var at jeg kom over en film på youtube om det.

 Litt drøyt kanskje?


Men dette her er jo stiligMer 3dKunst eller herværk?
Blogges! 

Ånei, bare 5 minutter til det starter!

Hei hei.
I går var jeg med Bella i byen etter skolen og der tok vi å utforsket litt. Ja det høres kanskje rart ut, men det finnes noen kroker man alrdi har vært. Vi fant egentlig ikke så mange steder, siden vi ikke hadde så god tid. Jo også tok vi bussen opp til meg, vi startet å skype og plutselig så Bella på klokken og fant ut at vi hadde dorlig tid. Jeg ble stressa for å si det sånn. og han vi snakket med på skype fikk med seg alt og sa at da må dere sjappe dere, men så smart jeg er så bare krysset jeg ut skype og da logger man jo ikke ut. Så jeg måtte åpne den igjen og logge ut også skru av pcen. Så rak jeg så vidt å ta med meg noen ark og sånt. Også løp vi til Cairo (vanligvis tar det over 30 minutter å gå dit) Og vi hadde bare 5 minutter på oss. Så vi løp, gikk fort, jogget og sjappet oss sikkelig. Vi kom litt for sendt, men vi var ikke de siste, så det gikk nok greit.

Så etter møtet så var jeg og Vilde igjen oss Cairo siden bussen til Vilde ikke kom før senere. Så tok vi bussen ned til byen og på bussen fikk vi faktisk refleks. Så var vi i byen sånn cirka en time og skravlet, lo og ja. Så tok jeg og Cairo bussen opp igjen også kom jeg meg hjem.


Opplevd lignende?
Blogges!

Datt ned trappen!

Hei hei.
I går skypet jeg med folk og hadde latterkrampe fordi jeg hadde det gøy og kanskje litt fordi jeg var litt overtrøtt? Jo også klarte jeg å falle ned en trapp.. Ok, jeg drømte at jeg falt ned og bråvoknet. Jeg liker ikke å bråvåkne. i dag skal jeg møte Bella i byen også skal jeg på møte med film folkene. Nå er det time igjen, så må gå.

Datt du ned i natt?
Blogges!

Sleepy face

Hei hei.
I dag er jeg trøtt, hehe.
Så sovnet på bussen på vei hjem, våknet heldigvis rett før jeg kom frem!
Ellers så skyper jeg med Cairo også er det jo møte med teater/film folkene i morgen :D

Ja dette ble et kort innlegg, med en kort opptatering. Orker ikke å skrive mere, trøtt :P


 Hva driver du med i dag?
Blogges! 

Film: 4 år med blogging!

Som du kanskje har fått med deg så har jeg blogget i 4 år, så jeg laget en film i dag om det i dag.Hvor lenge har du blogget (hvis du blogger da) ?
Blogges! 

Bilder fra gårsdagen del 5!Blogges!

Bilder fra gårsdagen del 4!

Hva synes du?
blogges! 

Bilder fra gårsdagen del 3!
Hva synes du?
Blogges!

Bilder fra gårsdagen del 2!

Hva synes du? 
Blogges! 

Bilder fra gårsdagen del 1!

Friends!Et av bildene som ble tatt i går, flere kommer.

Hva synes du?
Blogges! 

Gårsdagens hendelser!

Hei hei.
I går rakk jeg ikke å blogge fordi jeg hadde fullt program. Først så ble jeg vekt av Marianne, så tok jeg turen til byen og tok bilder med Marianne. Så var jeg hjemme med kamera og tok scooteren til Cairo (det er forresten kaldt å skjøre scooter nå) Der spillte jeg litt og sånnt. Også dro jeg hjem og henta Marianne også ble det film og litt sånnt. Ettervært så begynte vi å drikke, tok noen flere bilder også gikk turen til byen. Der møtte vi på flere vi har gått på skole med, folk fra klassen O.S.V.

Bilder kommer snart!

Hva gjorde du i går?
Blogges! 

Film fra Daftö land på Daftö Resort!

Hei hei.
Nå som jeg har fått tak i et program som både støtter mine hd filer og greenscreen, så kan jeg da lage filmer igjen :) Så nå har jeg laget en film fra Daftö land på Daftö Resort.Hva synes du?
Blogges! 

4 år med blogging i dag!

Hei hei.
I dag har jeg blogget i hele 4 år, sykt å tenke på! Så jeg tenkte på å lage nytt disegn og sånt og kansje en film. Er jo ikke vær dag man kan feire 4 års jubelem på bloggen. Så noen sprøe ider til hvordan jeg kan feire det, så si i fra! I løpet av disse 4 årene så har det skjedd litt av hvert ja. Så tenke jeg kunne lage en liten liste!

- Vært på topplisten
- Skrevet autografer
- Vært i New York
- Vært i Roma
- Gått på folkehøyskole
- Gått på vgs
- Gått på ungdumskole
- Tatt scooter lappen
- Laget masse filmer
- Tatt enda flere bilder
- Fått briller i posten
- Blitt kjent igjen på gaten
- Fått mange negative kommentarer
- Men jeg har også fått mange positive kommentarer
- Jeg har også fått kommentarer fra bloggere på topplisten
- Jeg har møtt flere kjendiser
- Har vært på Daftö mange ganger iløpet av disse 4 årene
- Har hatt flere footoshooter
- Vært statist et par ganger
- Vært på audition

Og mye mere!

Og jeg har lært mye innen foto, film og sånne ting iløpet av disse 4 årene. 
 Jo også har jeg gått på teater! Også har jeg gått på Bowling.

Disse to rapperene gikk rundt på min skole i en uke


Noen av footoshootene
 

Div bilder


Og det var det jeg fant i farten, siden pcen min er ganske tom.. Tømte den for bilder og sånt for en liten stund siden.

Minner om spørsmålsrunde, stil spørsmål her!
Hvor lenge har du blogget?
Blogges? 

Blue guitar!Hva synes du?
Blogges! 

Typisk

Hei hei.
kom nettopp inn døren, har faktisk litt tid i dag. Så nå skal jeg legge inn noen programer på pcen og litt sånt. Så nå håper jeg at de programene tar de filene jeg trenger O.S.V. Er nemelig et film redigeringsprogram jeg legger inn. Så nå skal jeg sette meg inn i det, siden jeg ikke har brukt det så mye før.

Ellers så er det jo typisk at læreren slepper oss rett etter at bussen har gått og at når den endelig komer så er den forsinket. Men jeg velger å tenke positift, nemelig at den kom. Jeg mener det kunne jo ha vært værre, det kunne jo hende at den ikke hadde dukket opp i det heletatt.  

Så nå sitter jeg å venter på at programet skal bli innstalert. Jaja, da ble der mere venting i dag, haha. Ellers så møtte jeg på Ida i dag, hun så ganske kaldt ut, stakkar :(

Bildet jeg skal ha på russelappen min


 Hva driver du med?
Kommet deg hjem?
Blogges! 

Teater galskap!

Hei hei.
Sorry lite blogging, men jeg har vært opptatt!
Skole, teater/film møter, venner O.S.V!
Jo også har Cairo fått meg til å spille wow.. et spill jeg hadde bestemt meg å holde meg unna. Jaja, sånn gikk det. Jeg hadde jo egentlig bestemt meg for at jeg ikke skulle ha facebook også, haha. Jo og som om ikke et spill var nok, så har jeg startet å spille lol også. Og der ble jeg kaldt pro mob, så nei jeg er ikke akkurat flink. For mob betyr vel: nybegynner/dorlig?

Her er forresten Cairo. Vi hadde en liten slaks feiring i dag, så her ser du hva henne feiret med.Uansett.
Vi har nå kommet lengere i film planleggningen og vi skal kanskje kalle oss: Teater galskap! Er ikke helt bestemt enda, men virker ut som de fleste på gruppen liker det navnet. Ikke nok med det, men filmen skal kanskje hete: spille galskap. Haha, bare for å ha sakt det, så er det ikke meg filmen handler om. Kan lett misforstås når jeg nettopp har sakt at jeg har startet med 2 spill. Men skal man lage en film om en spillegal, så lønner det seg kanskje å sette seg inn i disse spillene? 

Jo også kan det hende at vi startet med sprøe ting i byen, vi har nemelig fått en ide. Men sier ikke mere nå, siden det er litt hemmelig! Det kommer sikkert film av det, hvis vi velger å igjenomføre det. Så det er bare å følge med, for snart kommer det mer opptaterting på både film prosjektet og sprøe påfunn.

Nå er det ikke lenge til jeg har blogget i 4 år! Så spør om spørsmål HER!! 
Har startet med en ny vri, nå kan du kommentere åssen du vil at jeg skal svare også, les mer om det HER!!

Natta!
Spiller du noe?
Blogges! 

Akkurat nåBildet forklarer alt 

snakker du i telefonen?
Blogges! 

Sopping med Marianne i dag!

Dette er andre gangen jeg prøver å blogge dette, kom tydligvis borti noe som gjorde at jeg kom ut av denne siden. Jaja, uansett. Dagen i dag startet at jeg våknet av en melding på mobilen og det var Marianne som hadde sendt den. Så ved 11 tiden var vi på vei mot Drammen. Vi skulle nemelig til Buskerud storsenter :) Der shoppet vi, spiste og sånt. Og Marianne har virelig skjønt åssen klær jeg liker, siden hun stadig fant noen jeg likte :) Etter noen timer satte vi kursen hjemover.

Nå tenkte jeg at jeg kanskje skulle se de filmene jeg har lånt, så jeg  får levert de igjen. I morgen skal jeg forresten møte teaterfolkene igjen :)

Har desverre ingen bilder på pcen for tiden..

Husk spørsmålsrunden.


 Hva har du gjort i dag?
Blogges!  

Spørsmålsrunde med ny vri!

Hei hei.
Nå som jeg snart har blogget i 4 år, så tenkte jeg at jeg kunne ha en spørsmålsrunde. Men jeg tenkte å ta en ny vri. Denne gangen kan dere si åssen dere vil ha svarene. Så du kan for eksempel skrive dette: Hvorfor startet du å blogge? Hvordan har bloggen påvirket livet ditt? Kan du lage en film der du rapper svarene?

Så det er bare å finne på en morrsom måte å svare på. Det kan være alt fra å bare skrive svarene til å stå midt på torvet med en ropert og svare. Så da er det bare å sende inn spørsmål og måter å svare på!Brooklyn <3

Spør i vei!
Blogges!fnattbussen!


Bildet er fra google

Hadde ikke hatt så mye imot at fnattbussen faktiak fantes, du vet den bussen i Harry Potter som kommer når du trenger en buss? Ja, nå trenger jeg en buss. Men hadde nok blitt  litt skremt hvis det kom en sånn buss, så hadde nok ikke tørt å sette meg på, haha. Jaja, jeg får vente på en orgentlig buss, blir spennende å se om den blir like full som i går siden den andre bussen ikke dukket opp. Ja er det ikke gøy med sånne busser som plutslig ikke dukker opp? Nei, det er ikke det. Da blir de andre bussene så fulle og det er bare en buss jeg kan ta. Går ikke den, så sliter jeg. Hadde ikke gjort noe om skolen og bussene hadde samarbeidet litt mere.


Jaja, ellers har jeg det fint! :D
Skal møte teaterfolkene etterpå også, så det blir gøy!
Skal forsette med film prosjektet våres.

Venter du mye på busser?
Blogges!

Fort blogging før timen startet!

Hei hei.
Har ikke så god tid så kan heller ramse opp noen av tingene jeg gjorde i går.

- Skole
- Kebab i byen
- Hjemme en liten tur
- Møtte teaterfolkene
- Hjemme igjen
- Sove

I dag så skal jeg

- Skole (er der alerede)
- Hjem
- Møte teaterfolkene
- Hjem igjen

Sorry litte blogging, men er opptatt.
Så fort jeg får tid skal jeg lage en film.

Foresten, jeg har snart blogget i 4 år! :O

Hva skal du i dag?
Blogges!

Back!

Hei hei.
Nå har jeg pcen min igjen, fikk til og med bildene mine igjen :)
Men ikke programmene (som de lofte...) Typisk..

Men ellers så er jeg trøtt, så trøtt at jeg sov på bussen på vei til byen.. Det var forrseten sykt digg å sove på bussen, viste ikke at det kunne være så behagelig å sitte å sove. Ellers så kan jeg jo oppsumere høstferien.

- Sove
- Spill
- Tv
- Oslo noen timer (det andre teateret)
- Butikken noen ganger
- Mer soving

O.S.V.

Bilder på pcen igjen <3

Random bilde av meg


Hva har du gjort siden sist?
Blogges!

Natt/kvelds bilder

Jeg synes at det er litt gøy å ta bilder i mørket, så tok noen i høstferien. Her er noen av bildene og ingen av de er redigerte.

Hva synes du?
Synes du det er gøy å ta bilder i mørket?
Blogges!

Coca Cola - hvem bilde liker du best?

Orginalen - ikke redigert i det hele tatt


2 - Black and withe


3 - blått er flott


Hvem liker du best?
Blogges!

Blodbad?

Blogges!

Det andre teateret!

Hei hei.
I går var jeg i Oslo og så på teatersport duell, premien var den vandrende 100 lappen. Det var en fra London som vant den i går.

Her er  noen bilder.Vært der før?
Blogges!

Old Times! (del2)På campingtur (tror det ble tatt iløpet av umgdumskolen)


På Rinkollen


Haha, vi klarte skjelden å la være å tulle med skilt.
Skolen igjen


Haha, enda en skilt


Skolen igjen


Haha, gikk sånn i byen en dagDiverseDaftö


Oslo


Shopping
Filming


Kjeleren
Byen


Fra filmer


Ja, da har jeg lakt ut et lite utvalg av bildene som ble tatt de 3 årene.

Hva synes du?
Skal vi forsette med sprøe påfunn?
Blogges!

Old Times! (del 1)

Hei hei.
For flere år siden gikk jeg på ungdumskolen, iløpet av de 3 årene så gjorde jeg mye rart. Jeg og Marianne startet en hjemmeside, vi tok bilder, filmet og la det ut på hjemmesiden. Vi var på turer både i Norge og Sverige. Vi var i Oslo og Daftö restort (eller som det da het: Daftö feriecenter) Vi var på ball og fikk en pris som het: tuppen og lillemor. Det var på ungdumskolen at jeg fikk kallenavnet Daftö jenta. Her har jeg da funnet noen bilder som jeg fant på den hjemmesiden jeg fant igjen.

Haha, peaceMeg & Marianne
Daftö of corse


Grønt hår!


Marianne på haugen
Meg


Haha, vi hadde morrsomme friminutter!
Minigolf på Daftö


Lekeplassen på Daftö


Vannverket


Trampoline!


Haha, friminuttet
Jeg og Marianne gikk på Bowling før


Sommer!
Høst
Skoletur


Friminutter igjen
Flere bilder fra Bowlingen!


Hevn
Flere bilder fra skolen
Vi laget til og med masker en dag


Haha
Dette tror jeg ble tatt når vi besøkte vgs


Bilder fra filmer
Skolen igjenDaftö igjen.. Haha jakke og solbriller!


Haha


Mange gode minner ja! :)
Del 2 kommer snart!

Hva synes du om bildene?
Blogges!

The voice in my rom!

Hei hei.
Du tenker sikkert: hva er unskyldingen denne gangen da?
Det er faktisk ingen, eller jeg kunne ha skyldt på at jeg ikke har min pc. Men jeg har jo en skole pc, så det blir ikke riktig. Nei jeg har faktisk ikke giddi å blogget. Hva jeg har vært opptatt med? Jo jeg har sovi, slappet av, spillt, sovet, slappet av, tv, slappet av og nevnte jeg sovet? Som du da skjønner så er det da ikke så mye å blogge om. Eller jeg har faktisk vært et par turer på butikken, wow. Utrolig spennende eller hva? Ellers så har noen klart å rive ned litt av gjerdet. Jo også har jeg nå tv på rommet, med the voice. Så da har jeg enda en grunn til å bli i sengen, hehe. Men egentlig kunne jeg ha vært på en skole, men det var ikke sikkert at jeg kunne. Så jeg meldte meg ikke på.. Nå kan jeg angre.. Men, men, det er jo bra å slappe av også.

Nå sitter jeg med pcen til min søster.
Så nei, ingen bilder? Jo faktisk! Jeg fant nemelig igjen noen gammle bilder fra ungdumskolen et sted. Så da tenkte jeg at jeg kunne legge ut det.

Halloween 2007!

Meg og Marianne

På Daftö 2007?10 klasse avsluttning 2008


Meg og Vilde 2008


Haha!

Hva driver du med?
Blogges!

Evighetspill

Nå er det da helg og høstferie :)
Grunen til lite blogging er at pcen min er sendt inn, har selvsakt skole pcen. Men jeg synes den ble så treg når den kom inn skolesystemet igjen. Så nå har jeg lånt Ipaden av pappa. Så det er den jeg blogger ifra. Ellers så har jeg da klart å komme over et evighetspill, nemelig smurfer. Driver å bygger opp en smurfelandsby (eller hva det heter) Ellers kommer jeg ikke på så mye å blogge om.

Hva driver du med?
B l o g g e s!