Sophie Elise kjente meg igjen

Hei hei.
I går var jeg en tur i Oslo, jeg var i nærheten og tenkte at jeg da like godt kunne ta meg en tur innom. Jeg startet med å fange noen rare dyr som bor i en ball. Så endte jeg plutselig opp med å løpe igjennom Karl Johan. Jeg fikk det nemlig plutselig travelt. Jeg ville rekke bok signeringen Sophie Elise hadde. Jeg hadde allerede løpt en gang i går da jeg igjen løp igjennom Karl Johan. Jeg løp, gikk fort, jogget og alt for å rekke å få signert en bok jeg ikke hadde kjøpt enda. Jeg håper jeg rekker det husker jeg at jeg tenkte og at de har igjen boken. Tenk hvis. Nei ikke tenk bare løp. Vi nærmet oss men viste ikke nøyaktig hvor det skulle være. Prøvde å spørre noen men de snakket Tysk. Folk gikk fort forbi, alle hadde et mål mens der sto jeg forvirret og sjekket rundt meg. Det var kun noen minutter igjen og jeg hadde allerede ofret så mye for dette så dette måtte jeg rekke. Jeg gikk videre i full fart så meg rundt og tenkte den kanskje var på andre siden av veien. I det jeg var på vei over så jeg noe som kunne ligne. Så ut som bøker så dro blikket mitt tilbake. Der var det ENDELIG! Jeg gikk inn og der satt hun. Jeg rakk det. Tok med en bok og stelte meg i kø. Da jeg kom frem i køen viste det seg at hun kjente meg igjen.

Jeg synes det var utrolig gøy og koselig at hun kjente meg igjen og jeg gleder meg til å lese boken.Har dere skaffet boken til Sophie Elise?
Blogges!

 
 

9 X 10 Egg - Pokemon Go FILM


Dette prosjektet har jeg brukt så lang tid på. Jeg har samlet 10 km egg ganske lenge. Jeg har gått opp mange leveler før jeg endelig fikk 9 x 10 km egg. Altså 9 egg som man må gå 10 km for å klekke. Jeg klekket alle likt. Det var så gøy! Nesten julaften, bursdag og alt på en gang haha. Se hva jeg fikk her.

 
 
 
Som jeg sier i filmen så vil jeg gjerne høre hva dere har fått i 10 km egg.
Blogges!

#pokemongo #pokemon #youtube
 

 

Til alle Harry Potter fans

Jeg så live stream om den nye filmen, der kommer det frem noe som overrasket de fleste. Inkludert noen av skuespillerne nemlig at det blir hele 5 filmer! Så da er det bare å glede seg. Den første kommer på kino neste måned allerede. Dette forklarer også byggingen av det store bygget i London ved The making of Harry Potter. Jeg så nemlig at det bygges et stort bygg like ved, men de ville liksom ikke si så mye om det virket det som. Da tipper jeg at det kommer en del 2 i det andre bygge om den nye serien som kommer nå. Jeg som trodde det hele var over ved film 7. Filmen som kommer nå er tatt opp i New York og er basert på en skolebok fra filmen. Jeg håper den blir bra hvis ikke blir det litt skuffende. Men jeg satser på at det blir bra. Slenger med bilde fra The making of Harry Potter i London. Noen som kjenner seg igjen?Savner London..

Skal du se de nye filmene?
Blogges!

 

OPS!

Det er fort gjort å være litt uheldig og det er noe alle kan oppleve. En dag kan alt gå rett vest mens en annen dag går alt på skinner. Jeg hadde en dag der jeg hadde litt uflaks så jeg ente opp med å gjøre noe spontant. Eller jeg hadde tenkt på det før, men når og sånt var ikke helt avklart før denne dagen der ting ikke var som det skulle dukket opp. Altså jeg hadde litt uflaks, en uflaks som gjorde at jeg nesten ikke hadde noe valg. Jeg måtte gjøre dette og jeg måtte gjøre det nå.

Jeg ser at det ikke er noen utvei, eller det er en men den snakker jeg ikke om. Så jeg tok frem pcen, men finner fort ut at jeg har klart å glemme ledningen så jeg må få tak i den først. Så alt blir utsatt. Jeg merker at jeg blir litt små stresset men tenker det går så bra jeg rekker det nok. Det er fort gjort. Som å rive av et plaster, river du fort går det fort over.

Sånn nå er ledningen på plass så nå er det ingen unnskyldninger igjen. Nå er det bare å kjøre på. Bli ferdig med det å slippe å tenke noe mer på det. Så jeg skrur pcen på og venter. Går på nett og skriver inn siden, siden som jeg bare må inn på og det nå. Jeg kan ikke utsette det mer, da blir det for sent. Jeg gjør det jeg vet jeg må gjøre. Jeg fullfører og vips så var det gjort. En ny tur var bestilt. Det var virkelig synd at noen av poengene snart forsvinner så jeg måtte jo bare bruke de opp. I tillegg hvis jeg bestilte fort så fikk jeg gratis oppgradering av lugar. Det var jo virkelig synd at det skulle være sånn at jeg måtte slå til der og da. Virkelig synd. Haha.

Noen som har gjort noe lignende?
Blogges!

 

NYTTEtter mye klunder var det gjort. Nytt bilde. Jeg kan ikke huske at jeg klundret så mye sist, men igjen så er det en stund siden. Det var virkelig på tide med nytt bilde. Jeg har også fått til noe, noe som kanskje noen kjenner seg igjen i. Jeg skal skrive mer om det straks i neste innlegg. Håper dere har en fin dag og at teknologien er på deres side for den er tydeligvis ikke på min.

Blogges mer snart!

 

PokemonGO - Starte med Pikachu??

Nå er filmen endelig her! Den ble filmet første dagen jeg spilte Pokemon Go. jeg testet om man faktisk kan starte med Pikachu eller om det bare er tull. Jeg valgte lag den dagen og besøkte en mystisk park. Se hvordan det gikk her. (Trykk på bildet under) Vet ikke hvorfor den ikke kan spilles av på bloggen, har ikke hatt det problemet før.
 

Kzdu2a5rKiQ
 

Jeg har allerede laget en video til med Pokemon og. Da klekker jeg 9 x 10 km egg! Helt sykt. Sparte så lenge for å få tak i de eggene så dette har vært et prosjekt som jeg har brukt lang tid på som jeg gleder meg til å vise dere!

Håper dere likte videoen og at dere gleder dere til neste film. Spiller du Pokemon Go? Hvem lag er du på?

Vi blogges!