Rosa Sløyfe

Oktober betyr at ting blir rosa. Bilder fra i år, denne gangen er den ikke like rosa som sist, men det varer lengere. 

Blogges!

 

 

Nytt

Tenkte det var på tide med en forandring på bloggen, så som du sikkert ser har det forandret seg litt. Det har gått fra svart på hvitt til hvitt på svart. Helt motsatt med andre ord. Synes bildene kom bedre frem sånn som det er nå. Det var hovedgrunnen til fargevalget. Selv om noen sier at svart og hvitt ikke er farger, så kaller jeg det i denne sammenhengen i hvert fall. Hva ellers skulle jeg ha sakt, de ikke fargene haha. 

Det er også ny header, tenkte det var på tide å bytte den også. 

Hva synes dere?
Blogges!

Rose gold - Innkjøp London

 

Tenkte jeg kunne vise noe av det jeg kjøpte i London, som dere sikkert har skjønt så har jeg vært der. Tenkte dette bildet jeg la ut på instagram kunne passe siden det er tross alt dette jeg kjøpte der. Greia er at det er et merke som nesten ikke selges i Norge kun et par butikker som har kommet den siste tiden som har bitte litt utvalg. Skuffende lite og MYE dyrere en det egentlig koster. I London har de nå enda mer utvalg av dette merke og til og med ting som ikke er på siden enda engang. Alt på bildet er nytt og det meste av det var ikke på siden før jeg dro og noe er ikke der enda heller. Plettet for neste år for eks. Jeg viste ikke engang at det eksisterte før jeg så det i butikken og på halv pris. 2 av palettene lette jeg lenge etter, de er veldig populære og dermed ofte utsolgt. Det er nemlig en youtuber som har gitt dem ut i samarbeid med Revolution. Jeg liker å støtte youtubere og de var jo så fine ar jeg kunne ikke la være. Ikke nok med det men den ene fargen er oppkalt etter favoritt serien min og det er et palett som kan brukes året rundt.  Men min favoritt er rosegold palettet, jeg testet det her om dagen og det er sykt mange fine farger der. Tillegg er det sånn glitter aktig man kan ha på toppen, virkelig et unikt palett. Jeg tenkte jeg skulle ha litt høst farger og ente da opp med noe rødt aktig på øyene, kan også fint brukes til Halloween. Jeg har sett etter rødt ganske lenge for jeg har hatt lyst til å prøve det. Jeg tok også med noe Halloween ting som heller ikke var på siden på den tiden, nå tror jeg noe av det er lagt ut. SFX pallettet gleder jeg meg til å teste, jeg må bare finne en grunn først, jeg tenkte nemlig film eller halloween. Det er falsk blod og alt man trenger for å lage sår og lignende, i hvert fall det meste. Veldig kult og unikt. 

Bilder fra når jeg testet rosegold palettet. Blogges!

 

 

Mitt første møte med Mewtwo

Mitt første møte
med Mewtwo

 


 

Det hele startet en tidlig morgen i London. Jeg hadde nettopp våknet og gikk inn på badet. Jeg hørte Marius si noe om Mewtwo og at vi var invitert. Jeg tenkte at det er typisk det og at det sikkert er mens vi er i London så vi ikke rakk å være med. Vi hadde nemlig vært inne på tanken at vi sikkert fikk invitasjon når vi var i London og at vi da ikke kom til å rekke å være med. Så jeg gledet meg ikke enda, siden jeg ikke hadde hørt datoen. Det kunne jo hende det var dagen etter eller noe sånt og da hadde jeg ikke sjans til å rekke det, Jeg gikk ut av badet og spurte om vi virkelig hadde fått invitasjon, han viste meg den og ja det hadde vi. Jeg spurte om datoen og om vi kom til å rekke det. Heldigvis var det en del dager til så vi kom til å rekke det. Jeg tok kontakt med andre og spurte om de også hadde fått invitasjon, ja det hadde dem. Jeg fikk ikke ringt der nede av en eller merkelig grunn så måtte sende melding og be folk ringe meg opp. 

Men når jeg snakket med de andre så hadde dem et annet klokkeslett en oss. Vi trodde det da kanskje var flere grupper med forskjellige klokkeslett eller noe sånt så vi sjekket i en chatt vi er med i. Nei ingen hadde samme som oss. Vi kan jo ikke klare den alene. Men så kom vi på at vi var i en annen tidssone, så kanskje det var derfor. Det var 1 time forskjell så det stemte med at klokken var noe annet i London. Men kom den til å endre seg når vi kom til Norge var det store spørsmålet da. Vi måtte bare vente og se og håpe på at det ordnet seg. Dagen gikk som normalt og vi tenkte ikke så mye på det. 

Når dagen hadde kommet for hjemreise så prøvde jeg å spille litt før vi skulle til flyplassen. Det gikk en liten stund, rakk å sette på lokkemat på cirka 5 stopp og Lucky egg før det hang seg og ikke ville starte igjen. Så det var jo bortkastet tenkte jeg. Jeg tittet heller inne i en butikk som hadde full jul allerede. Vi dro til flyplassen og når vi landet i Norge så tok det ikke lang tid før Marius sjekket invitasjonen og til våres store lettelse så hadde tidspunktet endret seg. Vi kunne nå samarbeide med alle andre som hadde invitasjon. 

Søndags formiddag var vi alle samlet utenfor kirken, ikke for å gå i kirken, dåp eller noe sånt. Nei vi var der for å raide Mewtwo. Men det var ikke bare, med 3 lag med forskjellige farger så ble dem ikke enige om hvem farge gymen skulle være og dermed var det litt av en stemning når vi kom. Det hele ente med at ingen fikk lov til å sette seg inn i gymen, så den måtte være grå. Nøytral. Ingen fikk noen ekstra baller. Vi delte oss inn etter farger og fikk heldigvis noen ekstra baller på den måten. Når vi hadde slått den ned så var det å fange den. Ikke alle fikk den dessverre og vi vet ikke hvor lenge det blir til neste mulighet. Men hvordan det gikk med meg kan du se her, jeg filmet det hele.  Men har kun delt et lite klipp en så lenge, kan komme mer senere hvis folk er interessert. Her ser dere åssen det gikk med meg:

Har du vært med på noe lignende? 
Spiller du?
Har du Mewtwo?
Blogges!