Min teori stemte! Morro

Her om dagen, altså tirsdag så skjedde det. Cirka ved 5 tiden på dagen. Da skjedde øyeblikket vi "alle" har ventet på. Et stort øyeblikk. Ihvertfall for oss pokemon go spillere, da kom nemlig generasjon 4. Mange trodde det kom med Halloween Eventet og jeg også trodde det en kort stund før jeg begynte å tenke. Hvorfor skal de gjøre det samme igjen, nei det blir nok før. Så tenkte jeg at nå har mewtwo faktisk vært en stund på raid så nå må de snart finne på noe nytt. Så da kommer nok generasjon 4 hvert øyeblikk tenkte jeg. Og jepp det skjedde nå er generasjon 4 ute!

Spiller du?
Hvem team er du på?
Hvor mange har du fra generasjon 4?

Blogges!

Test av ny iscaffe

Er det en ting jeg er glad i så er det iskaffe, frapper og slike ting. Når jeg så denne i butikkhyllen måtte jeg bare teste den. Selv om det kanskje er litt tidlig å starte med juleting. For det er juleversjonen og det som er så synd med juleversjonen er at den kun er i en begrenser periode, altså rundt juletider. Så da måtte jeg jo bare teste den før det var for sent. For hvis den var god så er det jo greit å ha muligheten til å rekke å kjøpe flere. Så da kjøpte jeg den og smakte på den et par dager senere. 

Jeg synes den var god og kommer absolutt til å drikke flere av disse før de dessverre forsvinner etter jul. God smak! Terningkast 5. 

Smakt den?
Hva synes du?
Blogges!


Mot i brøstet 25 år

Tenkt at for 25 år siden gikk den første episoden på tv og for 26 år siden ble denne serien planlagt. Enda gøyere er at han hadde vært i USA og fått iden, ikke rart at jeg er så glad i denne serien. Hverdags komedie, eller situvasjonskomedie. Denne serien så jeg først på tv og vhs. Tenk at den ble laget på vhs, noe som ikke var vanlig på den tiden. Serier på tv kom ikke på vhs, det var en stor greie bare det. De hadde nemelig en avtale med warnerbros for å få studio, så ble det vhs av de første episodene. Jeg husker ikke om resten kom på vhs, jeg var tross alt ikke så gammel på den tiden. I starten fikk publikum komme i studioet og få autografer osv, men pynten og ting forsvant så de måtte flytte det til et annet sted. Dette var noe av det jeg fikk vite på showet, tror ikke det er så lurt å skrive så mye mer om det for det er tross alt et betalt show og man må ha billetter. Jeg skrev heller ikke så detaljert om det, så hvis du vil vite mer må du dra på showet. 

Når jeg først var der kunne jeg ikke motstå og kjøpe t-sjorte, caps og krus. dvd samlingen hadde jeg allerede og jeg drasset den med meg i håp om å få den signert. Men det fikk jeg da altså ikke. Jeg spurte om man kunne få det signert, men neida. De fikk lkke tak i han eller hva en de sa.. Han var nok sliten hørte jeg rykter om, vært der lenge osv. Så da ble det ikke signering eller bilde. Men jeg kom jo ikke helt tomhendt derifra jeg fikk jo tatt selfie med Sven istedenfor.


Det var ett morsomt show som jeg kan anbefale alle mot i brøstet fan, som jeg vet at det er mange av der ute. Jeg mener bare se Facebook. One in a Lifetime chance. 

Har du vært eller skal du på showet?
Blogges!

 

#motibrøstet #25år #show #25årsshow #jubileum 

Bergen del 2 video

Ny video!
Denne gangen er det del 2 av turen til Bergen som er ute. Vi drar til bryggen i Bergen. Vi har ikke hellet helt med oss og ikke er det like lett å være turist i Bergen. Haha for noen turister vi var. Bare se her.
 


Hørtes noe av det kjent ut? Kanskje du har lest dette før? 

Denne gangen er det i video form.

Har du vært i Bergen før?
Blogges!

#bergen #youtube #reise #vlogg #opplevnorgerundt


Snapchat: Daftoblogg   (Her ser du ting som skjer under innspillinger og lignende. Kommer også div som ikke kommer andre steder)
Instagram: Daftojenta   (her kan du se bilder som ikke kommer på bloggen)
Youtube: Daftojenta      (Her ser du filmene først)
Facebook: daftojenta.blogg.no  (her får du se klipp som ikke er på youtube eller bloggen, legger også ut link med nyeste innlegg fra bloggen.)
Twitter: Daftojenta (Her blir blogg innlegg og videoer postet automatisk med en gang det kommer ut)

Generasjon 4 rett rundt hjørne

Endelig er generasjon 4 rett rundt hjørne, som regel kommer det en ny generasjon ganske fort etter at jeg har fullført den forrige (altså fått tak i dem som er gitt ut og tilgjengelige i Norge) Men denne gangen er det en stund siden jeg har fått utviklet til alle. Så jeg har tenkt at nå er det ikke lenge til neste kommer ut. Men så har det gått en stund. Nå har det vært en del problemer i spillet, som for eks ødelagte er raid for meg, så det var det raid passet. Hele spillet hang seg midt i kampen. Uansett til poenget. Siden det har vært så mye problemer så har jeg vist at generasjon 4 er rett rundt hjørne. Mange har tippet halloween (jeg også trodde det en stund) Men så begynte jeg å tenke og fant fort ut at det ikke kom til å stemme. Rett å slett fordi dem allerede har gjort det før også skjer det ikke så mye spennende i spillet nå. Med andre ord noe må dem finne på snart. De kommer heller ikke til å gjøre det samme igjen med det første, der er i hvert fall min teori. Så de kommer før det eventet. Og nå har det lekket ut at de kommer med neste oppdatering også. Så da satser jeg på at det stemmer og håper på en ny generasjon innen noen dager. En annen ting det går rykter om nå er at AR + blir tilgjengelig for noen Android telefoner. Noe jeg håper på en måte, men samtidig ikke. Da kan de stikke av hvis du ikke er forsiktig. Men samtidig får man så mye kulere bilder. Jeg tror kanskje det er derfor det har vært litt problemer med AR for tiden så gir mening.

Kort fortalt så er generasjon 4 rett rundt hjørnet. På tide!  Nå er det bare og vente og se. Her er starterne i generasjon 4.

Hva er din teori?
Hva tror du og gleder du deg til generasjon 4?
Blogges!

#pokemongo #Gaming #generasjon4 #teori #blogg #Norge #norway

Mit møte med Mikkel rev og andre ville dyr

Hei hei. For en liten stund siden så møtte jeg Mikkel rev. Han hadde bestemt seg for å gå over veien til min store glede. Da var det om å gjøre å ta tak i mobilen, åpne kamra igjennom snarvei og knipse i vei. I en bil er ikke det like enkelt, spesielt ikke fra baksetet som jeg mener å huske at jeg satt. Utfordring, men en morsom en. Jeg fikk knipset bilder som du kanskje allerede har sett på Instagram, hvis ikke kan du se det her nå.

Jeg har møtt en del dyr i det siste, når jeg var ute og klekket egg med pokemon go kom det dyr løpende over gangfeltet og veien. Dessverre var jeg ikke like heldig da, for jeg rasket frem speilrefleksen men rakk det ikke. Jeg burde heller ha tatt med mobilen og faktisk fått bilde. Når jeg var i Oslo og møtte ei venninne så kom det også dyr, dette rakk jeg å knipse. Skal se om jeg finner det i farten nå.

Når jeg var i Trondheim så så jeg også dyr. Og ikke for å snakke om elgen som så seg både til høyre og venstre før han løp over veien. 

 


Det fra Trondheim fant jeg ikke i farten. Som du da sikkert ser er det en del dyr for tiden og jeg har forresten ikke nevnt bolla piggsvin og de andre gangene jeg møtte dyr. Møtte blant annet ett i Tyskland. Jo også reinsdyr da selvsagt, men det er noen år siden.

Har du møtt noen dyr i det siste?
Blogges!

#Elg #rev #natur #reinsdyr #Snapchat #blogg #reise #dyr #bilder #foto

Helgen som gikk så fort

Jeg hadde jeg litt av en helg med spising og en tur ut på lørdag, Mot i brøstet 25 års show på søndag. Så jeg rakk rett å slett ikke å stikke innom her for jeg prioriterte å være med dem jeg hang med. En morsom helg med mye moro, en god latter og litt om Mot i brøstet som ingen viste før. Akkurat det  jeg håpet på da vi skaffet billettene. En fin helg kort fortalt. Så nå sitter jeg her og lurer på når jeg skal legge ut del 2 av Bergen. Skal jeg gjøre det denne uken kanskje. Jeg får se, hva vil dere? Her kan du se del 1 så lenge.


Har du vært i Bergen før?
Har du vært/skal på mot i brøstet 25 års show?
Blogges!

#motibrøstet #show #bergen #oslo #25år #motibrøstet25år 

 

Generasjon 4 teori - video og Tauros

Så er det i gang igjen, om å gjøre å klekke masse egg. Jeg personlig håper på Tauros. Jeg har endelig fått noen i egg og håper på flere. Den er nemlig ikke i Norge. Jeg fikk byttet til meg et par når jeg kom hjem fra Gran Canaria. Men nå kan jeg endelig få tak i dem selv ved å klekke egg. Det er 7 km egg. Spiller du og hva har du evt fått. Jeg har klekket mange egg, men ikke fått så veldig mange av den jeg egentlig vil ha. Ikke mange dagene igjen heller. 

Jeg laget en med 10 km egg i starten når pokemon kom ut. Du kan se den her. 

Haha så ivrig jeg var der. Jeg brukte lang til på å spare opp 10 km egg for å lage denne videoen. Jeg husker det var en bug som gjorde at hvis du klekket flere like på samme tid så fikk du ikke mer candy noe som fortsatt skjer den dagen i dag. Niantic på tide å fikse den!  Noe som var og fortsatt er irriterende. Dette er nå snart 2 år siden, men andre ord så hadde ikke spillet vært så lenge ute da jeg laget denne. Nå er det helt andre pokemon i 10 km egg. Men moro å se tilbake til. 

Uansett det var egentlig 7 km egg jeg snakket om her. Etter at venne greiene kom på pokemon så dukket også 7 km egg opp. Jeg tror vi kommer til å se mye spennende i 7 km eggene fremover og du skal ikke se bort ifra at man snart kan få generasjon 4 pokemon i dem. For snart kan man ENDELIG utvide pokemon baggen. Noe jeg sårt har trengt lenge. Så det var på tide. Håper det er rett rundt hjørne, begynner å bli lei av å måtte slette legendariske.  Jeg tror vi snart får generasjon 4 med enten halloween eventet eller det som snart kommer. 

Hva er din teori angående generasjon 4?
Hva har du fått i eggene?
Blogges!

 

#Pokemongo #generasjon4 #tauros #youtube #daftojenta #blogg #norway

#opplevnorgerundt

Norge har fin natur som mange tar for gitt, har du noen gang reist rundt og faktisk sett den. Mange reiser til utlandet inkludert meg. Men jeg har sett fin Norsk natur og har funnet ut at Norge har mye å by på. Derfor vil jeg oppfordre folk til å dele sine bilde fra Norge ved å bruke #opplevnorgerundt Dette er for å inspirere flere til å ta seg en tur i Norge. Det kan være alt fra natur til hva du gjorde i sommer. Bading, teltur eller hva en Norge har å by på. Jeg er så glad jeg tok den bilturen i 2015. Vi fikk se så mye og ikke mins endelig reinsdyr. Men det er sikkert mye av Norge jeg fortsatt ikke har sett, så vis meg gjerne det. Kanskje det blir akkurat dit bilde som får meg til å reise et sted. #opplevnorgerundt Bruk det på Instagram og hvis du bruker det i et blogginnlegg så kommer jeg å leser. Jeg liker bildene på Instagram så sant bildet er fra Norge. 
 

Har du vært noen fine steder i Norge?
Noen steder i Norge du vil anbefale?
Blogges!

#opplevnorgerundt #nordnorge #midtnorge #Norge #instagram #blogg #Norway #blog 

Månden som gikk - september

MÅNEDENS OPPTUR

Her er det vanskelig å velge en så velger tre ting. Møte med Colin Mochrie på det andre teateret i Oslo, turen til Ullared og bryllup i Trondheim. Nei vet du hva jeg må nevne enda en ting, premierefesten. 
 

MÅNEDENS SANG/Lydbok

Usikker, har ikke hørt på så mye musikk, jeg har heller hørt mer på lydbøker for tiden. Så velger en lydbok istedenfor og det blir forbilde med Sophie Elise. 

MÅNEDENS BILDE

 

BESTE KJØP

En fin kjole jeg fant på Ullared, men kjøpte også en del andre ting jeg også kunne valgt. Så igjen vanskelig å velge en ting, men ble da kjolen. 

MÅNEDENS Instagram bilder:

Noen flere punkter jeg burde ha med neste gang?
Hva var deres månedens opptur?
Blogges!

 

 

Vi møtte på rotte!

Hei hei.

Hvis dere har sett filmen: vi reiser til Bergen. Så har du sett at vi møtte på en rotte. Er det vanlig i Bergen eller var det bare tilfeldig? Flere som har møtt rotte i Bergen. Midt i byen eller litt utenfor. Vi møtte en midt i byen som vandret rundt. 

Så ble nysgjerrig på om det er flere som har sett rotter der. Let me know. Hvis du ikke har sett filmen enda, så kan du se den her.

Blogges!

#rotte #bergen #youtube #vlogg #reise #opplevnorgerundt
 

Vi reiser til Bergen Video!

Nå er den endelig her!
Reisen til Bergen. I hvert fall del 1. I denne ser dere den fine naturen Norge har å by på. At vi klundrer med en GPS. Og hvor tidlig vi reiser. Hvem hotell og våres første dag i Bergen. Nei nå må jeg ikke avsløre for mye, bare se selv hva som skjer. 
 
Farlig Norsk hengebru, som dukker opp i filmen.
 
Se filmen her!
 
 

Har du vært i Bergen før?
Blogges!