Tusenfryd!

Bilde fra Tusenfryd


Vedbekommene som kjørte med meg ville ikke bli lakt ut på bloggen. derfor er det  hvitt der.

Vært der før?
Blogges! 

Klar!

Hei hei.
I dag har jeg hatt Norsk heldagsprøve og nå sitter jeg å hører på musikk mens jeg venter. Skal snart ha audition.
Men nå må jeg gå, snx

Kommer du på audition?
Blogges!

Endelig!!

Hei hei.
Nå kan jeg endelig blogge fra mobilen min, applikasjonen har endelig konmet. Ikke nok med det, men på onsdag er det også endelig adition. Gleder meg til å se hvor mange som faktisk møter opp. Og samme dag har jeg heldags i norsk, så jeg må sove nå. Må ta tidlig buss på grunn av heldagsprøven, vanligvis kan jeg sove lengere på onsdager.

P.S. Det er Bella som er på bildet

Natta!
Blogges!

Har hatt besøk av en Amerikaner!

Hei hei.
I dag har vi hatt besøk av en Amerikaner i internasjonal engelsk! Ukens høydepunkt, fikk høre litt Amerikansk dialek og sånt. Men så, senere på dagen fant jeg ut hvor mye som skal bli gjort denne uken og det er jo typisk at det måtte være denne uken! Denne uken er det jo Audition til F T G!

Så blir nok mye stress denne uken ja! Ellers så ble jeg litt iritert på lyset på bussen, hvorfor har de på så mye lys på bussen, så tidlig på mårran? Jeg vil sove, ikke være med i et lyshow! Og vær gang dørene gikk opp, så ble det enda lysere (sikkert sånn autolys) Men ut av vinduet så man ikke så mye, fordi der var det mørgt. Men ettervært klarte jeg å gjemme meg under hetta på jakken, så da ble det ikke så lyst.

Har egentlig mestt lyst til å si FML. Fordi dette blir en stressende uke! JEG VIL HA SOMMERFERIE! Ok, nå skal jeg slutte. Det går nok bra, er bare  å  være efektiv..

RrrrrrAaaaaNnnnnnDddddddOoooooooMmmmmm BbbbbIiiiiiLllllllDddddEeee


Lover å være mer positiv senere, akkurat nå så er det så mye stress at jeg bare skriver i full fart!

Ønsk meg lykke til
Hatt besøk av en Amerikaner før?
Blogges! 

Skrillex!


Hva synes du om sangen og filmen?
Blogges!

Flere bilder! Rock løs!

Men Marianne klarte å sovne...

Neida, bare tullerEr det bare meg som synes dette bildet er litt skummelt? Ser ut som en sygge


Crazy girl?Hva synes du?
Blogges! 

Bilder fra dagen!

Denne filmen så vi
Etter filmen


jeg klarte å knekksammen


Fordi jeg hadde latterkrampe


Marianne og meg


Også begynner sminke galskapenHaha!

Mjauu?

Men nå klikket den bilde opplasteren, så får ikke lastet opp flere bilder før den funker igjen. Skal prøve igjen snart.

Hva synes du om bildene?
Blogges!

TOPP DAG!

Hei hei!
I dag har jeg hatt det gøy i hele dag.
Først satte jeg meg på bussen og etter noen stopp så kom Cairo på bussen også (ja, det var planlagt) Så kom vi til byen og startet å gå i butikker. Jeg fikk kjøpt meg klær som jeg tenkte at jeg kunne bruke på nyttårsaften (for en gangs skyld så vet jeg hva jeg kan ha på meg) Det var vel egentlig Cairo som kom over toppen, så det er takket være henne ar jeg faktisk vet hva jeg skal ha på meg. Vet ikke helt hvem jeg skal feire nytårsaften med enda da.. Vet bare hva jeg skal ha på meg og at jeg skal feire med Marienne. Ok, da vet jeg egentlig ganske mye. Men håper på å feire med flere da. For som man sier: flere jo bedre.

Så tok vi å kjøpte oss en stor milkshake og snakket og ettervært tok vi bussen hjem igjen. Etter en stund, så kom Marianne til meg. Vi satt i onepice og så på film, spiste pizza og horn. Jo også sjokolade og sånt. Så tok vi noen bilder, først i onepice også tok jeg på meg de klærene jeg kjøpte i dag også tok noen bilder i det. Så tok jeg på meg masse crazy sminke og roket løs med gitarer og litt sånt. Haha, dere skal få se bildene snart, driver å legger de inn og sånt.

Også har jeg hatt sikkelig latterkrampe idag! Husker ikke helt hva jeg startet å le av da, haha!

Bilder kommer snart!
Hva har du gjort i dag?
Blogges! 

SYPE MED CAIRO!!Så dette driver jeg med.
Hva gjør du?
Blogges! 

Jeg + buss = Best Friends!

Hei hei.
Overskriften er ironi. Jeg begynner å bli lei av busser, de er ofte forsinket og sjaførene sier ikke i fra når du plutselig må bytte buss.. Ikke funker systemet dems alltid heller, hender de kjører forbi stopp (selv om man har trykket på stopp i god tid før stoppet) Og ikke er det sikkert at sjaføren gir deg riktig info. Hender stadig vekk at jeg må gå fordi det ikke dukket opp en buss eller fordi det er så lenge til neste går.. 

Trodde folk var så opptatt av miljøet og sånt, men hvorfor setter de da ikke inn flere busser. Sån at folk faktisk kan ta bussen og sleppe å vente i flere timer?

Ikke misforstå meg, jeg synes at bussene er ok. Men det kunne ha vært et bedre busstilbud noen steder og ja det hender at man møter på hyggelige sjaførere som både svarer riktig og sier både hei og hade.  Hva synes du om busser?
 Blogges!

Cairo har fått seg blogg!

Du vet henne jeg stadig nevner? Henne som er med på mange sprøe sprell og sånt. Henne har fått seg blogg! Så jeg anbefaller dere å sjekke ut den :D

Tykk her! For å komme til bloggen hennes. Blogges!

Konserten i går!

Random bilde og random redigert


Hei hei.
I går var det vist en konsert. Ok jeg er ikke så overasket,  har hørt folk snakke om den og sånt før. Hvis jeg ikke tar helt feil så var det Skrillex som hadde konsert?Så nei, jeg var ikke på konserten.

Ellers så hadde bussen en ny vri, måtte bytte buss på et sted som egentlig ikke er et busstopp engang. Hender de stopper der for å bytte sjafør, men denne gangen måtte passasjerene bytte buss. Noe jeg fant ut da bussen plutselig ble tom. Så takk for infoen.

Var du på konserten?
Oppled lignende med en buss?
Blogges! 

Back!

Hei hei.
Vet jeg har blogget lite i det siste, men jeg har vært syk og sånt. Så jeg har rett å slett ikke orket/giddet å blogge så mye. Uansett.

I dag var jeg på skolen igjen og der hadde jeg fremføring i historien. Etter skolen var jeg i byen med Bella og surret rundt, la plutselig merke til flere butikker jeg ikke har sett før. Rett å slett fordi jeg ikke har gått så mye der og fordi jeg tydligvis ikke ser inn i utstillingsvinduene jeg går forbi. Hehe. Ellers så klarte ordet salg å få meg til å kjøpe litt sminke.Så tok vi bussen til Cairo for å ha F T G (filmatisert teatergalskap) møte.


Og dette bruker jeg sminke til, haha!

Ok, ikke bare det da.

Har du savnet sprøe meg? :P
Bloggis (ja jeg skeiv Bloggis istedenfor blogges)
Ok, nok tul? 
Tulles senere! 

Musikkvideoen jeg er statist i!

Hei hei.
Dere husker sikkert at jeg sa at jeg hadde dratt til Oslo med Cairo og Vilde for å være statister i en musikkvideo? Uansett, nå er musikkvideon ferdig og fra sånn cirka 1.20 i filmen så er jeg, Cairo og Vilde med.

Jeg er henne med viking hjelm og sånn typisk ferieshorte, kjørt og sånt. Cairo er henne med rar parykk (jeg og Cairo er på samme lag) Vilde er henne på det andre laget med blåfjell nisselue.
Her er filmen! Hva synes du?
Blogges! 

Crazy Girls in Oslo!

Bilder fra forrigje helg!
Advarsel: Se på egent ansvar!Som du kanskje ser, så har jeg redigert på en annen måte en jeg pleier.

Hva synes du?
Blogges! 

Ny FilmHva synes du?
Blogges! 

 

Statist i musikkvideo!

Hei hei.
i går kveld dro jeg bort til Cairo for å finne et sprøtt/rart kostyme til i dag, også overnattet jeg hos henne, og sto opp tidlig i dag for å rekke bussen til Oslo. I Oslo møtte vi Vilde også prøvde vi å finne frem til et sted de skulle spille inn en musikkvedeo og overaskende nok så fant vi frem med en gang. Det var nok takket være Vilde. Så vi har da vært statist i en musikkvedeo i dag og det beste var vel at vi kunne gå i rare klær. Haha, gleder meg til å se åssen den blir. Den blir nok lakt ut neste uke! :) Skal ikke avsløre så mye av det vi gjorde, men det inneholdt rare klær. løping, gjeng og til og med øks og sånt. Haha. Etter innspillingen så tok vi turen innom Mc donalds før vi tok bussen tilbake igjen. Var utrolig mange som lurte på om vi var på utrykkingslag på grunn av klærene og sminken, haha. Og jeg synes litt synd på de andre som var på samme buss som oss tre!

Sjekk ut facebook siden til Fuki film her!

her sitter vi å venter på bussen tilbake til hjernbanetorget (eller hva det heter)


 Takk til hun damen som tok bilde av oss.

Flere bilder kommer senere ;)

Vært statist før?
Blogges! 

Skjeberg


Savner folkehøyskole

Har du gått på Folkehøyskole?
Blogges!

Svar som fortjent?

Hei hei.
Søndagens filmplaner ble avlyst, så fikk ikke filmet. Men får håpe at jeg snart får filmet det.Ellers så klarte jeg ikke å la være å skrive følgende på facebook: Ifølge en random på YouTube er jeg 4 år. Hvorfor er jeg ikke i rekordboken som den yngste youtuberen, bloggeren og vgs elev?

Haha! Av og til får jeg latterkrampe av sånne anonyme kommentarer og lignende! Er sykt komisk hvor mye rart folk skriver, spesielt de anonyme! HAHA, dæver!
Takk for underholdingen! :D
Keep talk shit about me, you make me famous! ;)


 Min favoritt youtuber har lakt ut en ny film! 


Enige i at anonyme kan være sikkelig morrsomme?
Sett Davedays før?
Blogges! 

Film fra byturen med Cairo!

I denne filmen ser du blandt annet krakk løping, crazy folk med crazy farger i tryne, buss tur uten det vanlige, rar kominasjon med klær og greien bak capsen til Cairo!


Se på egent ansvar og gjerne i HD!På søndag skal jeg filme enda flere filmer, men denne gangen med Marianne.

Hva synes du? 
Blogges! 

Bytur med rare klær og fargerik sminke!

Hei hei.
Det hele startet med at jeg sendte meldinger til Cairo i går kveld/natt og spurte om henne skulle noe i dag. Henne hadde ikke så mye planer så vi endte opp med å avtale å dra til byen i rare klær. Så vi tok på oss noen klær som ikke helt passet sammen, tok på oss sminke og tok bussen ned til byen.

Her er da noen bilder fra turen!

Sminker oss litt mere nede i byen!


 


Meg og CairoSånn så Cairo ut


Og sånn så jeg ut
 


Haha!

Cairo sin sminke


Min sminke


Sto Daftö i pannaPå bussen
Og et lite tullebilde til slutt!Hva har du gjort i dag?
Hva synes du om bildene?

Gjort noe lignende før?
Blogges!
 

Min ønskeliste!

Hei hei.
Siden folk har begynt å spørre om hva jeg ønsker meg, så kommer en liste med ting jeg kommer på i farten.

Ipad 2


Harry Potter filmagi (en bok)Surving summer (dvd) The big Bang theori sesong 4Singstar tråløse mikrofoner til ps3
 Singstar Dance ps3


 Singstar Guitar ps3


Og penger.

Hva ønsker du deg?
Blogges!

Vær klar til en biltur, sier ikke hvor vi skal!

Ja det var beskjeden jeg fikk av Marianne i går. Så jeg begynte virkelig å lure på hvor vi skulle hen. Og som hint fikk jeg at det var noe grønt og noe fargerikt, så jeg gjettet hele veien hvor vi skulle. Men siden hun ikke sa i fra om jeg hadde rett eller ikke, så var det jo håpeløs å gjette. Men det ver ikke så spennende, var bare et par butikker (jeg hadde prøvd å gjette på de begge, uten å få vite at det var riktig) Så etter noen butikker stakk vi hjem til meg og der lærte jeg noe de gjør i barnehagen. Haha. Jeg sier ikke hva det er, det kommer nemelig kanskje en film med det snart. Så det er bare å følge med, så kanskje du lærer noe nytt også.

Ut på kvelden (en stund etter at Marianne hadde dratt) Så begynte jeg og broren min å spille Jenga. Egentlig ganske morrsomt spill som jeg spillte mye før. Og ettervært ente det opp med at jeg startet å bygge med de klossene.

Men nå er det ikke så lenge til timen starter, så må gå.

Noen gang opplevd å bli tatt med i en bil, uten å vite hvor dere skal?
Blogges!

Filmatisert teater galskap!

I går møtte jeg Bella etter skolen og vi surret rundt i byen, kjøpte en t-sjorte der det står: O M G. Haha, nå slepper jeg å si det så mye, nå kan jeg bare peke på t-sjorten min. Haha.

Bildet er tatt fra Bloggen til Bella

Jo også møtte jeg på både Aliya og Ida! :D
Også ettervært tok vi bussen til Cairo og hadde et møte om filmen vi skal lage. Vi heter forresten Filmatisert teater galskap nå, siden vi fant ut at TG var forkortelsen på et stort lan. Så vi valgte FTG istedenfor.

Etter møtet så ble vi med Vilde ned til byen for å vente på buss. Også tok jeg og Cairo en annen buss opp igjen.

ja, det var et kort sammendrag av gårsdagens hendelser. Kan hende jeg har glemt noe i farten også. 

Hva gjorde du i går?
Blogges!