Min første bestilling på ebay!

For en LANG stund siden, kanskje 2 måneder siden så bestillte jeg på ebay for første gang. Jeg bestilte hvit bakrund til foto studio.

Jeg var litt skeptisk siden det var første gang jeg bestilte der. Men jeg prøvde (etter å ha Google litt om erfaringer fra ebay) de fleste virker fornøyde, men kom over ei som ikke fikk tingene hun bestillte, men tror hun fikk igjen pengene. Så jeg tokk sjansen på å bestille.

Så jeg ventet og ventet. Så sendte jeg melding til selgeren og spurte, fikk beskjed om at det tokk sånn cirka 1 måned og at det ikke var sporing på pakken. Så jeg ventet og ventet, etter det hadde gått over 1 måned spurte jeg igjen. Det ble noen melding att og frem før jeg fikk vite at det var forsinkelser. Så jeg ventet enda lengere, til slutt så spurte jeg om å få pengene igjen. Det fikk jeg heldigvis, men fikk aldri det jeg bestillte.

Noen flere som ikke har fått det man har bestilt?

Blogges!

EN HEMMELIGHET!

Ja jeg her en hemmelighet.
Nei jeg sier den ikke.
Ikke enda. Men en dag så
får dere nok vite
Ikke en gang vennene mine vet..

Ellers så spiller jeg litt sjakk,
er ikke noe god, har ikke spillt så mye.
Fikk sjakkfeber av å se på sjakk på nrk. Hehe.

Noen flere som har sjakkfeber?
Blogges!

Ja det er liv i meg

Gått en uke siden sist, du lurer kanskje på hvorfor? Har jeg gått i hi? Har jeg slått meg? Er jeg opptatt? Er jeg på sykehuset? Har jeg gått meg bort? Overlevde jeg ikke treningen? Eller har jeg feber?

Jeg har kanskje litt feber faktisk, er litt forkjøla, men det er ikke hovedgrunnen til at jeg ikke har blogget. Det har rett å slett ikke skjedd så mye å blogge om. Så da har jeg heller ikke giddet å laget kjedelige innleg om hva jeg hadde til middag, når jeg gikk på do osv. Det er det vel ingen som vil vite? Desuten så er jeg som sakt forkjøla og så vidt jeg vet så er ikke det så spennende å blogge om heller. Tenkte jeg skulle si ifra at det var liv i meg og at jeg skal prøve å komme sterkere tilbake.

Flere som er forkjøla?
Blogges!

Dance og knokout 11.11.13!

Sjekk ut datoen i dag!
Kult eller skummelt?

I dag var jeg på jobb og rett etter jobb så dro jeg på actic med Cairo. Først brukte vi x antall treningsapparater som trener muskler. Sånn cirka 1 time senere var vi i full gang med å danse (gruppetime) så tokk vi en pause også ble vi med på knokout (luft boksing, også gruppetime) etter det så var det ikke så lenge til det stengte, så da dro jeg hjem og dusjet. Nå ligger jeg i sengen og er ganskje sliten. Er også litt trøtt. Dette ble vare en kort opptatering fordi 1: jeg er sliten og 2: mobilen er plagsom og skriver det denn vil så jeg hele tiden må rette. Plagsomt .com!

Lagt merke til datoen?
Sliten?
Blogges!

#111113 #actic #trening #cairo #plagsommob #dance #knokout

Gårsdagens hendelser..

I går så skulle jeg som sakt spise med en gjeng også bowling etterpå. Klokka ble over ellve på kvelden før vi var ferdige. Men det var veldig hyggelig og morrsomt! Fikk trent lattermuskelene. Etter allt dette så ble det en liten bytur også. Så det ble en lang kveld/natt og til og med morgen før vi fant sengen for etter byen var vi hos cairo en tur.

Tokk ikke så mange bilder fordi jeg rett å slett hadde det så gøy at jeg glemte å ta bilder.

Nye ider!

Dere husker at jeg prøvde gokart?
Neste måned så har jeg allerede planer om å prøve noe nytt! Noen som klarer å gjette hva? Hint: se på facebook siden til bloggen, så kanskje dere klarer å gjette det. Da blir det å ta med filmkamera igjen og lage episode 2. Gleder meg!

Men i kveld er planen å være med Marianne og kanskje flere på salt & pepper også bowling etterpå. Kanskje jeg klarer å finne på noe nytt der også? Noen forslag?


#saltogpepper #bowling #carinaprøvernyeting #hint #facebookside #mobilblogg

Noen ider?
Hva skal du i kveld?
Blogges!

Noen der ute som spiller D3?

Flere der ute som spiller D3 (diablo 3) som har problemer med blizzard? Jeg har fått spillet stengt flere ganger fordi noen hacket brukeren og når jeg endelig fikk overbevist dem at det var meg, med litt sure meldinger, så ble det åpnet igjen. Men nå får jeg beskjed om at jeg liksom prøver å selge brukeren min, jeg vet ikke åssen jeg kan gjøre det engang! Blir så iriter på blizzard! Noen som vet hva jeg kan gjøre? Noen jeg kan ringe her i norge?
Plizz hjelp meg!

# blizzard #d3 #diablo3 #hacking #selging #hjelp

Blir gal!

Noen som kan hjelpe?
Blogges!

Natta?

Allerede når jeg var ferdig på jobb så hadde det begynt å bli mørkt ute. Det hadde snødd også, men var forsatt litt mørgt. Merker at vintere kommer, kaldt og mørgt tidlig.

Uansett, jeg tenkte jeg skulle si natta nå for nå er jeg trøtt, hjalp å blogge om det. Hehe

Trøtt.com

Natta!
Blogges!#vinter #snø #mørgt #trøtt #natta

#denfølsen

De som er vant til twitter kjenner nok igjen overskriften. Dere andre får goggole hvis dere er usikkere. Neida bare tuller.

Jeg ligger i sengen, er sliten men ikke så veldig trøtt pluss at jeg er litt svimmel. Vet ikke hvorfor men går nok snart over. #denfølsen når du ligger i sengen og er sliten, du vil sove, men får ikke sove.

Så jeg chatter med folk og ligger å venter på å bli trøtt. Må innrømme at jeg ikke har prøvd så veldig mye å sove, men har fri i morgen så er ikke noe stress.

Men en ting iriterer meg og det er tastaturet på mobilen.. Den vil liksom aødri skrive det jeg vil skrive.. kommer borti feil bokstav også foreslår den feil ord. Iriterenes, men sånn er det bare, får ikke gjort så mye med det.

Så da ligger jeg her da..


#tastatur #mobil #denfølsen #sliten #fridag

Plager tastaturet på mobilen deg?
Blogges!

Nytt deksel!

For noen dager siden Bestillte jeg nytt deksel. Bestillte det på netcom og kunne da laste opp egent bilde. Jeg valgte da å ha bilde av fossen med rosa lys!

Står også Carina på det itillfelle noen skulle lure på hvem sin mobil det er. Neida, bare skrev det på, vet ikke hvorfor. Haha

Ble veldig fornøyd, synes det ble kult. Men har ikke tatt det på enda pga. Har usa deksel nå. Vanskelig å velge, så får vel bytte på.

#netcom #deksel #usa #foss #rosa


Åssen deksel har du?
Blogges!

Hos fotografen!

Jeg var som sakt hos fotografen for en stund siden.
Men jeg har jo ikke lakt de ut noen steder enda, så tenkte det kanskje var
på tide? Ja jeg vet, treg med blogging om dagen, men skal prøve å
skjerpe meg altså!

Men jo nå til saken, nemelig bildene.
Jeg bestillte fire stykker og her er de.

 

Han lurte på om vi var søstre

 


Kan ikke skjønner hvorfor..


Joda, litt så, haha

 
Har noen spurt deg om du er søster/bror med en venn?
Blogges!

Jeg prøver nye ting! NY FILM - gokart!Jeg nevnte at jeg var å kjørte gokart her en dag, men det jeg kanskje glemte å si var
at jeg hadde på hjelm-kamera (eller nevnte jeg det?)

Uansett, jeg har startet med noe som kalles: Carina prøver nye ting.
Første film er nå ferdig og lastet opp på youtube. Det første jeg da prøver er gokart.
Runde 1 går fint, men i runde to så skjer det ting.. Jeg sklir og pang så kjørte folk inn i meg!

Se filmen her:

 

Noen ider til hva jeg kan prøve neste gang?
Har du kjørt gokart før?
Blogges!