Ørnesvingen

Ørnesvingen var et stopp før vi dro mot Trollstigen. For en utsikt! Det var kun jeg som gikk ut av bilen for å ta bilder og da  møtte jeg ei som spurte om hun skulle ta bilde av meg foran og jeg sa selvsagt ja med et smilt og takket. Hyggelige turister der. Jeg tok også  noen selfier, så sikker smart ut der jeg tok bilder av meg selv med et speilrefleks kamera. Skikkelig turist Dere som har sett bølgen kjenner nok igjen dette stedet, dette er stedet dem møtes i slutten av filmen. Jeg så turist buss sånn typisk man ser i store byer (hopon hopoff) den som er på en av bildene over også så jeg en limousin der. Etter noen bilder kjørte jeg mot trollstigen. Disse bildene ble tatt dag 2 på bilturen. 

Vet det er en liten stund siden, men bedre sent en aldri som jeg har skrevet på et par innlegg nå. Jeg beklager forsinkelsene, men nå er de ihvertfall her. Jeg sliter lit med å koble pcen min på nett så krysser fingrene for at jeg nå endelig for publisert dette. Jeg sliter forsatt med lyd på filmen, så håper på at jeg finner en løsning på det snart! 

Har du vært i Geiranger før?
Sett bølgen?
Blogges!

 

#Bølgen #Ørnesvingen #Biltur #Geiranger #Bilder #Canon #Reise 

Danmark

Dette er et innlegg jeg fant i arkivet, det vil si at dette egentlig er gammelt men ikke postet på bloggen. Bedre sent en aldri. 

Bilder fra Danmark.

Jeg var i Danmark fordi jeg ville dra til Bonbon land. Jeg var der da jeg var yngre og tenkte det var på tide å dra tilbake. Så jeg tok København båten og kjørte fra København til overnattingstedet. Dagen etter ble det Bonbon land. Jeg klarte å lage kaos på båten, men det kan du lese i et annet innlegg. Jeg var i Bonbon land 2 dager og tok karuseller (er en fornøyelsespark for dere som evt. ikke viste det) 

Vært i Bonbon land før?
Tatt København båten før?
Blogges!

Spectre


Jeg har vært på kino og sett den nye James Bond filmen, nemlig Spectre. Jeg synes filmen er bra så anbefaler dere som ikke har sett den om å gå og se den. Dere må ikke nødvendigvis gå, dere kan kjøre eller ta buss til kinoen. Uansett. Jeg har vært så heldig å få møte han som spiller James Bond i de siste filmene. Jeg måtte selvsagt ha bilde av han og meg når jeg først fikk møte han.Han var hyggelig og stillet gledelig opp på bildet.. Eller han hadde rett å slett ikke noen valg fordi det er en dukke. Jeg var som sagt i Amsterdam i sommer og der var det Madam thousand og der fikk jeg øye på han og tenkte at han må jeg ha bilde med. Så dette er da en av flere kjendiser jeg liksom har møtt (med andre ord 1 av flere dukker jeg har møtt) hahaha. Komisk når man tenker på det slikt. Folk betaler for å se på dukker hahaha. Jeg skal vel ikke le så mye av det siden jeg selv har posert med dissa dukkene, er jo en morsom opplevelse. 


Sett filmen?
Har du vært på madam thousand før?
Blogges!

Ny header

Problemer...

Hei hei, nå er det en stund siden sist. Jeg har laget ny header, vet  ikke hvor lenge den blir værende. Kanskje den bare blir der middeltidlig, det vil tiden vise. Jeg har hatt Internett problemer og lyd problemer (har de enda) Så akkurat nå synes jeg teknologi er sååå morsomt (ja det var sarkastisk) Jeg har redigert i timevis til langt på natt minst 2 netter og hele dagen osv! Så når filmen endelig er ferdig så er det noe galt med lyden. Så jeg prøvde å lage den i et annet format, men fortsatt feil. Så jeg ble irritert og siden har jeg ikke sett den filmen. Men jeg skal prøve å fikse det altså.. For jeg vil vise dere bilturen. Noen som har peiling på 4K redigering eller Pinacle ??? Ta gjerne kontakt! Men nå er det nok klaging, beklager var ikke sånn jeg ville komme tilbake til bloggen.

Header.
Uansett, jeg har da fikset ny header og det var virkelig på tide. Jeg er ikke helt fornøyd med den siden den ikke passer til årstiden. Men det får duge nå. Bildet er tatt i vakre Geiranger. Jeg var innom der på bilturen og synes det var så vakkert der. Har lyst til å dra tilbake. Har du peiling på film redigering (lyd delen) ?
Har du vært i Geiranger før?
Blogges!


#Geiranger #Header #Reise #Blogg #Canon 

30 ++ til 15 grader

Gammelt innlegg jeg fant igjen i arkivet. Dette skreiv jeg etter forrige tur til Tyrkia. Fant det igjen og tenkte det var på tide og fullføre innlegget og publisere det. Bedre sent en aldri. 

 
Jeg har vært 1 uke i Tyrkia. Var sykt godt å være i varmen 1 uke, ble mye bading og soling. På kvelden ble det bowling, show osv. Den siste kvelden var vi med fotografen på hotellet, han tok bilder av oss på stranden i solnedgangen osv. Jeg hadde en fantastisk tur jeg sent kommer til å glemme. Jeg glemte bort blogg, mobil og til og med bilder til tider. Så tror jeg har overraskende lite bilder fra turen, men det er bare et bra tegn haha. Vi var aldri utenfor hotell området fordi vi hadde alt vi trengte. Vi vurderte badeland, men var vannsklier, bassenger og sånt på hotellet så droppet det. Jeg hadde al inclusive så slapp til og med å drasse på penger rundt, det var godt haha. Ikke gikk jeg med mobil (mesteparten av tiden), ikke kamera og ikke penger. Alt jeg gikk med var crocks, badetøy og solkrem haha. Jo og selvsagt armbåndet. Det var bufe både på stranden og ved bassengene, så mat og drikke var lett tilgjengelig hele tiden. Jeg fikk også tak i is både på stranden og bassenget. Kun noen få ting som ikke var med i al inclusive og det var noen spesielle drinker og ferskpresset juce. Det meste annet var med. (ikke aktiviteter som bowling og sånt da) Gikk og tok noen bilder innimellom fordi jeg kom på at jeg ikke hadde så mange bilder der. Ble noen få klipp med gopro, så får se om det blir en film eller ikke.

Litt uvant å komme til 15 grader! Vi har hatt 30 grader og oppover. Så kommer vi til kalde Norge i shorts og crocks haha. Det ble fyring i ovnen når jeg kom hjem og nå både fyrer jeg og sitter under tepper. Nei jeg tror ikke jeg har feber altså, bare uvant dette hehe.  

Ha en fin søndag!
Blogges!

Klikka for Justin Biber?

Jeg har vært i Tyrkia i en uke på opplevelsestur som jeg var så heldig å vinne! Ble så glad da jeg fant ut at jeg hadde vunnet en tur. Jeg var på 2 forskjellige hoteller og på det ene kom jeg meg på nett til slutt og da så jeg at Justin hadde gått av scenen etter 1 sang eller noe og masse drama om hvem som hadde skylden osv? Jeg leste ærlig talt ikke så mye om det for jeg hadde så mye å sjekke på nettet når jeg først kom inn. Ellers så fant jeg  ut at de  var egentlig ikke så mye jeg hadde gått glip av så jeg la ut noen bilder på insta og snappet litt med venner før jeg logget av igjen. 

Jeg tenkte at det virkelig var på tide å blogge igjen! Det som er så typisk er at når jeg setter meg ned med pcen på fanget så står det helt stille om hva jeg skal skrive O.S.V. Men om natta, når jeg er ute, eller andre steder/tider jeg ikke kan blogge så kommer idene. Er vel ikke bare jeg som har det sånn? 


Bilde fra en gåtur i skogen. 

Ser også at det er på tide med ny header, er en stund siden bilturen nå. Så da blir det å jakte på en ny header haha. 

Ha en fin lørdag. 
Blogges!