Ditto har kommet til pokemon go video

Var på jakt og fikk tidenes overraskelse! Det kom en ny pokemon på pokemon go.
 

Som jeg sier i videoen så er det dobbelt xp nå pga event. Denne dukket opp rett etter at evente startet.
Har du fått tak i Ditto?
Blogges og god jakt! 


 

Sånn ser det ut nå

Får ikke lastet opp bilder på bloggen fra pc. Fikk lastet opp et fra mobilen og det er sånn det ser ut nå. Laster og laster. Så kjedelig. Litt vanskelig å oppdatere en foto blogg uten bilder..

Jeg har sjekket og det er nok ikke nettet her siden youtube funker som bare det og mobilen er på samme nett og har ikke noe problemer med å laste opp. Så problemet er nok bilde greiene på pc versjon. Virker sånn ihvertfall.

Kommer sterkere tilbake når bildene vil laste opp.

Blogges!

 

Pakke i posten

Pakke i posten.Var å hentet en pakke på posten og det var da julekalenderen min som har kommet. Den har 25 luker med sminke som er i full størrelse. Fra Makup Revolution. Gleder meg til desember nå.

Åssen kalender skal du ha i år?
Blogges!

 

 

 

Mitt tusende bilde

Mitt tusende bilde på Instagram

Ja hva skal jeg si.. 1000 bilder begynner å bli en del det. Mitt tusende bilde ble et bilde fra Italia i sommer. Solnedgang på stranden. Jeg tenkte at rundt bilde passet bra til rundt tall.Jeg heter Daftojenta på instagram

Hvor mange bilder har du på Instagram?
Blogges!

 

 

Madame Tussauds London Del 2

 

Madame Tussauds

London

Del 2

 Vært på Madame Tussauds før?
Noen du kjente igjen?
Blogges!

 

Madame Tussauds London

 Madame Tussauds

London.
 

Noen bilder fra Madame Tussauds London. Tenkte jeg kunne vise dere flere senere når ting vil funke igjen. Teksten på bloggen krangler igjen osv. Det ble en del bilder denne dagen så her er da noen. Ville ha denne teksten lengere opp, men orker ikke å krangle mer med tekst greiene for har sittet med dette innlegget i 3 timer nå! 


Flere som har vært der?
Hvem synes du det var gøyest å ta bilde med?
Blogges! 

 

Sosiale medier på cafe besøk

Sosiale medier på cafe besøk.


Du sitter der på cafe med en vennegjeng. Du titter bort på bordet ved siden av. Der sitter det en vennegjeng. De sitter med hver sin mobil og sier ikke et ord.Du ser litt til å oppdager at det er ei som ikke sitter med mobil. Hun prøver å få kontakt med vennene sine men får ingen respons. Du begynner å synes synd på henne. Hun som sitter der med folk som ikke ser henne. Virker som om vennene er i en annen verden. De driver sikkert å chatter med andre om hvor gøy de har det på cafe. De oppdaterer sikkert statusen sin på facebook og tagger alle de liksom er med. Det er så typisk nå i 2016 at sånt skjer. Det er viktigere å fortelle verden hva du gjør en å faktisk gjøre det.

En av de reiser seg opp. Skal hun gå fra dem også nå eller. Neida. Hun sier at de må ta bilde alle sammen så hun kan sende snap, legge ut på facebook og instagram. Jeg rister litt oppgitt på hodet. Men tenker at nå snakker de i hvert fall sammen. De knipser noen bilder før de blir fornøyd. Da gjenstår det å skrive en tekst og sende det på snap. Hun benytter anledningen til å ta kontakt og prøver å si noe. Hun får "skal bare sende dette først" som svar. Hun sitter tålmodig å venter.

Så sier en av de andre. Du må sende det til meg. Ja sender deg det på facebook svarer hun andre. Kan jeg også legge det ut kommer det fra hun tredje. Hun med rosa topp. Ja selvsagt sier hun som "bare skulle sende bildet" Hun uten mobil sitter å venter en stund før hun prøver igjen. Åssen går det med han fyren du møtte? "jeg skal bare poste dette på facebook" får hun som svar. Javel sier hun oppgitt. De andre hamrer løs på mobilen og skriver. Poster og chatter for harde livet. Nå synes jeg i hvert fall synd på henne tenker jeg. Skal jeg gå bort. Jeg kan ikke bare sitte å se på dette, men samtidig så tør jeg ikke å gå bort. Så jeg sitter der og glaner uten å tenke over det.

Nå ser hun rundt seg. Hun med det brune håret, blå genseren og uten mobil. Hun som er til stede og faktisk lever i nuet. Problemet er bare at de andre lever på sosiale medier. Hun titter mot meg. Jeg sender et smil. Et smil som jeg prøver å si at jeg føler med deg. Hun smiler tilbake og snur seg igjen. Vet ikke om hun fikk med seg den delen om at jeg føler med henne. Men nå ser hun i hvert fall at det er ei som ser henne.

Hun prøver igjen å få kontakt med vennene sine. Denne gangen får hun "skal bare poste noe på instagram" Javel sier hun med en små irritert stemme. En stemme de tydeligvis ikke merker engang. Nå merker jeg at jeg også begynner å bli irritert på vennene hennes. Kan man i det hele tatt kalle det venner når de oppfører seg sånn. Jeg bitter tennene sammen.

 

Igjen prøver hun å få kontakt, men denne gangen med en ny taktikk. Har dere sett at han i klassen din skal bli pappa. Da ser de opp fra mobilen sin og sier. Hvem. I kor. Hun smiler lurt til de og sier. Så nå hører dere hva jeg har å si, når det er sladder jeg snakker om. Hva mener du sier de. Hun forklarer hvordan hun har prøvd å få kontakt med dem. De nikker og den ene etter den andre forsvinner inn i den sosiale medier verden igjen. Hun innser at det ikke er noen som hører etter uansett så hun stopper opp.

Hun titter på klokken. Titter rundt seg og ser meg igjen. Jeg smiler og hun sender et lite smil tilbake. Hun ser på de såkalte vennene sine igjen og jeg merker at nå har jeg virkelig lyst til å gå bort å banke i bordet til dem. Rive mobilene ut av hendene og kaste de ut igjennom vinduet. Nei det blir for dramatisk, for dyrt og ja. Ro deg ned, dette har du egentlig ikke noe med. Tenker jeg.

Plutselig hører jeg en stemme si. Hallo! Hva skal du ha. Jeg snur meg og oppdager at jeg har vært så opptatt med nabobordet at jeg helt har glemt at jeg sitter her med mine venner. Jeg sier beklager og sier at jeg vurderer en kaffe. En helt vanlig kaffe. De andre hadde allerede bestilt oppdaget jeg nå. Hva skjer med at du er så fjern får jeg spørsmål om. Jeg forklarte alt sammen om hvor synd jeg synes på jenta på nabobordet og at det da er ironisk at jeg gjør noe lignende selv. Midt i forklaringen ser jeg den ene etter den andre ta opp mobilen. Vips så forsvant de. Nå er jeg hun jenta tenkte jeg. Men det er fortsatt håp. Jeg prøver å snakke til dem, men ingen svar få. Så etter en stund med mange spørsmål og rare ord for å se om de reagerer. Noe de ikke gjør. Så gir jeg opp og titter bort på bordet ved siden av.

Nå har hun også tatt opp mobilen sin. Jaja da får jeg også gjøre det. Men i det jeg tar opp mobilen og skrur på nettet så sier ei av venninnene mine. Nei nå legger vi bort mobilene og er litt sosiale her. Men jeg.. Sier jeg men stopper midt i setningen. Er ikke noe vits å si at jeg nettopp tok i mobilen. Jeg er bare glad de skjønte det selv. Vi snakker en kort stund før de "bare" skal sjekke noe på facebook. Da var det i gang igjen tenkte jeg og tittet bort på bordet ved siden av.

Dette er noe jeg har tenkt på. At i 2016 er folk mer opptatt av å fortelle verden om hva de gjør istedenfor å gjøre det. Dette er noe dere kanskje kan kjenne dere igjen i? Håper egentlig ikke det, men redd flere kjenner seg igjen i noe av det. Dette er ikke en sann historie, men noe av det har jeg faktisk opplevd. Så jeg overdrev litt og tok med det at man fort havner i en ond sirkel. For har man først begynt på mobilen så blir men dratt med i en annen verden. Virker i hvert fall sånn på enkelte folk. Håper det ikke ble alt for langt (noe det egentlig ble) Men jeg ble rett å slett ivrig. Kan være greit å ha dette i bakhodet neste gang du skal på cafe.

 

Kjenner du deg igjen?
Blogges!

Hva skjer med blogg.no !?

 

Jeg sitter med mobilen og tenkte jeg skulle ta en titt innom bloggen min. Så jeg trykker meg inn og hva ser jeg. Ikke det nyeste innlegget i hvert fall. Hvor ble det av? Jeg har delt linken og trykker på den, da kommer jeg inn på innlegget, men kun ved å bruke den linken. Jeg skrur på en pc og der er innlegget først som det skal. Så hva skjer med mobil versjonen av bloggen? Flere som har opplevd noe lignende eller er det bare meg?

Nå har det vært den ene feilen etter den andre her. Jeg har kranglet om bilde opplasting, tekst og youtube videoer som ikke vil spilles av på bloggen. Hva blir det neste. Jeg har ikke hatt så mye problemer med blogg.no før, så det skal sies. Men nå for tiden synes jeg det er litt vell mye. Men ting blir jo fikset igjen så håper dette funker igjen også. Jeg kan jo laste opp bilder igjen, gjøre om teksten osv. Så er vel bare snakk om tid før det er fikset, håper jeg. Eller er det jeg som har klart å gjøre noe rart? For de andre problemene hørte jeg flere snakke/skrive om. Men dette er kanskje ganskenytt eller. Jeg har sett kommentarer på andre blogger om lignende problem så kanskje det faktisk er flere som har samme problem men som kanskje ikke har oppdaget det enda. Er som regel lesere som oppdager sånt.

Nå kan det hende dette blir kjedelig for dere som ikke blogger å vite sånt. Men da vet dere også at det er nyere innlegg en dere kanskje har sett. At jeg har blogget og at det ikke er så lenge siden som det kan se ut som. Så hvis du er en av de som ikke ser det nyeste innlegget så kan du følge meg på facebook så ser dere de nyeste innleggene der. For de linkene funker selv på mobil. daftojenta.blogg.no heter siden på facebook.

Så da vet dere det så håper ikke det var alt for kjedelig å lese. Av og til må man bare informere og ja jeg kunne sikkert gjort noe humor ut av det men da hadde det ikke blitt tatt seriøst.

Edit: Nå virker det ut som det funker igjen.

Blogges!

Mads Veslelia - Scarface of Facebook

 
Mads Veslelia - Scarface of Facebook
 
 
 Var på konsert i sommer, legger ut film i November.
Hva mer kan jeg si.. Lat som det fortsatt er sommer.

 

Neida. men joda. Neida. SLUTT Å SKRIVE NÅ CARINA; FOLK VIL HØRE SANGEN! INGEN BRYR SEG OM HVA DU SKRIVER!

Takk for den da...


Nei nå skal jeg slutte å tulle. Jeg var på konsert i sommer. Midtsommeraften var det forresten. Det var Mads Veslelia og Onkel P og de fjerne slektningene som sto på scenen. Jeg sto ganske langt frem med kamra som vanlig og filmet og knipset bilder. Mer trenger jeg ikke å skrive for resten ser og hører dere selv.

 

BLOGGES!

 

5 år senere


 

5 år senere


 


Sommeren 2016 var jeg tilbake. Tilbake til skolen jeg gikk på for 5 år siden. Skolen som gjorde det mulig for meg å drive med det jeg liker best i et år. Skolen som tok meg med på min første flytur (vi reiste til Roma) Skolen som hjalp meg med å oppfylle min største drøm, nemlig å reise til U.S.A. For 5 år siden var jeg i New York. Tenk at jeg kom meg dit til sist. For 5 år siden tok jeg bilder så og si daglig og blogget så og si daglig også. Jeg bodde på skole området og hadde da kort vei selv om jeg var en av de som nesten bodde lengst unna. Hadde mange valgfag som ble byttet stadigvek, så fikk prøvd mye forskjellig. Vi hadde mørkerom så vi fikk prøve å fremkalle bilder sånn som de gjorde før. Men det jeg kommer til å huske best er nok de hyggelige folkene som gikk der, et helt langbord i matsalen som rapporterte alle som skrev dritt til meg på facebook og svarte dem. Jeg er så takknemlig for det for nå har det virkelig roet seg ned takket være dem. Jeg husker jeg lærte bort teatersport, tok bildene på halloween festen og opplevde så mye det året. Anbefaler virkelig alle å ta et år på folkehøyskole. Du kommer ikke til å angre.

Når jeg var der nå i sommer, 5 år senere så viste det seg å være en del Pokemon der. Hvor gøy er ikke det for alle Pokemon spillerne der ute. Jeg fanget Pokemon i sengen, i matsalen og rundt omkring. Ikke bare kjedelige, men også starter Pokemon blant annet. Jeg var en av de første som kom til skolen så begynte å lure om jeg hadde bommet på datoen, så dobbelt sjekket og alt haha. Det var så gøy å se folk igjen og det var veldig rart å få lov til å drikke på skolen. Vi satt å drakk et par steder på skolen, spiste god mat, skravlet, mimret og så på film som vi var med på. Her er filmen vi så på:

 


 

Skolen har fått nye bad, ny spisesal, kjelleren er gjort om og mørkerommet er ikke lenger. De har nå dab radio utstyr så de har nå gått over til dab. De var den første skolen som har dette tror jeg. Men ellers er mye likt som når jeg gikk der og det var så rart å være tilbake. Det var også veldig gøy selvfølgelig og det var så rart at det føltes ut akkurat som når vi gikk der. Vanskelig å forklare, men når samme person som du delte bad med kommer og spør om du er våken akkurat sånn som hun gjorde for 5 år siden så føles det ut som alt er som det var. Hvis dere skjønner. Jeg fikk ikke samme rom som når jeg bodde der, ikke samme bygg engang. Som du ser på bildene så bodde jeg nå i det dem kaller Borgen. Men jeg kunne se bygget jeg bodde i fra vinduet. Jeg var også innom rommet jeg bodde på når jeg gikk der, så gøy å se det igjen. Ikke så mye som var forandret men var nytt bad. Det som var synd var at det ikke var så mange som møtte opp. Men jeg hadde det i hvert fall gøy, så får jeg håpe at det kommer flere neste gang om 5 år. 


Håper ikke innlegget ble alt for langt, jeg hadde egentlig lyst til å legge ut bilder fra tiden jeg gikk der også. Men så synes jeg at det allerede ble så mye at da kan dere heller gå i arkivet og se, eller kommentere om dere vil at jeg skal lage et innlegg med bilder fra den tiden. Tror det er noe galt med blogg.no for tiden for bildene og teksten vil ikke samarbeide. Samme problem som jeg hadde her om dagen. Prøver å få teksten større, men får det ikke til dessverre.


Har du gått på folkehøyskole?
Hvis ja, hva gikk du på?
Blogges!

 

 

Ny headerDa ble det en ny header igjen. Jeg så igjennom bilder fra reiser og valgte da og ha dette bilde som header istedenfor. Jeg har gjort om både på pc og mobil versjonen. Ting går forresten bedre nå heldigvis. Når jeg så på bildene så kom det så mange minner frem og jeg må si jeg savner så mange steder. Jeg er så glad for at jeg alltid tar bilder på turer! Så også at det var en del bilder jeg ikke har vist dere, jeg har rett å slett ikke vært så flink på bloggfronten i det siste. Men i dag så glimter jeg til og poster hele 2 innlegg. Jeg vil gjerne lage flere reisetips også så hvis det er noe der vil ha tips om så kommenter det under.

Tar du bilder når du er på tur?
Vil du ha noen reisetips?
Blogges!

 

 

Høst sa du!?


 

Høsten har så mange fine farger, men det er kaldt. Kaldere blir det nå som vinteren nærmer seg med stormskritt er snakk om at det skal komme snø nå i løpet av døgnet så da får vi se. Sikkert en del som fortsatt har sommerdekk og da blir det som vanlig kaos. Skjer hvert år. Tiden går alt for fort og jeg vet ikke hvor lenge jeg har sittet med dette innlegget. Bildene ville ikke lastes opp og et bilde vil fortsatt ikke på bloggen. Nå er det teksten som krangler med meg. Så nå skriver jeg alt på nytt i et annet program og håper på at det funker. Som om ikke alt dette var nok så var rislunsjen sprekt noe dere kan se på snapchat Daftoblogg. Dette begynner å bli en typisk dag der ikke noe går som det skal så kanskje bare legge meg. Neida så ille kan det vil ikke bli eller? Håper virkelig ikke det. Uansett jeg blogget ikke for å klage, men av og til har man en dag der ting er tungvint og ting ikke går som det skal. Og siden jeg er menneske jeg som alle andre så velger jeg å dele det allikevel. Nå snør det faktisk. Da prøver jeg å publisere dette hvis teksten vil inn på bloggen. Så blogges vi senere. Håper da at ting går litt lettere.
 
Er det snø hos deg?
Flere som har en slik dag?
Blogges!