Hjelp mobilen er full

Når man får beskjed om at det begynner å bli lite plass på mobilen så tenker man jaja det er igjen litt, så kan fikse det i morgen. Når du ikke kan sjekke snap stories fordi mobilen er for full. Når man ikke kan mota eller sende sms da er den virkelig full. Kan ikke ta skjermbilde eller åpne bildene på mobilen og generelt så kan du ikke gjøre noe. Nei da er det på tide å tømme den. Jeg må si jeg er litt bekymret for mobilen nå. Så full mobil skal du lete lenge etter. Jeg har minnekort i den også, men spørs om det har havnet for mye på selve mobil minne, noe som ikke skulle skje. Hvorfor har det havnet der når jeg har valgt at det skal lagres på minnekort. Jaja da får jeg bare tømme den da og det kjapt. Får jo ikke mottatt meldinger engang og vet ikke om folk kan ringe meg. Så hvis noen har prøvd å få tak i meg så vet dere nå grunnen.
 
Ellers er det søndag og snart 1 måned til jul. Altså 1 måned og noen dager, tiden går fort. Jeg har heldigvis begynt på julegaver. Men burde kanskje ha blitt ferdig snart så jeg kunne slippe det kaoset i desember. Butikker i desember er som Circus for mennesker. Nå skal jeg få reddet denne mobilen, men slenger med et bilde av at et snør. Det snødde jo faktisk her en dag og det før jul. Sist kom det ikke noe før etter mener jeg å huske?Så det store spørsmålet, blir det en hvit jul i år?
Blogges!
 

På tv i kveld!? Nils og Ronny!

Hei hei. 
I kveld skjer det saker, da er det premiere på Handlingensmenn med Nils og Ronny på NRK 19.55. Jeg har vært med på at par av innspillingene så blir spennende å se om jeg havner på tv og evt når. Jeg Er ganske sikker på at jeg synes i et par sendinger fordi jeg holder bilder av gjester osv. Jeg er så opptatt av hva som skjer bak kamra at når jeg fikk høre at de skulle spille inn tv her i byen så var det ikke noen tvil, jeg skulle dit. Jeg synes det er spennende å se hvordan en tv produksjon blir til og det har jeg alltid synes. Jeg har vært statister og sånt før og fulgt mer på hva som skjer bak kamera haha. Samme med sommertoget osv. Synes alltid at det er spennende. Jeg er den som kan se på ekstra materiale på en dvd bare for å få et innblikk i hvordan de har laget filmen. Allerede som liten kunne jeg sitte i timesvis og se på filmer som familie hadde filmet, alt fra en dag på tusenfryd til en vanlig dag hjemme. Jeg kunne se dem flere ganger også. Så tidlig startet det. 

Siden jeg har vært på et par innspillinger så har jeg da tatt en del bilder. Jeg fikk beskjed om å være forsiktig med å dele de på sosiale medier før det hele starter på tv og avsløre for mye. Men nå som det er premiere i kveld så burde det være innafor å dele noen. Noen av gjestene er på bildene også, men jeg siker ikke hva dem gjorde/sa osv. Det får du se på tv. Dette har vært gøy å være en del av og håper virkelig at det blir flere sesonger. Jeg snakket med en kamrafyr fra Top gear, veldig gøy. Jepp han valgte dette fremfor et show i England så vidt jeg skjønte, det sier litt. Nå på tide med noen blider, disse har jeg gledet meg til å vise. 
Nå må jeg løpe, håper dere får en fin dag og en fin helg! 
Blogges!

 

Harry Potter go

 
Wow var ordet da jeg hørte dette, de store nyhetene fra Niantic. De skal lage et nytt spill, det er de samme som står bak Pokemon go. Denne ganen blir det Harry Potter, gjett om jeg gleder meg. Men selvsagt er det noen som er skeptiske, rett å slett fordi dem er redd det skal gå ut over pokemon. Mange ting mangler fortsatt i Pokemon spillet, men jeg tipper at det er bevist. Når de holder igjen ting så venter folk på at noe nytt og spennende skal skje. Hadde de gitt ut alt på en gang så hadde man blitt lei spillet mye fortere. Så ja det er nok med vilje. I hvert fall store deler av det.
 
Nå kommer Harry potter også, eller ikke nå men neste år. Ingen dato er satt enda så vidt jeg vet. Men spennende blir det. For tiden spiller jeg faktisk lego harry potter av alle ting. Jeg likte veldig godt original spillene til hver film, men de er ikke på ps4 dessverre. Så da er lego versjonen det nærmeste jeg kommer. Må si jeg var litt skeptisk til det, men det overasket meg positivt.
 
Neste år kan jeg gå ut og spille Harry Potter Go; Eller hva en de skal kalle det. Det blir spennende å se åssen det blir, jeg håper på et bra spill man kan spille mens det ikke skjer så mye spennende i Pokemon og litt ellers. Nå for tiden så skjer det ikke så mye i Pokemon, så håper virkelig det snart skjer noe nytt. Men det blir nok ikke før i desember da generasjon 3 kommer.
 
Nå ble det mye Pokemon blandet inn i dette som skulle handle om Harry, men de er fra samme folk og skal ligne på hverandre så synes det er innafor. Jeg spiller som du sikkert skjønner fortsatt Pokemon, men ikke så mye lengere, det skjer ikke så mye spennende. I desember tenker jeg at det blir mer.
 
Hva synes du om at det skal komme et nytt spill, noe for deg? Kommer du til å spille det eller teste det i det hele tatt? Flere som fortsatt spiller Pokemon?
Blogges!
 

Gaming Direkte

 
Jeg gamet diablo 3 direkte for en stund siden og her kan du da se hvordan det gikk. Det er den nye utvidelsespakken som jeg tester ut her, første forsøk med den nye figuren. Vil dere at jeg skal fortsette med dette og i så fall hvem spill vil dere at jeg skal spille?
 
Spillt Diablo 3 før?
Blogges!


 

Livsfarlig!

Når planene blir avlyst, men gjorde det allikevel. Slik ble dette bildet til. Jeg skulle ta bilder med ei annen, men isteden dro jeg med meg en annen ut og knipset bilder. Da jeg så dette advarsel skiltet så klarte jeg ikke å la være. Bildet er nesten ikke redigert så det er faktisk 2 hoder av meg. Altså bildet er tatt med lang lukketid så jeg skulle få denne effekten. Jeg ville jo ikke drasse med meg kamra uten grunn.. Ble også noen flere bilder, blant annet dette:

BbPNhkbBhCL
(TRYKK på bildet for å se HELE)

Og dette

Det merkes at det går mot vinter. jeg er så frysepinne at jeg har gått med vinterjakke en god stund allerede og nå vintersko og lue. Mens andre nesten ikke har på seg klær. Bare jeg som fryser så mye? 

Blogges!