på ferie?

Hei i går skjedde det noe rart. Det var en del lesere innom, men de var fra utlandet haha. Så er folkene på ferie eller er det faktisk folk fra utlandet? Burde jeg begynne å skrive på engelsk. Uansett en ting jeg ikke har nevnt enda er at nå er det nye pokemon spillet til switch ute. Mange har skaffet det seg allerede. Men i pokemongo er det nye oppgaver også. Så tror folk har litt av et dilemma for tiden haha. For meg er det enkelt valg.

Jeg deler en del reisebilder på Instagram for tiden, siden det er det jeg vil ha som tema der. Foto og reise. Så hvis du vil ha inspirasjon til reise så kan du sjekke ut bildene. Hvis det er noe du lurer på om stedene kan du spørre her, siden her vil jeg ha reise tips. Jeg lager gledelig innlegg om reise, hvis det er noe dere lurer på så rop ut.

Et par bilder fra Instagram

London

 
Kiel tur med Colorline
 
 
Trondheim
 

Bergen

Paris

Gran Canaria med Charterfeber

Amsterdam


Frankrike
 Norge

 

 
Hvor liker du å reise?
Blogges! 

#Reise #London #paris #Norge #travel #pokemon #bergen #trondheim #amsterdam #Frankrike #grancanaria #charterfeber #instagram

Generasjon 4, blogg utfordring?

Generasjon 4 har vært ute en stund, det har ikke kommet så mange. Men nå kan man endelig utvikle de man har fra før, som blir en ny i generasjon 4. Men man må ha en utviklingsting som man kun nå i dag kan få i pakken man åpner etter 7 stempler. Så med andre ord tenk igjennom hvem du vil utvikle først. For det er en uke til neste du kan utvikle. Med mindre det kommer flere måter å få den tingen på..

Det var dagens pokemon tips haha. Neida men jeg er syk for tiden så har ikke orket å blogge. Men har lastet opp noen bilder på Instagram, de siste dagene. Ble en kort pause der også da jeg i en periode ikke orket mobil skjermen. Men da vet dere det. Jeg hadde tenkt å blogge før i dag men var noen tekniske problemer jeg måtte ta meg av først. Jeg vurderer å starte på en blogg utfordring. Har du noen utfordringer så kommenter.

Se mer på Instagram. 

Blogges!

Bergen spillelisteJeg tenkte jeg skulle gjøre det lettere for dere og samle videoene fra Bergen i en spilleliste. Sånn at de alle er samlet og at dere kan se dem i riktig rekkefølge, Der kommer også de andre når dem kommer ut. Dere for blant annet se 17 mai feiringen i Bergen og det andre vi gjorde på turen. Så her er spillelisten. 


Vært i Bergen før?
Blogges!


 

Ventetiden er endleig over!

Er det noe jeg har ventet på så er det dette øyeblikket, et øyeblikk jeg fryktet ikke kom i år som det alltid gjør. Eller som har kommet de siste årene i hvert fall. Det er dette øyeblikket, det som skjedde så fort men alt for sakte. Så sent i forhold til de andre. De andre kom mye før, mens den ene jeg ventet på kom så sent. Så sent at jeg fryktet at den ikke kom i år. Så nå lurer du kanskje på hva i al verden jeg har ventet så lenge på og lov meg en ting nå. Ikke le. Ok du kan le, du kan le høyt eller riste på hode. Uansett så kom det og det var på tide. Og hva var det som kom, jo nemlig jule iskaffen fra Starbucks er ENDELIG i butikken! Det har jeg ventet på siden jeg så første jule produkt i butikken, så med andre ord en god stund. Nå er den edelig her, jeg som fryktet den ikke kom i år. Men nå er den her. Endelig. For en dag!

Så hvorfor er dette en stor dag, det er jo bare en iscaffe. Nei det er ikke bare det. Det er en tradisjon. Akkurat som andre juletradisjoner. Pluss at det er den nærmeste jeg kommer den som ble kuttet ut å selge. Nemlig min favoritt mocha. Hvorfor måtte de kutte ut den beste og bytte den med noe som ikke er noe godt engang. Skjer så alt for ofte at favoritt produktene mine blir byttet ut med noe som ikke er i nærheten engang. 

Uansett dette er en stor dag for alle oss som har dette som en tradisjon og som er glad i iscaffe. Ja så ble det enda et innlegg om iscaffe, men det er jo så godt!

 

Hva har du ventet på?
Like glad i iscaffe som meg?
Hva er din tradisjon?
Forsvinner dine favoritter?
Blogges!

Video vi reiser til Bergen del 3

Da var det på tide å legge ut del 3 av vår reise til Bergen. Jeg forsetter der jeg slapp sist nemlig på toppen av Fløibanen. For en utsikt! 


 Har du vært i Bergen før?
Blogges! 

Månden som gikk - Oktober

MÅNEDENS OPPTUR

Ny iscaffe med god smak, ny generasjon i pokemon og bursdag til ei venninne. Det er også en hemmelighet men den kan jeg ikke si noe om enda. Og selvsagt Mot i brøstet showet. 
 

MÅNEDENS SANG/Lydbok

Hører ikke så mye på musikk, radio i bil men ellers ikke så mye. Så jeg tror ikke jeg har noen denne månenden. Men kan velge en lydbok igjen. Frøken detektiv. Jeg har lest en del av de bøkene før, så nå er det lydbøkene det går i.  


MÅNEDENS BILDE

 

BESTE KJØP

Den nye boken til Sophie Elise.
 

MÅNEDENS Instagram bilder:

Noen flere punkter jeg burde ha med neste gang?
Hva var deres månedens opptur?
Blogges!