Nytt år, nye muligheter!

Hei hei.
Jeg skal gå inn i det nye året med kamera i hånden og med min bestevenn Marianne. Vi skal avslutte året med fotosoot og sånt. Gleder meg! :) Men nå skal jeg komme meg i dusjen.

P.S. bildet er fra en mobil aplikasjon.

Hvem skal du feire med?
Blogges!

visste du at Red bull inneholder okse urin?

Jeg har hørt noe om at redbull inneholder okse urin og jeg viste ikke om jeg skulle tro på det eller ikke. Men det hadde ikke overasket meg for å si det sånn. Heldigvis liker jeg ikke redbull, så det er samme for meg. Men ble nyskerrig og googlet litt. da fant jeg ut at det var sant. Det står til og med på boksen. Så kom jeg på at jeg fikk en burn en gang jeg var i Oslo (som jeg forsatt ikke har åpnet) Så jeg leste på den og det er vist okse urin i den også.. Så nå frister det ikke å smake engang! Blir kvalm!

Viste du dette?
Drikker du redbull eller andre energidrikker?

Blogges! 

Foto: Hund

Canon 550d
50 mm

Blogges!

Bilder fra i dag! (29 desember 2011) (del 2)

Nå funker det igjen, så her kommer flere bilder.

Cairo


Cairo & Vilde
Meg


Gjengen!
Tante Olga/ Vilde
Cairo, Meg, Preben og Tante Olga/Vilde
Haha.

Hva synes du?
Gjort noe lignende før?
Blogges!

#Grazy #rare #klær

Bilder fra i dag! (del 1)

Nå var det ene batheriet til kamera ferdigladet, så nå driver jeg å legger inn resten av bildene også. Men først kommer de som jeg rakk å laste over før det andre batheriet gikk tomt.

Dette bildet tok jeg før jeg gikk, jeg hadde overaskende god tid i dag. Så jeg tok på meg jakken jeg kjøpte i U.S.A. og tok noen bilder. Så tok jeg den av og tok på meg boblejakken, tok med meg kamera og gikk til bussen.

Vilde


Men nå bestemte bilde opplasteren seg for å ikke funke mere, så fikk ikke lastet opp flere bilder. Så jeg for forsette å prøve helt til den funker igjen.

Hva synes du om bildene?
Blogges ganske snart!
 

Politiet lurte på om det gikk bra med oss!

Nå er jeg hjemme igjen. 
I dag så var jeg som sakt i byen og utrolig nok så gikk busen og greier. Jeg var nemelig ikke sikker på om den bussrutetabelen gjaldt nå, så jeg håpet på at det kom en buss. Hvis ikke måtte jeg ha brukt plan b, nemelig å gå. Å gå en halv mil og vite at noen står å venter på deg. Fristet ikke så mye, det hadde blitt sikkelig stress og ja. Men bussen kom, så slapp det.

Når jeg kom ned til byen fikk jeg beskjed om å ta på meg de klærene jeg brukte i musikkvidioen, vi var statist i. Så da var det rett inn på en do og shifte. Etter det gikk vi rundt i byen, på kjøpesenteret og litt sånnt. Noen sa at vi var fine og andre lo sikkelig. Men det finnes også de som virkelig prøver å holde seg serriøse.

Det var også noen som spurte om de kunne ta bilde av oss og andre som lurte på om de kunne være med på bilde. Bildene kommer når de er lagt inn på pcen. Jeg tømte et batheri og nesten fylte et minnekort med både bilder og filmer. Så glad at jeg hadde ekstra batheri og ekstra minnekort.

Men vet dere hva som skjedde i dag?
Jo politiet kom kjørende også stoppet de ved siden av oss (Jeg begynte å lure om det ikke var lov til å ta bilder der eller om det var noe annet som vi gjorde som ikke var lov) Men så sveivet  de ned vinduet og spurte om vi hadde det bra. Haha, kanskje ikke så rart at de spurte om det, sånn som vi så ut. Så vi forklarte hvorfor vi gikk sånn og da sa de: Blogg on og godt nyttår. Så jeg får lov av politiet til å blogge, haha.  

Etter byturen tok vi bussen til Cairo, der så vi på brøderene Dahl og litt sånnt. Haha, så random og så mye rare ting de gjør som ikke alle legger merke til engang.

Men nå ble det andre batheriet tomt også, så får ikke lastet over alle bildene nå. Men kan sikkert legge ut noen av de jeg rakk å overføre før batheriet ble tomt.

Snakket med politiet før?
Gått i rare klær før?

Har du lekt hermegåsa på et kjøpesenter før?
Blogges! 

17 plass på topplisten og snart til byen!

Hei hei.
I går skjedde det noe gøy, selveste kongen (konghalvor) la ut link til bloggen min på twitter. Så i dag er jeg på 17 plass på topplisten. Noe som selvsakt er gøy.


 Så takk til kongen!

Nå må jeg gå, skal nemelig til byen og møte Vilde & Cairo. Vi skal ikke gå i vanlige klær nei, så dette blir gøy. Haha, merker at jeg gleder meg allerede.

Opplevd lignende?
Hva skal du i dag?
Blogges! 

 

#takk #konghalvor 

Bilder: Konsert med Atle Pettersen!

Vært på konsert med han?
Hva synes du om bildene?
Blogges!

Min gode LOL venn Cairo!

Hei hei.
Dere husker sikkert LOL julekalenderen, den jeg og Cairo laget. Hvem er så denne jenten som ble med på et sånnt prosjekt. Jo nemelig Cairo, trykk her for å komme til bloggen hennes! Blogges!

Hvem antrekk skal jeg ha på meg på nyttårsaften?

Jeg klarer som sakt ikke helt å bestemme meg for hva jeg skal ha på meg på nyttårsaften, så jeg trenger deres hjelp! Jeg har da tatt bilde av noen antrekk og satt nummer på dem, sånn at dere kan kommentere hvem dere liker best. 

Her er da en liten oversikt.

Og her kommer det større bilder av de forrskjellige antrekkene.Det var dette jeg egentlig hadde tenkt til å ha på meg først.
Hvem antrekk  liker du best?
Blogges! 

Nå kan sommeren komme!Bildet ble ikke så bra, men det blir nok bedre bilder av den til sommeren. Siden da blir det sikkert fotoshoot med den. Så nå er det bare å vente på sommeren, siden nå har jeg skaffet meg kjole og greier.

Jeg har også kjøpt en svart en i dag, som jeg vurderer å bruke på nyttårsaften. Jeg hadde egentlig tenkt til å ha på noe annet, men nå ble jeg usikker på om jeg skal ta den svarte kjolen istedenfor. Hehe. 

Kan heller ta bedre bilder av kjolene senere, hvis dere vil?

Hva synes du?
Venter du på sommeren?

Hva skal du ha på nyttårsaften?
Blogges! 

Julegaver!

Haha, siden jeg er sjefen for FTG så fikk jeg denne av Cairo

 
Jeg fikk også 2 sminke sett. Her er det ene.

Nemelig en koffert fylt med sminke.

Også fikk jeg denne


og når man åpner den, så ser den sånn ut


Også drar man i en liten skuff og vips så kom det enda mere


Ellers så fikk jeg et varmt teppe, penger, parfymer, litt gotheri, ekstra batheri til kamera, boks (som broren min har laget helt selv), båt (som han også har laget), gavekort og litt sånt. Så jeg er sikkelig fornøyd med julegavene i år! :D 

Forøyd med dine gaver?
Fikk du noe av det samme som meg?
Blogges!

Se hva jeg fikk i posten!

Sorry, sorry, sorry, sorry.
Ja jeg vet at jeg ikke har vært flink til å blogge så mye i det siste. Jeg har rett å tatt sikkelig juleferie fra det meste egentlig også har jeg klart å få en rar døtgnryte. Så jeg  har da ikke fått blogget så mye. Men i dag skal jeg prøve å blogge flere ganger også kommer det kanskje noen bilder etterpå.

Men i dag så sto jeg opp og dro til byen for å møte Marianne. Men før det så fikk jeg se posten. Gjett hva som var der. Jo  nemelig Davedays sin cd og ikke nok med det, men den var signert med autograf og greier!

 
Jippi!!!

Til dere som ikke vet hvem han er, så er han en youtuber. En ganske kjent en også. Søk på davedays på youtube, så finner du han. Og dere som har fulgt med på bloggen min, vet at det er min favoritt youtuber og at jeg også har kjøpt t-sjorten hans.

Hørt om han?
Har du cden eller t-sjorten?
Blogges! 

Thanks for playing!

Broren min fikk mariokart til jul, så jeg startet å spille det og vips så hadde vi åpnet alle banene og dette dukket opp.

Jo, bare hyggelig!

Canon 550D 
Objektivet som var med (18-55mm)
Uredigert

Men det var jo bare på den dere 50 C (eller hva det het) Så har forsatt 100 og 150 igjen. Jeg håper at hvertfall noen av dere skjønner hva jeg snakker om.
  
Hva synes du om bildet?
Spillt mariokart før?
Blogges! 

Juledisegn og julemusikk!

Hei hei.
Jeg har hele tiden prøvd å ungått julemusikk, fordi jeg ikke vil bli lei av julebusikken før jul. Men nå har jeg da funnet en julemuskkk spilleliste på Spotify. Så nå har jeg startet å høre på julemusikk og ja jeg vet at jeg egentlig burde sove (noe jeg snart skal også) Men jeg måtte bare bytte header, sånn at det blir litt mer jul på bloggen. Men jeg har jo ingen redigeringsprogram på pcen, så jeg måtte bare ta et bilde. Så, jeg brukte dette bildet


Haha.

Gleder deg til jul?
Hørt på mye julemusikk?
Blogges! 

Ikke noe mer skole, før neste år!

Hei hei.
Nå har jeg endelig juleferie.
Så jeg skal ikke på skolen før neste år.
Haha, jeg liker å si den setningen.

Har du fått juleferie?
Blogges.

Hva gjør du i byen på denne tiden av døgnet?!!!!!!

Hei hei.
I dag var jeg "tidlig" oppe, folk ble virkelig overasket i dag og noen fikk sjokk. Først så svarte jeg Marianne litt før 10 tiden. Henne svarte da: Jøss, er du våken? Så svarte jeg igjen også spvna jeg.  Jeg sto opp litt før klokken ble et. Så kom Marianne og fikk noen av bildene vi tok i går også kjørte henne meg ned til byen. Mens jeg gikk i byen og venta på Bella. så ringte Cairo meg og spurte om jeg var våken. Da jeg sa at jeg var i byen, lurte henne på hva i al verden jeg gjorde i byen på den tiden av døgnet. Haha. Som du kanskje har skjønt, så pleier jeg å sove lenge på søndagene. Men i dag var jeg da "tidlig" oppe. 
Så kom Bella og vi surret rundt, shoppet litt og tok noen bilder. 

Hva har du gjort i dag?
Pleier du å sove lenge på søndager?
Blogges! 

Reisefeber!

Jeg har lyst til å reise.
Jeg har lyst til å se nye steder, oppleve nye ting.
Jeg vurderer å studere i utlandet, hvor gøy hadde det ikke vært å gå på skole i U.S.A.?
Eller hva med et helt annet sted? Jeg har lyst til å se flest så mulige stater i U.S.A.
Jeg har lyst til å oppleve syden, disneyland, Harry Potter land og MYE mer!
Jeg har lyst til å få insperasjon, lyst til å ta  mange bilder fra hele verden.
Lage filmer fra hele verden.
Blogge fra hele verden.

Kort sakt, jeg vil reise å oppleve nye ting. Nå trenger jeg bare masse penger og en reisevenn...

Savner New York, Roma, Venezia, Penn state, Cavolino og flere steder!
Et gavekort på en reise, hadde vært den perfekte julegaven min.
OMG JEG VIL REISE NÅÅÅÅÅÅ.

Ja, da er det bare å sitte å lete etter billige reiser og spare penger, hehe. 

Flere som har resefeber?
Blogges! 

Nissejenter! (bilder!)

Som sakt, så tok jeg og Marianne bilder. Det var sykt kaldt ute, så ikke kom her å si at vi ikke ofrer noe for bloggen. Hehe. Men uansett, her er et lite utvalg av bildene!


Marianne & kjæresten!
Sykt kaldt!Ingen av bildene er redigert, siden jeg forrsat ikke har redigeringsproram på pcen.

Hva synes du om bildene?
Blogges! 

1 uke til jul!

Dagen i dag startet med at jeg sov, ikke en overaskelse akkurat. Så var jeg en tur i byen og tok bilder av cola bilen.

 

Også gikk jeg i dusjen og mens jeg var i dusjen så kom Marianne. Ja, jeg var sykt treg til å stå opp i dag.

Så sminket vi oss som nissjenter, tok på oss nisselue og tok bilder. Bildene kommer snart. Her er et av de vi tok Ja, henne satt på ryggen min
Ja, det  var sykt kaldt ute
Ja, vi dro til byen bare for å ta bilder
Ja, jeg fant ut at det var 1 uke til jul
Ja, jeg skriver ja igjen

Nå vurderer jeg om jeg skal legge ut episoden for den 18 desember. Klokken er jo over 12, så det er egentlig søndag også var jeg jo ganske treg med å legge ut den 17. Så kanskje jeg skal legge ut den 18 nå?

Hva har du gjort i dag?
Like treg til å stå opp som meg?
Synes du jeg skal legge ut episoden for den 18 desember?

Blogges! 

Laget film julekalender, kommer ny film vær dag!

Hei hei.
I går møtte jeg Cairo på bussen, så da endte jeg opp hos henne. Vi startet å lage en julekalender og i løpet av en halv dag så var vi ferdig med alle episodene. Har til og med lastet de opp på youtube, så jeg publiserer en film vær dag. Så fra den 16 - 24 Desember, kommer det en ny episode. Vi kaller den lol kalenderen, du skjønner ganske fort hvorfor. Så da er det bare å følge med.

Følger du med på noen kalendere?
Blogges! 

10 dager til jul!

Hei hei.
Nå er det vist bare 10 dager igjen til jul. Så jeg må se å få opp farten! 

Kort oppsummering av gårsdagen: Matteprøve - Gym (spillte fotball) - Engelsk prøve - Hjem - Gikk til Cairo - Hadde FTG møte - Filmet - Prøvde å sette en rekord (se hvordan det gikk på filmen som kommer senere) - Gikk hjem - la meg.

Som du kanskje la merke til, så gikk jeg ikke i byen med Bella (som jeg pleier på tirsdager) Rett å slett fordi henne var i Oslo. 

Cairo
 

Gleder du deg til jul?
Hva gjorde du i går?
Blogges! 

Lyset danser rundt Gitaren

Uredigert bilde, rett å lett fordi jeg ikke har noen redigerigsprogram på pcen nå  (jeg gidder ikke å bruke Paint)Hva synes du?

Blogges!

Desemberspesial: John Brungot!


Siden jeg hadde vunnet billetter til Desemberspesial med John Brungot på det andre teateret, så dro jeg dit. Her er noen av bildene jeg tok.


Nabolaget


Vært der før?
Blogges!

Vant billetter til det andre teateret!

Hei hei.
Jeg var så heldig å vinne noen biletter til inpro teater i Oslo, så jeg var der i går kveld. Ellers så sitter jeg å venter på at en lærer skal låse opp klasserommet. Vi har fest i gangen, haha. Neida, bare tuller jeg. Ellers så ville jeg egentlig ikke si så mye annet en at jeg anbefaller det andre teateret i Oslo.

Jeg kan heller blogge mer senere, går snart tom for strøm!

Vært på det andre teateret?
Blogges!
 

Fredags følelsen på en tirsdag og verden gikk nesten under

Ja, i går klarte jeg å få fredagsfølelse og den ville ikke gå bort heller. Så jeg trodde nesten at det var fredag hele dagen, men kom stadig vekk på at det var tirsdag. Uansett  hvor mye jeg tenkte at det var tirsdag, så føltes det forsatt ut som om det var fredag. Utrolig iriterenes egentlig. 

Ellers så skypet jeg med Bella og SImen. Midt i skype samtalen kom broren min og sa at det snødde. Og det første jeg tenkte var: NEIIIIIII! Fordi da blir det glatt å komme seg opp til skolen (har en bratt og lang bakke opp til skolen) Så i dag har jeg da gått opp denne bakken, den har heldigvis ikke blitt så ille enda, men jeg sklei et par ganger og jeg gleder meg ikke akkurat til å gå ned igjen.

Ellers så holdte  verden på å gå under i går, ok, det var kanskje litt overdrevent. Men jeg fikk verken ringt eller sendt meldinger og jeg trodde det var noe med mobilen min, men så fikk jeg se på facebok at Netcom hadde noen problemer. Så jeg pustet lettet ut og håpet på at det snart ble fikset.

Jeg vil forresten takke for alle de hyggelige kommentarene jeg får.


Savner sommeren

Opplevd ligende!?
Savner du sommer?
Blogges!
 

Bloggere er så teite!

Omg jeg hater bloggere, de skriver så teit og jeg kunne aldri ha funnet på å starte å blogge. De er så teite,  jaaaaa!

Dette var kanskje litt overdrevent, men det er mange som driver å sier at blogger er så teite, dumme og masse annet uten å vite at det faktisk sitter en blogger rett ved dem. Har mest lyst til å si til dem at jeg er en blogger og takk for det, Men jeg gidder ikke, de får mene hva de vil og hvis de vil sitte å si det høyt, så får de gjøre det. Det de ikke tenker over er at bloggere ikke er like og at blogger kan handle om alt muligrart. Så mest sannsynlig er det minst 1 blogg de liker, de bare tar ikke sjansjen på å gå inn på en blogg, for tenk om den biter?

Haha, jeg bare måtte si dette. Håper ingen blir sure, men jeg bare synes det er så komisk med folk som driver å sier hvor mye de hater bloggere, når de sitter like ved en.  

Random bilde av meg


Opplevd lignende?
Blogges!


 

Bilder fra Oslo turen!

Hei hei.
Var som sakt i Oslo og der tok jeg noen bilder, desverre ikke så mange på speilrefleksen. Men tok også noen med mobilen.

Speilrefleksbildene:

Bella på bussen på vei til Oslo


Meg på bussen
 
Som du kanskje ser, så satt vi da helt bakerst, men på vei tilbake så var plassen opptatt, så da måtte vi sitte lengere frem.

Haha, helt avslappet


 


Og når vi kom til Oslo fikk vi se dette


 Nemelig Snowboard. 

Også fant jeg meg denne fyren

Er vi ikke søte?


Det var de fleste fra speilrefleksen, så nå kommer noen fra mobilen.

Subway


 

Og denne plakaten fant jeg på Ben & Jerry

året 1992 sto på den, så det var derfor jeg tok bilde av den


Flere bussbilder
 P.S. Ingen av bildene er redigert.

Fikk sykt lyst til å se min favorittfilm, men tror jeg heller skal legge meg og heller se den i morgen.

Hva synes du om bildene?
Liker du deg i Oslo?

Så du på det Snowboard greiene?
Blogges! 
Natta! 

Chiler på bussen

Hei hei.
Jeg sitter nå på bussen og chilern, har vært i Oslo og sett på slottet og greier. Følte meg som den turisten. Jo også har jeg fått vært på Subway, der har jeg ikke vært siden New York turen.

Blogges!

Adventskalender fra Davedays!

Haha, jeg drømte at jeg fikk en kalender fra selveste Davedays, nemelig min favoritt youutuber. Desverre så ble jeg vekt, så jeg rak ikke annet en å si: Tank you, I are a big fan frome Norway (eller noe sånt) 

Meg og Han


Ellers så har jeg sykt lyst til å reise til London neste år, da kan man nemelig se på kulisene til Harry Potter! Så jeg ønsker meg en Londontur til jul, men vil ha med noen på grunn av min rettningsans.

 Drømt noe lignende? 
Har du også lyst til å dra til London?
Blogges! 

Helg og slettet face!

Hei hei.
Da er det helg og jeg har kommet meg inn i varmen. Ikke digg å stå ute i kulden for å vente på buss nei. På skolen i dag hadde vi en prøve, var på teater også vanlige timer. Timeplanen er endret igjen og vi har enda en ny lærer. Tror snart vi har rekorden eller noe. Jaja, ellers så skal jeg da til Oslo i morgen med Bella, er spent på åssen det går. Har jo ikke akkurat verdens beste retningsans, men Bella sier at henne er lit kjent der så da ordner det seg sikkert.

Jo også har jeg forresten slettet min facebook profil, rett å slett fordi jeg ikke gadd å være venner med mange jeg ikke kjente og litt sånt. Så jeg slette den. Så nå har nå en annen facebook profil, men du kan forsatt følge meg HER!
Hva skal du i helgen?
Har du slettet din facebook profil før?
Blogges!