In Real Life! In 4K

Jeg fant en youtube film som jeg tenkte at jeg kunne dele med dere. Hvis dere har 4K tv anbefaler jeg dere å se den der. Den kan også ses i HD.
Minner meg litt om Crash Bandicoot.
 


Noen som husker Crash Bandicoot ??
Blogges!

Film biltur til Nordkapp

Etter mye om og men, mange timer bak pc skjermen og mye problemer er den ENDELIG her! Nemlig filmen fra bilturen til Nordkapp i august. Vi var også blant annet innom Lakselv, Finland, Sverige og Tromsø. I Tromsø feiret vi bursdagen min. Det meste er filmet i 4K med gopro hero kamera. Vi badet på Pir badet i Trondheim. fossevandring i Geiranger, fisket, sov ute og vi så en del Reinsdyr. Dette er da noe av det vi gjorde på turen.  

I går skreiv jeg at det var en gang det var snø. Gjett hva som skjedde i dag, jo det begynte å snø. Kanskje det hjalp å skrive det her? Haha neida.  

Noen steder du kjenner igjen?
Vært på en lignende tur?
Blogges!


#Nordkapp #film #Norway #Norge #reise #gopro #Canon #cartrip

Det var en gangDet var engang det var snø...
Her har det ikke akkurat vært så mye snø. Det lille som har kommet har smeltet med en gang. Så nei disse bildene er ikke tatt i vinter. Ikke ofte man har pluss grader om vinteren i Norge. Da har jeg opplevd det også.

Har du hatt snø i vinter?
Hadde du en hvit jul?
Blogges!

Instagram it - desember


@Daftojenta
Dette er noen av bildene jeg har lagt ut på instagram i det siste @Daftojenta.
Bildene er tatt med mobilen, speilrefleksen og noen er tatt med gopro.
Hva heter du på instagram? Skriv gjerne hva du heter i kommentarfeltet så jeg kan se.

Håper dere hadde en fin julaften.
Blogges!

Polaroid snap

Åååå jeg har så lyst på polaroid snap camera. Jeg har lenge hatt lyst på polaroid camera og nå har jeg funnet ut akkurat hvem jeg har mest lyst på. Nemelig polaroid snap.

Kamera skriver ut bildet med en gang . Det hadde vært midt i blinken for meg.

Eller så må jeg si at det var utrolig hyggelig at folk kom bort til meg på byen i helgen. Det var koselig å høre at dere liker bloggen osv. Det setter jeg STOR pris på. Jeg vet jeg ikke har blogger så mye i det siste, men det er fordi min pc ikke vil på nett. Så jeg blogger nå fra mobilen min.

Ikke lenge til jul nå så vil ønske dere en god jul!

Hva ønsker du deg til jul?
Blogges!

Gudbrandsjuvet

Gudbrandsjuvet

Her spiste vi frokost, så oss rundt og jeg tok bilder før vi dro til trollstigen. Ikke verst å spise frokost her.Neste stopp trollstigen!
Vært på lignende tur?
Spist frokost på et lignende sted før?
Blogges!

Som et maleri!

Som et maleri!

Jeg husker så godt når jeg kjørte her, jeg bare måtte stoppe for å ta bilde! Jeg synes det var så utrolig fint der. Ser ut som et maleri er helt sykt. Det var litt av en opplevelse å kjøre der, anbefaler alle å gjøre det samme. Dessverre husker jeg ikke hva det het her (typisk meg). Men kanskje noen av dere kjenner igjen stedet? Isåfall si ifra hva det heter. Det jeg vet er at det er imellom Geiranger og Trollstigen et sted. Altså man kjører opp Ørnesvingen og mot Trollstigen så kjører man forbi dette fine stedet. Det er utrolig vakkert. Norge har så mange fine steder så jeg er utrolig glad for at jeg fikk muligheten til å dra på den turen!

 

Vi tok en båt for å komme til Trollstigen, så det er mest sannsynlig før båten en gang dette stedet ligger.
Jeg var den enste som gadd å gå ut av bilen på båten. Så jeg løp rundt og tok noen bilder før jeg satte meg i bilen igjen. Ok gikk fort da. 
Neste stopp Gudbransjuvet!


Vært på en lignende tur?
vet du hvor bildet er tatt?
Blogges!