Pepper kaker

I kveld har det vært juleverksted med pepperkaker, julemusikk, julekalender og quiz. Med venner. Morro. Vi tenkte å lage det til en tradisjon. Pepperkakene har fått alle mulige former og kreativiteten har blomstret her. Dette er forresten første dagen på evigheter at jeg verken har fanget en pokemon eller snurret et stopp. Jeg hadde fått 7 dagen på søndag så litt kipt å måtte begynne på 1 igjen. Men men sånn kan det gikk. Ser det er en del folk som har hatt juleverksted i dag, har du? Eller har du planer om det?

Blogges!

Instagram it - November

 
Hei hei. Nå tenkte jeg det var på tide med en ny instagram runde og vi starter med det nyeste.
 
Dette ble lagt ut i dag. Dette er tatt i Oslo for ikke så lenge siden, der er det julestemning. Musikk, pynt, marked og isbane. Jo og dette store hjulet med nisse på.

Neste bilde er fra London. Se den fine fuglen. Grønn og greier. De satte seg på folk også så har flere bilder av at en av dem sitter på M. Det kommer nok på Instagram en dag det også. 
 

Det har vært event og da fikk vi låst opp denne i 48 timer. Aldri vært i Norge før, så det var gøy. Pokemon go altså hvis noen lurer på hva i al verden jeg snakker om. 
 
 
London <3 trykk på bildet for å se det bedre. 
 
 
Jeg var på tv.
 
 
London
 

 

 

 

tv innspiling 

 

Petterpan i London

Europa park i Tyskland, kul park.


Blogges!

 

 

 

 

 

1 desember

Nei vet du hva. Nå var jeg lei av å stirre på denna skjermen, som jeg skulle blogge på. Jeg har ikke gitt sånn alt for mye liv fra meg her. Men har vært aktiv andre steder, der men ikke trenger å skrive så mye. Skrivesperre er noe dritt. Så instagram og youtube har vært der jeg har vært mest. Da vet dere det.

Det er første desember, nei du kødder tenker du sikkert nå. Jeg kom borti feil knapp så tok vist bilde av skjermen haha. Jaja da har vi bilde av det også. Jeg har ikke kommet noe videre med julegaver så blir vel på cirkus da. haha. nei uff. Jeg tenker ofte at det er bedre å blogge når man har mer innhold og heller da spare opp på en måte. men det blir jo feil det også. Så nå tenkte jeg: nei vet du hva nå skal jeg skrive, uansett om jeg ikke kommer på noe. Nå skal jeg! Men nå stoppet det opp igjen så da får jeg bare si. Blogges!