Mitt siste innlegg?

21.okt.2007 kl.22:21

Starter jeg en blogg på blogg.no. På den tiden var jeg 15 år, var mye på en camping som heter Daftö, gikk på bowling. tok bilder og likte å lage filmer. Jeg drev med scrapbooking. Første bildet jeg la ut på bloggen var av meg på hoppeputen på Daftö caming. Jeg blogget om bowling, skole og alt mulig rart. Hadde det gøy med å ta bilder og skrive. 

20.02.2009 21:16

En ny blogg ble laget, nemlig denne jeg fortsatt har den dagen i dag. Men dette er jeg redd tar slutt snart. Så jeg tenkte å mimre litt. Jeg startet enkelt med å bare si velkommen. Neste innlegg er av meg og Gaute. Han fra hotell cæsar og idol. Neste etter der er om vinterferien på Gol. Siden har jeg blogget om reiser, opplevelser, folk jeg har møtt og mye mer. Jeg har skrevet om erfaringer, delt bilder og filmer. Jeg har hatt et sted å være kreativ, utvikle meg både innen film og foto. Et sted som har vært mitt. Et sted jeg kunne dele erfaringer, opplevelser og anbefalinger. Nå ser det dessverre ut som om dette kan være slutten på et langt kapitell. Jeg håper det løser seg! Følg Facebook siden min for oppdateringer (daftojenta.blogg.no) heter den. Og Instagram (daftojenta) for bilder og evt en ny link når den tiden kommer. Jeg håper som sakt at det ordner seg!

Godt jul og godt nyttår!
Blogges (hvis jeg får beholde bloggen..)

Blir bloggen min slettet?

Jeg logger inn på blogg.no i håp om å skrive et inspirerende innlegg med fine bilder. Men isteden forsvinner all inspirasjon og motivasjon. For det første jeg ser når jeg logger inn er at bloggen blir slettet. Hvorfor blir bloggen min slettet og hva kan jeg gjøre for å unngå det. Jeg trykker meg inn for å lese mer og sitter igjen som et spørsmålstegn. Jeg logger inn på en gammel epost som ikke har vært i bruk på lenge, så alle epostene er borte. Det var her jeg skulle ha fått en epost om jeg fikk beholde bloggen min. Men jeg har som sakt ingen der, så nå vet jeg ikke om jeg har en blogg neste år. Kan noen være så snill å forklare meg dette og svare på om alle bloggene blir slettet eller hva som skjer. Tror jeg må lese meg igjennom en gang til for midt i lesningen kom jeg innom en annen link. Må jeg flytte bloggen til en annen side? Kan jeg ikke beholde blogg.no? Tiden renner fra meg. Jeg har søkt om å beholde bloggen, men får nok ikke svar før om lenge på grunn av jul og da kan det være for sent.

Så jeg får si god jul og at jeg håper dere kan følge meg på Instagram i tilfelle denne bloggen forsvinner (noe jeg håper ikke skjer) Det var ikke sånn jeg håpet på å komme tilbake til etter jul. Men sånn er det dessverre. Jeg får fortsette å håpe på at jeg har misforstått eller noe haha. Lov å håpe. 

 

Vet du hva som skjer med bloggene?
Blogges!

 

17 mai i Bergen - video

Da var det virkelig på tide å legge ut del 4 av Bergen turen, denne dagen er det 17 mai. En dag jeg virkelig anbefaler dere å oppleve i Bergen. For et opplegg! Bare se her. 


Feiret 17 mai i Bergen før?
Blogges!

Har du vært i Dublin?

Har du vært i Dublin? Da vil jeg gjerne høre fra deg. Kommenter under om du vil anbefale å reise dit, hva man bør gjøre og se. Jeg har tenkt at siden jeg har vært i Skottland og England så var det kanskje på sin plass å reise til Dublin også. Jeg vet ikke enda om jeg kommer til å reise dit, men dette er noe jeg har tenkt et par ganger at jeg nesten må haha. Frivillig tvang. Tiden vil vise, men derfor lurer jeg på om noen har vært der og kan fortelle meg litt om stedet. Ligner det på England for eksempel? Eller er det mer mot Skottland? Eller ligner det ikke på noen av dem. Ja jeg kunne ha googlet, sett youtube filmer og sjekket forumer osv. Men synes det er hyggeligere å spørre her.

Hvem hadde trodd at dette er London? En skjult perle. Har du vært i Dublin?
Vil du anbefale å reise dit?
Blogges!